• Olaglig omlokalisering av system-DLL-filer orsakas vanligtvis av skadade, felaktiga eller saknade systemfiler.
 • I det här fallet, när programvaran inte kan komma åt sina ursprungliga DLL-filer, genererar den felmeddelandet.
 • Att köra en systemfilsgranskare bör hjälpa till att upptäcka och reparera korrupta systemfiler; annars utför en systemåterställning.

xINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa DLL-fel rekommenderar vi Fortect:

SPONSRAD

Detta verktyg kommer att ersätta skadade eller korrupta DLL-filer med deras funktionella motsvarigheter med hjälp av dess dedikerade arkiv där du har de officiella versionerna av DLL-filer.

 1. Ladda ner och installera Fortect på din dator
 2. Starta verktyget och Starta skanning för att hitta DLL-filer som kan orsaka problem på datorn

 3. Högerklicka på Starta reparation för att ersätta trasiga DLL-filer med fungerande versioner

 • Fortect har laddats ner av 0 läsare denna månad, betygsatt 4,4 tum betrodd pilot

Enligt vissa användare av microsoft forumProblemet med olaglig omlokalisering av DLL-systemet uppstår ofta i Windows XP när ett program försöker ladda en DLL-fil som har flyttats från sin förväntade plats i minnet.

När detta händer kommer du inte att kunna köra några program på din dator som ett resultat av detta felmeddelande och ibland kommer systemet att fortsätta starta om av sig själv. Vi kommer att diskutera hur du åtgärdar problemet i den här artikeln.

I den här artikeln

Contents

Vad orsakar olaglig omlokalisering av system-DLL?

Eftersom andra användare har stött på liknande problem har vi begränsat några av de möjliga orsakerna bakom det olagliga systemets DLL-omlokaliseringsfel. Nedan är några av dem:

 • Skadlig programvara eller virusinfektion – Skadlig programvara eller virus kan ibland orsaka att DLL-filer flyttas till minnet, vilket kan leda till systeminstabilitet eller säkerhetsbrister. Att köra en fullständig genomsökning av systemet med ett pålitligt antivirusprogram bör lösa det här problemet.
 • Inkompatibel programvara – Vissa program kan vara inkompatibla med vissa versioner av Windows eller annan installerad programvara. Att köra dessa program kan göra att DLL-filer flyttas till felaktiga minnesplatser.
 • Maskinvarufel eller systemkorruption – I vissa fall kan maskinvarufel eller systemkorruption göra att DLL-filer förskjuts. För att åtgärda det här problemet, utför en systemåterställning eller installera om operativsystemet helt.

Nu när du vet några av de möjliga orsakerna bakom olagliga system-DLL-omlokaliseringsfel, låt oss se hur du åtgärdar problemet.

Hur kan jag fixa olaglig system-DLL-omlokalisering?

Innan du använder någon av de avancerade lösningarna nedan bör du överväga att utföra följande preliminära kontroller:

 • Gör en regelbunden säkerhetskopia av dina viktiga data för att undvika dataförlust.
 • Försök att installera om den felaktiga programvaran.
 • Använd ett välrenommerat antivirusprogram för att skanna och åtgärda problemet.
 • Återställ din Windows-uppdatering.

Efter att ovanstående kontroller har bekräftats, om problemet fortfarande kvarstår, kan du utforska de avancerade lösningarna nedan för att ta reda på vilken som fungerar för dig.

1. Kör verktyget System File Checker

 1. tryck på fönster Nyckeltyp Symbol för systemet i Windows sökfält och klicka Kör som administratör i den högra panelen.
 2. Skriv sedan följande i textfältet och tryck på Kom in i: sfc /scannowOlaglig system-DLL-omlokalisering – 4 sätt att fixa det
 3. Vänta tills verifieringen är klar.
 4. När du är klar, starta om din dator och detta bör åtgärda eventuella korruptioner.

Om du har problem med att köra SFC-skannern vid normal uppstart, prova det från säkert läge. När skanningsprocessen är klar bör den reparera skadade systemfiler.

Du kan dock fixa eventuella DLL-problem med specialiserad support som snabbt kan upptäcka trasiga filer och ersätta dem med officiella DLL-filer.

2. Använd Windows Security Scanner

 1. tryck på fönster för att öppna Start meny. Kille Windows säkerhet i sökrutan och öppna den.
 2. Klicka på Skydd mot virus och hot och klicka Skanna alternativ.Olaglig system-DLL-omlokalisering – 4 sätt att fixa det
 3. Välj Fullständig analys och välj Skanna nu.Olaglig system-DLL-omlokalisering – 4 sätt att fixa det
 4. Följ instruktionerna på skärmen för att ta bort viruset eller skadlig programvara om du hittar det.

Windows inbyggda antivirusprogram hjälper till att upptäcka virus eller skadlig programvara på ditt system. Även om det ibland kan vara mindre effektivt, kan du använda några av de bästa antivirusverktygen som är utformade för att skanna och ta bort virus från din dator.

3. Återställ din Windows-uppdatering

 1. tryck på fönster + Yo nycklar för att öppna inställningar Ansökan.
 2. Navigera till Systemet avsnitt och klicka Återhämtning.Olaglig system-DLL-omlokalisering – 4 sätt att fixa det
 3. Under Kom tillbaka till den tidigare versionen av Windows, klicka på Börja knapp.Olaglig system-DLL-omlokalisering – 4 sätt att fixa det
 4. Efter att ha återgått till det tidigare operativsystemet kan du behöva installera om äldre program.

Genom att rulla tillbaka ditt operativsystem skulle du ha blivit av med problemet. En annan metod att tillämpa finns i vårt inlägg om Windows 10 Update that Broke Your PC.

4. Använd Systemåterställning

 1. tryck på Börja knapp och skriv återställningspunkt i sökrutan och klicka sedan Skapa en återställningspunkt.
 2. Välj sedan Systemskydd och klicka på Systemåterställning knapp.Olaglig system-DLL-omlokalisering – 4 sätt att fixa det
 3. Klicka sedan Nästa i de nya fönstren.Olaglig system-DLL-omlokalisering – 4 sätt att fixa det
 4. Välj återställningspunkt och klicka Nästa. Olaglig system-DLL-omlokalisering – 4 sätt att fixa det
 5. Vänta tills processen är klar och klicka Avsluta.

Om du har skapat en återställningspunkt före felet kommer Systemåterställning att återställa ditt system till den sista återställningspunkten före det olagliga omlokaliseringsfelet för system-DLL.

Och det handlar om hur man fixar olagliga system-DLL-omlokaliseringsfel. Förhoppningsvis hjälper de tillhandahållna lösningarna dig att lösa problemet.

Ibland kan en felaktig Windows-uppdatering eller programvaruinstallation också göra att system-DLL:er flyttas till en annan plats i minnet. Använd någon av metoderna i den här artikeln för att lösa problemet.

Om du har några frågor eller förslag, vänligen meddela oss genom att använda kommentarsektionen nedan.