• När du navigerar genom Enhetshanteraren har du med största sannolikhet märkt att Lenovo ThinkPad saknas förare problem.
 • Se till att leta efter nya uppdateringar i ett försök att rätta till ditt nuvarande problem med lätthet.
 • Du kan använda en tredjepartsuppdatering för att lösa dina piloters frånvaro och spara dyrbar tid.
 • Som en kraftfull rekommendation representerar Lenovo System Update en alternativ lösning.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

När det kommer till Lenovo ThinkPad kan vi starkt nämna att det är en av de bästa bärbara datorerna, som ligger på toppen av de bästsäljande modellerna för alla som letar efter prestanda under digitalt arbete.

Drivrutiner är en viktig del av varje dator, och skapar i huvudsak en brygga mellan dina hårdvarukomponenter och daglig användning.

De flesta användare rapporterade att när de navigerade genom Enhetshanteraren märkte problemet med att Lenovo ThinkPad saknade drivrutiner.

Under den här artikeln kommer vi att visa dig en rad alternativ som hjälper dig att lösa problemet. Se till att du överväger alla rekommenderade lösningar, så att du aldrig mer oroa dig.

Contents

Hur kan jag fixa problem med drivrutiner som saknas på Lenovo ThinkPad?

1. Installera de senaste Windows-uppdateringarna

 1. Gå till Inställningar.
 2. Välj Uppdatering och säkerhet.Lenovo ThinkPad saknar drivrutiner [Complete Fix]
 3. Klicka på på vänster sida Windows uppdatering, välj sedan Sök efter uppdateringar.Lenovo ThinkPad saknar drivrutiner [Complete Fix]

2. Uppdatera dina drivrutiner

2.1 Använd alternativen för Enhetshanteraren

 1. Öppna Enhetshanteraren.Lenovo ThinkPad saknar drivrutiner [Complete Fix]
 2. Expandera Systemenheter lista.Lenovo ThinkPad saknar drivrutiner [Complete Fix]
 3. Högerklicka på Intel(R) Smart Sound Technology (Intel(R) SST) ljudkontroller och välj Uppdatera drivrutinen.Lenovo ThinkPad saknar drivrutiner [Complete Fix]
 4. Välj Bläddra på min dator efter drivrutin.Lenovo ThinkPad saknar drivrutiner [Complete Fix]
 5. Klicka på Låt mig välja från en lista över tillgängliga drivrutiner på min dator.Lenovo ThinkPad saknar drivrutiner [Complete Fix]
 6. Välj High Definition Audio Controller och klicka sedan på Nästa.
 7. Starta om systemet när drivrutinen är installerad.

2.2 Använd en tredjepartsuppdatering

Med tanke på att det kan ta tid att ständigt söka efter uppdateringar, tveka inte att prova att använda ett högkvalitativt och effektivt programvaruverktyg från tredje part.

Med ett specialiserat program som DriverFixkan du hantera dina bärbara drivrutiner med lätthet och installera eller uppdatera dem med officiella tillverkarversioner.

Användargränssnittet är ganska enkelt så att du enkelt kan interagera med plattformen och bara välja de drivrutiner du behöver uppdatera eller reparera. Efteråt kommer programvaran att köras automatiskt.

3. Använd Lenovo System Update

Du bör också överväga att komma åt Lenovo Systemuppdatering officiell länk för nedladdning av drivrutiner, för att lösa detta irriterande problem en gång för alla.

Flera användare bekräftar att det var nyckeln till detta irriterande problem att leta efter uppdateringar. Eftersom du letar efter en effektiv lösning rekommenderar vi att du också provar den.

Det här var bara några alternativ för hur du kan fixa felet med saknade drivrutiner i Lenovo ThinkPad. Listan kan naturligtvis fortsätta, men var säker på att de rekommenderade lösningarna är de bästa.

Dessutom bör du läsa en fullständig guide om hur du uppdaterar drivrutiner i Windows 10, så att du alltid kommer att hålla din dator renoverad.

Tänk också på att din feedback är oerhört viktig för oss, så vänligen kommentera i avsnittet nedan. Låt oss veta vilket av dessa alternativ som fungerade för dig.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.