• Om din Razer Synapse inte kommer att ändra belysningen kommer du inte att kunna använda kringutrustningen som avsett, men den här guiden hjälper dig.
 • För att börja lösa det här problemet, kontrollera dina portar och avinstallera och installera sedan om Razer Synapse-programvaran.
 • Det är viktigt att även ha korrekt fungerande Razer Synapse-drivrutiner för en problemfri spelupplevelse.
 • Om du stöter på blixtproblem i profiler, följ stegen nedan för att snabbt lösa det och komma tillbaka i spelet.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
 2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

 3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

 • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Razer Synapse är programvara som låter dig tilldela genvägar till komplexa uppgifter (makron) och ändra belysningsprofiler. Mjukvaran/hårdvara-tandemen är eftertraktad av veteranspelare på grund av dess funktionalitet och estetik.

Det verkar dock som om Razer Synapse ibland inte svarar på förändringar i belysningen.

Oroa dig inte, för vi har sammanställt våra favoritval om hur man undviker detta problem. Så var säker och följ dessa instruktioner för att ändra belysningen med Razer Synapse.

Contents

Hur kan jag fixa problemet med Razer Synapse-belysningsprofilen?

1. Kontrollera din port

I vissa fall är anledningen till att razer synapse inte ändrar belysning på grund av en felaktig USB-port. Om så är fallet, koppla loss enheten från porten och anslut den till en annan.

Det gör heller ingen skillnad om du ansluter din enhet till en USB 2.0-port istället för en USB 3.0-port eller vice versa.

Om det inte gör någon skillnad att byta portar, försök att ansluta din Razer-hårdvara till en annan port på en annan dator.

Om belysningsprofilen ändras ligger problemet i själva enheten. Försök att ta kontakt med Razer teknisk support för att lösa detta problem.

2. Avinstallera och installera sedan om Razer Synapse

 1. Lossa alla rakblad enheter från din PC. Om du använder ett skrivbord, byt ut Razer-enheter med ett standardtangentbord/mus.
 2. Avinstallera Razer Synapse genom att navigera till Program och funktioner i Kontrollpanelen och klicka sedan på Avinstallera ett program. Hitta Razer Synapse i listan och avinstallera.avinstallera razer synapse
 3. Din dator kan uppmana dig att starta om. Starta om efter nästa steg. Navigera till platsen för alla Razer Synapse-filer och ta bort (vanligtvis C:/ ProgramFiles(x86)/Razer).
 4. Starta om enheten.
 5. Ladda ner programvaran Razer Synapse om igen.
 6. Klicka på Installera knapp.installera razer synapse
 7. Efter avslutad installation, ansluta Razer-enheterna och kontrollera ljusresponsen.

3. Uppgradera eller installera om drivrutiner för Razer Synapse

 1. Navigera till Kontrollpanel och leta reda på Enhetshanteraren.kontrollpanelens enhetshanterare
 2. Öppna Enhetshanteraren och navigera till vysektionen i verktygsfältet. Klicka sedan på Visa dolda enheterenhetshanteraren dolda razer
 3. Efter det, lokalisera din Razer-hårdvara som inte svarar och vänsterklicka. Du kommer att se ett alternativ för att uppdatera din drivrutin.
 4. När du klickar får du möjlighet att automatiskt eller manuellt söka efter drivrutinerna. Klicka på det första alternativet.Uppdatering av drivrutin för razer synapse
 5. Om problemet inte är åtgärdat, ladda ner drivrutiner direkt från Razers webbplats och valde sedan det andra alternativet. Navigera till mappen för nedladdning av drivrutiner och öppna den.

En dator kan inte hantera grafikkort, ljudkort eller annan hårdvara, de måste hanteras av en drivrutin. Du kan uppdatera drivrutiner manuellt om du har en grundlig förståelse för de drivrutiner som din dator kräver.

Med hjälp av ett drivrutinsuppdateringsverktyg som DriverFix, kan du reparera föråldrade och föråldrade drivrutiner. Med några få klick kommer programvaran att skanna din dators hårdvara och kringutrustning efter potentiella drivrutinsuppdateringar eller installationer.

När tiden är avgörande låter den här lösningen dig bara installera det du behöver på några sekunder. Du kan konfigurera DriverFix för att utföra drivrutinsuppgraderingar och installationer i bulk eller per drivrutin.

Skaffa DriverFix

I den här guiden utforskade vi några av de bästa lösningarna för att fixa Razer Synapse utan att ändra belysningsproblem.

För att utforska mer användbar information om detta ämne, tveka inte att besöka vår omfattande Razer Hub.

Om du tyckte att den här guiden var användbar, kontakta oss genom att lämna en kommentar i avsnittet under den här artikeln.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.