• Blue screen of death-felet ogiltiga push lock-flaggor kan resultera i krascher och skärmblixt när du arbetar på ditt system.
 • Andra orsaker till detta BSOD-fel är föråldrade eller inkompatibla Nvidia-drivrutiner.
 • Du kan felsöka felet genom att köra verktyget DISM och System File Checker för att fixa skadade systemfiler.
 • Håll din Windows 10-dator uppdaterad för att förhindra frekventa krascher och problem med frysning.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Blue screen of death-felet i Windows 10 kan uppstå på grund av flera orsaker, och felmeddelandet kan variera beroende på problemet som systemet stöter på. Invalid push lock-flaggan är ett sådant BSOD-fel som gör att skärmen blinkar och kraschar.

När du söker på det tekniska forumet kan du upptäcka att orsaken till detta fel kan variera. Vanligtvis uppstår detta fel på grund av en skadad eller inkompatibel grafikdrivrutin, korrupta systemfiler och problem med lagringsenheten.

Att diagnostisera och åtgärda problemet kan vara en tidskrävande uppgift. Lyckligtvis, för dig, har vi sammanställt alla möjliga beprövade och testade korrigeringar för att lösa felet Invalid push lock-flaggor i Windows 10.

Contents

Hur fixar jag felet Invalid push-lock flags BSOD Windows 10?

1. Uppdatera dina drivrutiner

Inkompatibla eller föråldrade GPU-drivrutiner är en känd orsak till Blue Screen of Death-felet. Sök efter saknade och inaktuella drivrutiner och uppdatera dem.

DriverFix är ett populärt Windows-verktyg för att skanna och uppdatera saknade och inaktuella drivrutiner automatiskt. Du kan uppdatera individuella eller flera drivrutiner samtidigt.

Med den inbyggda funktionen för säkerhetskopiering av drivrutiner kan du återställa gamla drivrutiner med ett enda klick. Den kommer också med ett schema och en backup-hanterare för att automatisera backup- och skanningsprocessen.

En annan aspekt som är värd att nämna är den enkla automatiserade funktionen att hitta rätt drivrutiner för dina systemenheter på kort tid.

Du kan alltså dra nytta av viktig drivrutinshantering och optimera din dator med de senaste tillgängliga drivrutinsversionerna.

2.Kör DISM-verktyget

Ogiltiga push lock-flaggor
 1. Tryck på Windows-tangenten och skriv cmd.
 2. Från sökresultatet, högerklicka på Kommandotolken och välj Kör som administratör.
 3. I kommandotolksfönstret skriver du följande kommando och trycker på enter för att köra:
  DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
 4. Vänta på att verktyget ska skanna systemet efter problem. Det kan ta flera minuter för kommandooperationen att slutföras.

DISM-kommandot använder Windows Update för att tillhandahålla de filer som krävs för att fixa filkorruption som orsakar BSOD-felet. Men om din Windows Update-klient är trasig rekommenderar Microsoft att du använder en Windows-installationsenhet för reparation.

När verktyget har körts stänger du kommandotolken och startar om datorn. Efter omstarten, kontrollera om BSOD-felet med ogiltiga push lock-flaggor är löst.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Om problemet kvarstår, försök att köra verktyget System File Checker för att fixa skadade systemfiler.

3. Kör System File Checker Tool

Ogiltiga push lock-flaggor
 1. tryck på Windows nyckel, skriv cmd, och högerklicka på kommandotolksalternativet från sökresultatet.
 2. Välj Kör som administratör.
 3. I kommandotolksfönstret skriver du följande kommando för att köra verktyget System File Checker:
  Sfc /scannow 
 4. Vänta tills verktyget har slutfört skanningen och tills du ser ett verifieringsmeddelande som är 100 % färdigt.

Notera: Stäng inte kommandotolken förrän verifieringen är 100 % klar. Om skanningen har fastnat vid 20 % eller 40 %, är det normalt beteende. Processen kommer att slutföras inom några minuter. Lämna enheten inaktiv om det tar längre tid att slutföra.

Kommandot SFC /scannow kommer att skanna alla skyddade systemfiler efter korruptionsproblem och ersätta filerna med en cachad kopia som sparas i en komprimerad mapp WinDir på System32 DLLcache.

4. Kontrollera dina lagringsenheter för fel

Ogiltiga push lock-flaggor
 1. Öppna kommandotolken som administratör.
 2. Typ cmd i sökfältet och välj sedan Kör som administratör för kommandotolken.
 3. I kommandotolksfönstret skriver du följande kommando och trycker på enter för att köra:
  Chkdsk /scan 
 4. Vänta tills skanningen är klar till 100 %. Denna process kan ta flera timmar beroende på diskstorlek.

Ovanstående kommando kommer att skanna integriteten för filsystemet och filsystemets metadata på din diskvolym. Beroende på resultatet kommer den att försöka åtgärda felen.

Även om användningen av Check Disk Utility är en tidskrävande uppgift och kräver att du väntar tålmodigt, kan verktyget hjälpa dig att förhindra större problem och förlust av data i framtiden.

När processen är klar, starta om datorn och kontrollera om de ogiltiga push lock-flaggorna Windows 10-felet är fixat.

5. Installera om Nvidia drivrutin och programvara

 1. Installera ett avinstallationsprogram. Det är ett verktyg som du kan använda för att ta bort Nvidia och andra bildskärmsdrivrutiner helt från ditt system.
 2. Klicka på Avinstallationsprogram från verktygsfältet och vänta på att verktyget ska skanna systemet efter installerad app.
 3. Välj sedan Nvidia från listan över installerade appar.
 4. Klicka på Avinstallera knapp. Klick Ja om du uppmanas av UAC.

Efter omstarten, gå till Kontrollpanel, Välj Programoch välj Program och funktioner. Leta efter alla drivrutiner och programvara som är associerad med Nvidia och avinstallera dem en efter en.

Stäng kontrollpanelen och ladda ner den senaste versionen av Nvidias bildskärmsdrivrutiner. Kör installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen för att installera drivrutinerna.

Istället för att göra detta manuellt kan du helt radera alla program eller program från din PC med de bästa avinstallationsprogrammen som finns.

BSOD-felet med ogiltiga push-lock-flaggor kan uppstå på grund av flera orsaker, inklusive skadade systemfiler och föråldrade GPU-drivrutiner.

Försök att lösa problemet genom att köra systemfilsgranskaren och DISM-verktyget. Installera dessutom om GPU-drivrutinen för att se om det löser problemet.