• Flera Skype-användare har rapporterat att cJag kan inte ringa till Kina med Skype.
 • Detta problem har uppstått på grund av de förbud som införts av den kinesiska regeringens mandat.
 • Du kan använda ett VPN för att tillfälligt åtgärda det här problemet.

Har du problem med att försöka ringa till Kina? I så fall är du inte ensam! Flera av våra läsare har rapporterat att de inte kan kontakta människor via ett telefonnummer med Skype; ett felmeddelande som indikerar Din anslutning är för svag, försök igen senare. dyker upp på sin plats.

Dessa problem uppstår dock inte när man tar emot samtal från Kina. Detta problem kan skapa många olägenheter. Lösningarna i den här guiden bör dock hjälpa dig.

Contents

Varför kan jag inte ringa till Kina med Skype?

Enligt de senaste rapporterna beror problemet du för närvarande står inför när du ringer till Kina på de restriktioner som införts av det kinesiska regeringsmandatet.

Microsoft arbetar tyst med att fixa anslutningsproblem som uppstår när man ringer nummer till Kina från sin telefon- och meddelandeapp. Även om det faktiskt är oklart när den kinesiska regeringen har för avsikt att lätta på dessa restriktioner så att tjänsterna kan återställas.

Hur fixar jag att Skype inte kan ringa samtal till Kina?

1. Använd ett VPN

Det finns inte mycket du kan göra för att lösa problemet från din sida. Vi rekommenderar dock att du använder VPN-programvara för att kringgå geografiskt pålagda begränsningar för utgående samtal. Du kan också kolla in listan över bästa VPN för Kina för att undvika strikt statlig censur.

Ett av våra toppval är privat internetåtkomst på grund av dess obegränsade bandbredd, ingen loggning och otroligt höga hastigheter till en överkomlig prisplan, vilket gör det till ett populärt val i VPN-branschen.

Med den här appen kan du skapa din egen konfigurationsfil för vilken region som helst, inklusive Kina, och ansluta med en speciell IP-adress.

Inställningen innebär ett helt annat användarnamn och lösenord än ditt privata internetåtkomstkonto.

Skype kan inte ringa till Kina: hur man undviker detta fel

Privat internetåtkomst

Avblockera Skype-samtal till Kina enkelt med denna utmärkta VPN-tjänst.

Kolla priset Besök webbplatsen

2. Andra lösningar att prova

Om du inte kan ringa Skype-samtal framgångsrikt trots att du använder en VPN-tjänst, finns det en chans att du kan ha anslutningsproblem. Prova följande lösningar för att lyckas ringa utgående samtal till Kina.

 1. Gå till Skype-status sida för att verifiera att servrarna för närvarande körs. Om servrarna är nere för underhåll måste du vänta ett tag och försöka igen.Skype kan inte ringa till Kina: hur man undviker detta fel
 2. Starta om din Windows-dator och starta om Skype-appen för att lösa tillfälliga krascher och anslutningsproblem.
 3. Se till att din internetanslutning är stabil och att det inte finns några anslutningsproblem just nu. Du kan använda ett onlineverktyg för att köra internethastighetstestet och analysera om det är tillräckligt kraftfullt för att stödja Skype-samtal.
 4. Se till att du använder den senaste versionen av Skype Desktop och kontrollera om uppdateringar är tillgängliga.Skype kan inte ringa till Kina: hur man undviker detta fel
 5. Du kan logga in på Skype webbversion använda din föredragna webbläsare för att se om problemet är löst.
 6. Vissa Skype-användare har rapporterat att de inte kan ringa mobilnummer i Kina, medan andra har problem specifikt med telefonnummer. Testa att ringa till mobilnummer eller telefonnummer för att se vilket som fungerar för dig.
 7. Konfigurera om ditt antivirus och brandvägg för att se till att de inte blockerar Skypes anslutning till Internet. Du kan lägga till Skype i undantagslistan för ditt antivirusprogram från tredje part.
 8. Byt till en annan nätverkskälla, till exempel en mobil hotspot, och se om det hjälper.
 9. Använd ett nätverksreparationsverktyg för att åtgärda nätverksrelaterade problem när du upprättar samtal i Skype.

Trots att du har implementerat alla föreslagna lösningar, om du fortfarande inte kan ringa någon i Kina med Skype för webben, bör du rapportera problemet direkt till Skype-support och ge en detaljerad beskrivning av detta aktuella problem.

Innan du lämnar, kolla in vår kompletta guide för att fixa problem med Skypes automatiska inloggning.

Om du har några förslag eller kommentarer till oss, vänligen meddela oss i kommentarerna nedan.