• När du byter ut hårdvaran på din PC riskerar du att förlora åtkomst till din aktiverade kopia av Windows.
 • Detta är dock inte alltid fallet och det finns en lösning för att återställa din aktiveringsnyckel med den nya hårdvaran.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Felet 0xc004f211 är ett vanligt problem med Windows 10-aktivering. Det betyder att Microsofts servrar har upptäckt ett fel med din installation av Windows 10.

De flesta användare som stöter på detta fel rapporterar att det dök upp efter en betydande maskinvaruförändring. Du kan enkelt återaktivera Windows efter en maskinvaruändring, men om du får ett felmeddelande är den här artikeln för dig.

Contents

Varför får jag Windows 10-aktiveringsfelet 0xc004f211?

Felet 0xc004f211 är ett vanligt problem som många användare möter när de försöker aktivera Windows 10. Det här felet kan utlösas av en mängd olika orsaker:

 • Du använder en piratkopierad kopia av Windows – Om Microsoft upptäcker att ditt exemplar av Windows inte är äkta, finns det inget sätt att åtgärda problemet annat än att köpa en officiell licens.
 • Systemkraven har inte uppfyllts – Om du nyligen har uppgraderat från en äldre version av Windows till Windows 10, finns det en chans att några av dina gamla hårdvarudrivrutiner kanske inte är kompatibla med den nya versionen.
 • Produktnyckeln har nått sin gräns – Det är möjligt att produktnyckeln har använts på de maximalt tillåtna enheterna.
 • Ogiltig produktnyckel – Se till att du använder rätt produktnyckel för Windows 10. Det är möjligt att din produktnyckel inte fungerar eftersom du anger den felaktigt.
 • Tredjeparts nyckelgenerator – Om du har installerat en nyckelgenerator från tredje part på din Windows-dator och vill aktivera din Windows 10 med en äkta produktnyckel, kan du få det här felet.
 • Virus/skadlig programvara – Det är möjligt att din dator är infekterad med skadlig programvara som stör aktiveringsprocessen. Se till att du har ett heltäckande antivirusprogram.

Hur kan jag fixa Windows 10-aktiveringsfelet 0xc004f211?

Först och främst, se till att du bocka av följande:

 • Kontrollera att din produktnyckel kommer från en pålitlig källa.
 • Se till att du aktiverar från ett Microsoft-konto.
 • Kontrollera och se till att hårdvaran är kompatibel med operativsystemet. Du kan stöta på ett processorfel som inte stöds om din CPU inte uppfyller kraven.

1. Kör felsökaren för Windows Activation

 1. Klicka på Start meny och välj inställningar.Så här åtgärdar du Windows 10-aktiveringsfelkoden 0xc004f211
 2. Välj Uppdatering och säkerhet.uppdatering och säkerhet
 3. Klicka på Aktivering och klicka på Felsökning.Så här åtgärdar du Windows 10-aktiveringsfelkoden 0xc004f211
 4. Klicka på Jag har nyligen bytt hårdvara på den här enhetenvälj sedan Nästa. Så här åtgärdar du Windows 10-aktiveringsfelkoden 0xc004f211
 5. Skriv in och ange inloggningsuppgifterna som är kopplade till ditt Microsoft-konto.
 6. Markera Det här är enheten jag använder rätt nu kryssa i rutan och klicka Aktivera.

Observera att detta bara fungerar om din digitala licens är kopplad till det Microsoft-konto du använder.

2. Utför en ren installation

Om ovanstående inte fungerar kan du behöva utföra en ren installation av Windows 10. Så länge du har ett återförsäljarexemplar av Windows 10 på DVD eller USB-flashenhet kan du bara utföra en ren installation av operativsystemet utan att behöva oroa dig för aktiveringsfelmeddelandet.

Det betyder att du måste ta bort allt från din dator, inklusive alla dina filer, inställningar, program och appar. Som sådan måste du säkerhetskopiera alla dina data i förväg.

Om ingenting verkar fungera för dig så borde du göra det kontakta Microsofts kundsupport och låt dem veta om det här problemet så att de kan hjälpa dig att lösa det snabbt genom att tillhandahålla lämpliga lösningar för det.

Förhoppningsvis har du kunnat lösa Windows 10-aktiveringsfelet 0xc004f211 med en av våra lösningar. Du kan också stöta på andra relaterade aktiveringsfel, som Windows 10-aktiveringsfelet 0x80041023, men vi har täckt korrigeringar i vår detaljerade guide.

Låt oss veta om alla andra aktiveringsfel du kan ha stött på som du vill att vi ska täcka i kommentarsektionen nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.