• Surface Pro 4 Black Screen of Death uppstår när du sätt enheten i vilo- eller viloläge.
  • Det finns ingen definitiv lösning för Surface Pro 4 Black Screen of Death men vi har två mycket bra lösningar.
  • En bra lösning är att göra en återställningsprocedur med nätadaptern frånkopplad.
  • Du kan också använda en tredjepartslösning för att fixa detta fel programmässigt.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
  2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

  3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

  • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Under de senaste åren har Microsoft haft många problem med sin hårdvara. Surface Pro-serien annonserades som den främsta konkurrenten till MacBooks och Chromebooks, men åtminstone på hårdvaruavdelningen kom de till korta.

Ett av de vanligaste försvagande felen på Surface Pro 4 är Black Screen of Death efter att användare har satt enheten i vilo- eller viloläge.

Även om många teknikkunniga användare påpekade ett programvaruproblem, hittade vi aldrig en mjukvarurelaterad lösning för denna ovälkomna händelse.

Åtminstone om du vill behålla viloläget som ett alternativ. Du kan alltid navigera till Energialternativ och, under Avancerat-menyn, aktivera viloläge och hålla fast vid det istället.

Två lösningar (som fungerar för majoriteten av användarna) rör hårdvarulösningar.

Det dåliga med detta är – förutom den uppenbara extra ansträngning en användare av en premiumenhet behöver lägga på att lösa detta – kommer det inte att lösa det för gott. Det kanske inte löser det alls, och garantiservicen kommer att vara nödvändig.

Hur kan jag åtgärda Surface Pro 4 Black Screen of Death-felen?

1. Återställ enheten

Hur man fixar Surface Pro 4 Black Screen of Death-fel
  1. Ta bort växelströmsadapter och ta ur batteriet helt.
  2. Håll sedan strömknappen intryckt i någon minut.
  3. Efter det, koppla in adaptern och försök att sätta din Surface Pro 4 i viloläge.

Efter det bör din enhet komma igång igen. Även om det är en ovanlig lösning, fungerade den för många användare så se till att du provar den.

2. Använd dedikerad programvara

Detta Black Screen of Death-fel är inte så vanligt, och dessa typer av fel är inte så alarmerande som det ökända Blue Screen of Death-felet.

Men de är ändå störande eftersom du inte kan använda din enhet på rätt sätt. En annan lösning förutom att justera din hårdvara är att använda en dedikerad lösning specialiserad på att fixa alla typer av Windows-fel.

Det rekommenderade verktyget nedan kommer med största sannolikhet att bli av med detta problem och även om det relaterar till BSoD-fel, fungerar det även för Black Screen Errors med samma effektivitet.

Med sin rika databas där den lagrar officiella filer kan du reparera skadade filer och ersätta dem med funktionella för att komma åt dina enhetstjänster.

Det kan därför ge användbart stöd för Windows-fel, BSoD-problem eller andra virusskador som kan skada din dator.

⇒ Skaffa Restoro

Det finns en annan lösning som finns på nätet som involverar uppvärmning av Surface Pro 4, men vi rekommenderar inte ett sådant förfarande eftersom det kan leda till till och med allvarliga problem och din garanti kan påverkas.

Med undantag för dessa två kunde vi inte hitta en lösning eller ens en lösning som kan lösa problemet definitivt.

Om du känner till en alternativ lösning som är tillämplig i det här scenariot, berätta gärna för oss i kommentarsfältet nedan.