• Många användare rapporterade att deras Revolut-kort har avvisats på vissa webbplatser och att de inte kan handla online.
  • För att åtgärda detta irriterande problem bör du först kontrollera dina referenser.
  • Länka ditt Revolut-konto till andra betaltjänster om vissa webbplatser inte accepterar ditt kort.
  • Se också till att du provar en pålitlig VPN-tjänst för att hjälpa dig bli av med det här problemet på nolltid.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
  2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

  3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

  • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Revolut har ett världsomspännande rykte som en av de mest populära banktjänsterna bland användare.

Många använder det för valutaväxling och onlinebetalningar eftersom det har små eller inga avgifter för de flesta av sina tjänster.

Men ibland accepterar vissa webbplatser inte Revolut. Trots att banktjänsten ännu inte accepteras av alla handlare, är problemet hos dem som accepterar den.

Många Revolut-användare får avvisade betalningar eller avkastning på sina pengar, även om appen fungerar bra. Låt oss se hur du kan lösa detta irriterande problem nedan.

Contents

Vad ska jag göra om mitt Revolut-kort avvisas på vissa webbplatser?

1. Kontrollera dina referenser

Se till att dina referenser är korrekt inställda. Kontrollera ditt konto i Revolut-appen och se om telefonnummer, adress och personuppgifter är korrekta.

Om du nyligen ändrat någon av informationen, verifiera att ändringarna skickades till Revolut-servern och du fick en bekräftelse på ändringarna.

Se också till att du har tillräckligt med pengar, att du har angett rätt kortuppgifter eller så har du inte överskridit din månatliga utgiftsgräns för kortet.

Du bör också vara medveten om att inte inaktivera vissa typer av transaktioner i dina kortsäkerhetsinställningar.

Vi har också en detaljerad lista över den bästa virtuella kreditkortsmjukvaran du kan använda om du är intresserad.

Problemet uppstår eftersom vissa leverantörer helt enkelt inte accepterar förbetalda kort.

En annan anledning till detta problem är det faktum att Revolut inte stöder MasterCard 3D Secure Code och Verifierad av VISA.

Oavsett vilket konto du har, beroende på vilken BIN-databas handlaren använder, ses vissa förbetalda kort som inte förbetalda medan andra inte är det.

Detta leder till att vissa webbplatser inte accepterar ditt Revolut-kort.

För att lösa problemet kan du länka ditt Revolut-konto till TransferWise Borderless och använda deras betalkort, använda ditt Revolut-kort genom Curve eller länka ditt kort till PayPal.

Om du vill ha den bästa programvaran för kreditkortsläsare för din PC, ta en närmare titt på vår praktiska guide och välj din favorit.

Medan de flesta handlare accepterar förbetalda kort, accepterar vissa av dem bara betalkort. Det bästa är att länka ditt Revolut-kort till en annan betaltjänst som PayPal eller Curve.

3. Använd en pålitlig VPN-tjänst

En pålitlig VPN-tjänst hjälper dig alltid att snabbt komma över problem med webbplatsblockering. Utöver det håller den också all din personliga bank- och datordata säker.

Vi rekommenderar starkt att du använder en av de bästa VPN-tjänsterna för Windows 10. De flesta av dem är verkligen enkla att använda och har ett stort antal servrar över hela världen.

VPN ger bra anslutningshastigheter, oavsett om du surfar säkert, gör transaktioner online på Revolut eller bara streamar.

Cybersäkerhet är alltid väldigt viktigt, men speciellt när det kommer till onlinetransaktioner, och detta är välkänt för alla användare.

Det är därför som kolla in vår omfattande guide för den bästa antivirusmjukvaran för onlinebanker och hitta den som passar dina behov.

Om du känner till en annan lösning för att lösa problemet, vänligen dela den i kommentarsavsnittet nedan så att andra användare också kan prova det.

Lämna även alla andra frågor du kan ha, så ska vi se till att kolla upp dem.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.