• Norton inställningarna öppnas inte när det finns några uppdateringar som har fastnat eller andra störningar på din PC-konfiguration.
 • En omstart av datorn, så enkelt som det låter, är en möjlig lösning på detta problem.
 • När det här problemet uppstår, se till att kontrollera datorns avstängningsinställningar.
 • Du kan också välja att skaffa ett annat bra antivirus för att skydda din dator från skadlig programvara, spionprogram och andra hot.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
 2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

 3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

 • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Oavsett vilken version av Windows du kör, bör datasäkerhet vara det viktigaste för alla.

Till exempel är Windows Defender ett mycket solidt val för Windows 10-användare, men ibland kan lite extra hjälp alltid vara praktiskt. Att använda ett antivirusverktyg från tredje part kommer att ta dig långt.

Ett sådant antivirusprogram är Norton, och det är bland de mest populära antivirusprogrammen som finns tillgängliga idag. Vissa användare har dock rapporterat att de har problem med Norton:

Jag har Norton 360 som körs på Windows 10. Inställningsalternativet öppnas inte. 30-dagarsrapporten gör det och det hjälper också.

Med tanke på hur inställningsalternativen innehåller det mesta av antivirusets funktionalitet, kan det vara ett ganska problem att inte komma åt det.

Det är därför vi har skapat den här listan med korrigeringar som du bör prova ifall din Norton Settings-meny inte heller öppnas.

Contents

Hur öppnar jag Norton Security Settings igen?

1. Utför en omstart av datorn

 1. Tryck på knappen Startmeny.
 2. tryck på Kraft knappen och välj Omstart.Nortons säkerhetsinställningar öppnas inte? Prova detta
 3. Vänta tills datorn startar om.

Det här är den bästa lösningen som du bör prova, särskilt om du precis har installerat Norton 360. Oavsett vilken typ av programvara du installerar, en app eller ett spel, starta alltid om datorn efteråt.

Om din Windows 10-dator inte vill stängas av kan du ha ett allvarligt problem. För att fixa det, använd lösningarna från vår dedikerad guide.

2. Inaktivera snabbstart i Windows 10

 1. Tryck Start och tjapp in springa. Kör-fönstret öppnas nu.Nortons säkerhetsinställningar öppnas inte? Prova detta
 2. Skriv in control.exe och tryck Stiga på. Detta öppnar kontrollpanelen.Nortons säkerhetsinställningar öppnas inte? Prova detta
 3. Gå till Energialternativ.
 4. Välj Välj vad strömknapparna gör .
 5. Klick Ändra inställningar som för närvarande inte är tillgängliga.Ändra inställningar som för närvarande inte är tillgängliga
 6. Om du uppmanas av Användarkontokontroll windows, tryck Ja.
 7. Under Avstängningsinställningaravmarkera Slå på snabbstartsboxen.snabb uppstart
 8. Klicka på Spara ändringar knapp.
 9. Omstart PC:n.

Snabbstartsfunktionen är aktiverad som standard på alla Windows-datorer. Det fungerar dock inte alltid som förväntat och kan störa viss programvara från din dator.

Om Norton-felet Din dator har en fix på gång visas när du startar om datorn, läs vår detaljerade guide för att lösa problemet.

3. Ta bort och installera om Norton 360

Nortons säkerhetsinställningar öppnas inte? Prova detta
 1. Ladda ner Norton Remove and Reinstall Tool.
 2. Klicka på när du har läst licensavtalet Hålla med.
 3. Välj alternativet Ta bort och installera om.
 4. Klick Fortsätta eller Ta bort (varierar beroende på version).
 5. Välj Starta om nu alternativ när du uppmanas.
 6. Följ instruktionerna på skärmen för att installera om Norton.
 7. Starta om datorn igen.

Norton Remove and Reinstall är ett dedikerat verktyg som skapades för att hjälpa Norton-användare att enkelt installera om antivirusprogrammet på en Windows 10-dator.

För det första avinstallerar verktyget Norton och efter att datorn startat om installerar det automatiskt den senaste versionen av programvaran. Att installera om antivirusprogrammet kan vara till hjälp för felet.

4. Använd ett annat pålitligt antivirus från tredje part

Nortons säkerhetsinställningar öppnas inte? Prova detta

Norton erbjuder ett utmärkt säkerhetsskydd för din dator. Men om du stöter på flera problem och fel, kanske du vill prova ett annat bästa antivirusprogram.

Det här verktyget är AI-baserat, vilket innebär att det hela tiden lär sig hur man kan erbjuda en bättre säkerhet för din dator. Den är också betrodd av miljontals användare redan,

Detta antivirus kommer att skydda din dator och andra enheter mot alla typer av skadlig programvararansomware och andra onlinehot du kan tänka dig.

Dessutom kan du vara säker på att inga andra datorprogram och popup-fönster kommer att störa dig när du spelar på grund av dess Gamer Mode.

Skaffa ESET Smart Security

Genom att följa stegen som vi beskrev ovan bör du nu kunna komma åt Nortons säkerhetsinställningar utan några fler problem.

Det finns flera andra lösningar för att skydda din dator från cyberhot. Om du vill lära dig mer om dem, kolla vår detaljerad guide.

Om du känner till ett annat sätt att lösa det här problemet, dela det i kommentarsektionen nedan så att andra användare också kan prova det.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.