• Overwatch-fel 0xe0070150 uppstår på grund av en problematisk grafikkortsdrivrutin.
 • En annan orsak som dyker upp för AMD-kortägare är att GPU-skalningsfunktionen är inaktiverad.
 • Du kan också överväga att uppgradera till en bättre prestandaplan om du använder en bärbar dator.

Fel 0xe0070150 visas vanligtvis i Overwatch-spelet när du försöker gå in i spelmenyn. kommer med meddelandet Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades tyder på att ditt grafikkort är inkompatibelt. Detta kanske inte är fallet och vi hjälper dig att fixa Overwatch-fel 0xe0070150 i den här guiden.

Contents

Varför får jag Overwatch-fel 0xe0070150?

Den främsta orsaken till detta problem är att din grafikkortsdrivrutin är föråldrad eller skadad, men det finns några fler problem att tänka på:

 • Programvaruuppdateringar saknas – Spelet saknar några filer, är föråldrat eller så har programvaran som följer med grafikkortet samma problem.
 • GPU problem – Kontrollera temperaturen på din GPU för om den överhettas kanske den inte fungerar bra och i längden kan den misslyckas helt.
 • Du har ett äldre grafikkort – Kontrollera om ditt system överensstämmer med Lägsta systemkrav för att köra Overwatch. Det här är systemkraven för Overwatch 2:Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150
 • Korrupta systemfiler – Så är fallet med alla dessa problem, om systemfilerna är skadade kan du se felet 0xe0070150 i Overwatch.

Nu när vi vet vad vi har att göra med, låt oss fixa Overwatch-fel 0xe0070150 med följande lösningar.

Hur fixar jag Overwatch-fel 0xe0070150?

Innan vi går in på mer komplicerade lösningar, låt oss granska några enkla steg som kan lösa problemet snabbare:

 • Se till att uppdatera ditt spel och ditt Windows-system.
 • Gå till Du kan köra dens hemsida och ange namnet på spelet. Den kommer att be dig att ladda ner och installera en liten fil för att analysera om ditt system uppfyller minimikraven för att köra det.

Om dessa nödvändiga metoder inte löste problemet, använd följande lösningar.

1. Uppdatera grafikkortets drivrutin.

 1. Högerklicka på Börja knappen och välj Enhetsadministratör av listan.
 2. Expandera Grafikkort högerklicka på din enhet och välj Uppdatera drivrutinen.Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150
 3. Välja Sök efter drivrutiner automatiskt.Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150
 4. Om det finns nya drivrutiner kommer systemet att installera den senaste versionen.
 5. Starta om din dator och kontrollera om problemet har lösts.

Du kan också använda programvaran som medföljer ditt grafikkort för att söka efter drivrutiner (GeForce Experience för NVIDIA, Adrenalin för AMD och Intel Driver) eller ladda ner den direkt från tillverkarens webbplats.

Om detta verkar för svårt eller inte fungerade, rekommenderas det att välja en dedikerad lösning som automatiskt upptäcker föråldrade drivrutiner med bara några klick.

Dessutom är din dator helt säker från andra drivrutinsproblem när du installerar de senaste versionerna från tillverkaren.

Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150

Outbyte drivrutinsuppdatering

Bli av med grafikkortsfel med detta säkra drivrutinsuppdateringsverktyg.

Gratis provperiod Ladda ner nu

2. Aktivera GPU-skalning på AMD-grafikkort

 1. Klicka på ett tomt utrymme på skrivbordet och välj AMD Radeon-inställningar.Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150
 2. Välj nu Show alternativ från ovan.Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150
 3. Vrid slutligen på GPU-skalning till I.Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150

Detta är ett särskilt problem för AMD-grafikkort eftersom spelupplösningen kanske inte är rätt för din bildskärm. Om du aktiverar den här funktionen tvingas spelet överensstämma med dina specifikationer.

Men inte alla AMD-kort har det här alternativet, så om det inte är tillgängligt, hoppa till nästa lösning.

3. Kör SFC- och DISM-analys

 1. Klicka på Leta efter knappen i aktivitetsfältet, skriv cmdoch välj Kör som administratör att börja Symbol för systemet med fulla privilegier.
 2. Skriv följande kommando för att köra Systemfilsgranskare: sfc /scannowIngen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150
 3. Vänta tills skanningen är klar och skriv följande kommando för att köra DISM skanna: DISM /Online /Cleanup-Image /Restorehealth Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150
 4. Vänta tills skanningen är klar, starta sedan om datorn och se om problemet kvarstår.

Systemfilsgranskaren och distributionsavbildningsservice och hantering åtgärdar eventuella problem med systemfiler och logiska diskfel.

4. Ändra energischemat till bästa prestanda.

anteckningsikon
NOTERA

Denna korrigering bör endast göras om du försöker köra spelet på en bärbar dator.

 1. Klicka på Leta efter knappen i aktivitetsfältet, skriv energiplanoch klicka Välj ett energischema Från resultaten.
 2. Välj här Hög antingen Bättre prestanda istället för Balanserad antingen Tvinga Sparalternativ. Alternativen kan vara annorlunda för vissa bärbara datorer.Ingen kompatibel grafikhårdvara hittades 0xE0070150
 3. Se till att din bärbara dator är påslagen eller fulladdad för att dra nytta av detta alternativ.

Fel 0xe0070150 kan orsakas av att den bärbara datorn försöker spara ström genom att stänga av GPU-resurser. Med denna lösning säkerställer du att så inte är fallet.

Det här är de bästa lösningarna för att fixa Overwatch-fel 0xe0070150 och vi hoppas att ditt spel fungerar smidigt igen.

Vi rekommenderar också att du läser vår guide om hur du åtgärdar felet med att starta spelet i Overwatch 2 för mer information.

För frågor eller förslag, använd gärna kommentarsektionen nedan.