• Inte att kunna spara din PDF-fil efter redigering kan relateras till att du inte har den senaste Adobe Acrobat-versionen installerad.
 • Att ändra lagringsinställningen är vanligtvis ett snabbt sätt att lösa felet direkt.
 • En annan enkel och pålitlig metod för att åtgärda problemet är att se till att skärminställningarna är som anges nedan, i vår lista med rekommendationer.
 • Att köra Adobe Acrobat med administratörsrättigheter kan också lösa eventuella sparade PDF-relaterade fel.

Vad sägs om att använda den bästa dokumenthanteraren?Gör alla dina dokument tillgängliga och säkra med Adobe Acrobat Reader. Detta dokumenthanteringsverktyg låter dig också e-signera och skapa officiella formulär för att spara tid på jobbet. Skaffa den till din PC och du kommer att kunna:

 • Öppna, skriv ut och redigera alla dina PDF-filer och andra filtyper
 • Fyll i PDF-formulär lättare
 • Håll dina viktiga dokument krypterade

Få alla appar till ett specialpris!

Världens nummer 1 dokumenthanteringsprogram är nu till ett bra pris så skynda dig!

Även om Adobe Acrobat används flitigt över hela världen och har massor av fantastiska funktioner, är det inte felfritt.

Användare har klagat över att de inte kan spara sina PDF-filer i Windows 10 efter att ha redigerat dem, vilket orsakar mycket frustration.

Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat

När de försöker spara filen får användarna följande Adobe Acrobat-felmeddelande och även om de följer anvisningarna är problemet fortfarande olöst:

Dokumentet kunde inte sparas. Filen kan vara skrivskyddad eller så kan en annan användare ha den öppen. Spara dokumentet med ett annat namn eller i en annan mapp.
Ett fel påträffades när dokumentet skulle sparas.

Contents

Varför får jag felmeddelande Dokumentet kunde inte sparas?

Anledningarna till att du inte kan spara PDF-filen kan vara relaterade till några saknade uppdateringar eller så har de något att göra med Adobe Acrobat-inställningar.

Du bör dock först undersöka möjligheten att filen verkligen är skrivskyddad eller används av någon annan.

För att verifiera det, högerkolla din PDF-fil och välj Egenskaperse sedan till att Skrivskyddad rutan är inte markerad, precis som i skärmdumpen nedan:

Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat
Kontrollera filens skrivskyddade attribut

Om du öppnade PDF-filen på en nätverkslagringsplats som används av fler användare, se till att den inte öppnades av en annan person.

Om det inte är dessa problem, låt oss gå igenom några snabba och enkla sätt att lösa det här problemet, så se till att fortsätta läsa.

Vad kan jag göra om jag inte kan spara PDF-filer efter redigering?

1. Ladda ner den senaste versionen av Adobe Acrobat

Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat

De flesta problem som rör Adobe Acrobat har mycket att göra med vilken version av verktyget du använder.

Eftersom programmet ständigt förbättras och uppdateras med användbara funktioner, rekommenderar vi att du kontrollerar om du använder den senaste tillgängliga versionen innan du utför några felsökningssteg.

Om inte, se bara till att ladda ner den från den officiella webbplatsen och låt uppdateringen installeras på din enhet.

Starta sedan om din enhet och kontrollera om du nu kan spara PDF-filen utan att stöta på några problem.

⇒ Skaffa Adobe Acrobat Reader DC

2. Ändra lagringsinställningarna

 1. Öppna PDF-filen med Adobe Acrobat.
 2. Gå till Redigera menyn och välj Inställningar.Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat
 3. Välj den Allmän och avmarkera rutan för Visa onlinelagring när du sparar filer.Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat
 4. Klick OK längst ner för att spara inställningarna.Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat

3. Ändra skärminställningarna

 1. Öppna Adobe Acrobat och gå till Redigera menyn och välj sedan Inställningar.Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat
 2. Välj från det vänstra panelfönstret Internet och avmarkera Tillåt snabb webbvy.Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat
 3. Klick OK och starta om Adobe Reader.Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat

4. Kör programmet med administratörsrättigheter

 1. tryck på Windows tangenten + E att börja Filhanterare och gå till följande filsökväg: C:/Program Files(x86)/Adobe/Acrobat Reader DC/ReaderKan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat
 2. Leta upp och högerklicka på AcroRd32.exevälj sedan Egenskaper.Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat
 3. Klicka på Kompatibilitet fliken och markera rutan bredvid där det står Kör det här programmet som administratör.Kan du inte spara PDF-filer efter redigering? Förhandsgranskningsfel fixat
 4. Försök att starta Adobe Acrobat Reader DC igen.

Som du kan se, om du inte kan spara din redigerade PDF, bör en av ovanstående lösningar hjälpa dig att lösa problemet på nolltid.

Ännu mer, Detta dokument begränsar vissa Acrobat-funktioner är ett meddelande som dyker upp när du öppnar en PDF med begränsade redigeringsalternativ. Om du också får det här felet, se till att installera den ursprungliga versionen av Adobe.

När det gäller de tillfällen då du fortsätter att få en Vill du spara ändringar i PDF innan du stänger? popup-fönster i Adobe, tänk på att appen kan vara inaktuell. Ladda ner den senaste versionen av Adobe Acrobat och åtgärda problemet direkt.

Vänligen meddela oss i kommentarsfältet nedan vilken lösning som har fungerat för dig när du inte kan spara PDF-filer efter redigering. Vi vill gärna höra det.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.