• Cyberattacker är ett hot och fortsätter att påverka hur organisationer fungerar.
  • Veracode har lanserat ett skanningsverktyg för att åtgärda sårbarheterna.
  • API:er har blivit mer kritiska, särskilt i denna tid av digital transformation och Covid-19.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
  2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

  3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

  • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Om din organisation har haft problem med cyberattackerna som ständigt hittar nya sätt att transformera, har Veracode goda nyheter för dig. Företaget lanserar ett nytt skanningsverktyg som gör det möjligt för organisationer att lokalisera och åtgärda API-sårbarheter.

Under det senaste året har företag genomgått en enorm digital transformation som har krävt skapandet av moderna applikationer. Ändå ökar nätfiskekampanjer som kräver att organisationer stärker sin säkerhet.

Eftersom de tillåter enkel dataöverföring gör de information lätt tillgänglig. Nackdelen är att de också utsätter dem för attacker från cyberkriminella som resulterar i dataintrång.

Lanseringen

Veracode har gått in för att lösa detta kritiska problem genom att lansera ett skanningsverktyg som gör det möjligt för organisationer att ta itu med sårbarheterna i API:er.

Enligt Veracode,

“Explosionen av API:er innebär att applikationsutvecklingen blir mer fragmenterad och decentraliserad till sin natur, så attackytan växer exponentiellt. Som sådan har API-skanning blivit den mest efterfrågade funktionen av våra kunder när de letar efter en lösning som sparar tid , frigör resurser och ger sinnesfrid.”

Förbättrad säkerhet

Skanningsverktyget använder den kraftfulla scanningsmotorn Dynamic Analysis (DAST) från Veracode för att ge säkerhetsinsikter. Därefter guidas API:erna för att hjälpa säkerhetsansvariga att analysera API:er tidigt i förväg innan de införlivas i större nätverk.

Eftersom API-skanningar är grupperade efter svårighetsgrad kommer säkerhetsteam att ha lättare att komma åt detaljer eftersom de kommer att guidas. De kommer bara att behöva fixa osäker kod, vilket gör samarbetet lättare mellan säkerhet och utvecklingsteamet.

Organisationer lutar sig snabbt åt API-säkerhet, och mycket snart kommer det att bli en hörnsten för alla säkerhetsstrategier för programvara.

Vad tycker du om flytten från Veracode att lansera det nya skanningsverktyget? Tror du att det kommer att minska cyberattackerna? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.