• Efter att ha uppgraderat till Windows 11 har flera användare rapporterat problem med nätverkskortet Killer Wireless 1535.
 • Det kan uppstå om de installerade drivrutinerna är inkompatibla, inställningarna är felkonfigurerade, och inte bara.
 • Tveka inte heller att ta reda på hur du fixar andra problem relaterade till Wi-Fi i Windows 11.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
 2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

 3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

 • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Killer Wireless nätverksadapter erbjuder snabb och säker anslutning, hög hastighet och möjligheten att minska eftersläpning och maximera prestanda med hjälp av det dedikerade kontrollcentret. Flera användare har dock rapporterat problem med Killer Wireless 1535 i Windows 11.

Utvecklad initialt av Rivet Technologies och senare köpt av Intel, listan över funktioner som erbjuds av Killer Wireless 1535 är oändlig. De framträdande inkluderar stöd för både 2,4 GHz- och 5 GHz-banden och Bluetooth 4.1.

Men efter att ha uppgraderat till Windows 11 hade användare stött på problem med Killer Wireless 1535. Läs vidare för att ta reda på vad som orsakar problemen och de mest effektiva sätten att eliminera dem.

Contents

Varför har jag problem med Killer Wireless 1535 i Windows 11?

Om Windows 11 inte kan upptäcka nätverket är det troligen Killer Wireless 1535-drivrutinen som är felet. Eftersom operativsystemet är relativt nytt kan det finnas kompatibilitetsproblem och du kan få problem med att ansluta till Wi-Fi eller Bluetooth.

Dessutom, om du har en föråldrad drivrutin installerad, kan det lika gärna ligga bakom problemet. Förutom drivrutinen orsakar även felkonfigurerade inställningar problem med Killer Wireless 1535 i Windows 11.

Men det finns en lösning för vart och ett av dessa problem, och vi har tagit upp dem individuellt i nästa avsnitt. Följ stegen i den listade sekvensen, och när du når slutet av den här artikeln bör problemen vara eliminerade.

Hur fixar jag problem med Killer Wireless 1535 i Windows 11?

1. Uppdatera Windows 11

 1. Tryck Windows + jag att starta inställningar app och välj Windows uppdatering från flikarna i navigeringsfönstret till vänster.Windows Update för att fixa mördande trådlösa 1535-problem
 2. Klicka på Sök efter uppdateringar till höger för att söka efter den senaste versionen av operativsystemet.Sök efter uppdateringar för att fixa problem med killer wireless 1535
 3. Om några nyare versioner listas efter skanningen, klicka på Ladda ner och installera att få dem.Ladda ner och installera uppdateringar

Eftersom det finns ett gäng kompatibilitetsproblem i Windows 11 inklusive Killer Wireless 1535, släpper Microsoft ofta uppdateringar för att minimera dem.

Därför bör ditt primära tillvägagångssätt vara att söka efter uppdateringar och installera om en sådan finns tillgänglig. Om en uppdatering inte var tillgänglig eller om byte till den senaste versionen inte löste problemet, gå till nästa metod.

2. Uppdatera drivrutinen

 1. Tryck Windows + S att starta Sök meny, gå in Enhetshanteraren i textfältet och klicka sedan på det relevanta sökresultatet som visas.Enhetshanteraren
 2. Dubbelklicka sedan på Nätverksadaptrar för att expandera och se de olika enheterna under den.Nätverksadaptrar
 3. Högerklicka på Wi-Fi adapter och välj Uppdatera drivrutinen från snabbmenyn.Uppdatera drivrutinen för att fixa problem med killer wireless 1535
 4. Välj nu Sök automatiskt efter drivrutiner från alternativen som anges i Uppdatera drivrutiner fönster som dyker upp.Sök automatiskt efter drivrutiner
 5. Windows kommer nu att söka efter den bästa tillgängliga drivrutinen på systemet och installera den för nätverksadaptern.

När du har uppdaterat drivrutinen, kontrollera om Killer Wireless 1535-problemen i Windows 11 är åtgärdade.

Om Enhetshanteraren inte kan hitta en bättre drivrutin kan du alltid söka efter den senaste versionen i Windows Update eller manuellt ladda ner installationen för den från tillverkarens webbplats och installera drivrutinen.

Om processen verkar för knepig eller intrikat kan du alltid använda en pålitlig tredjepartsapp. Vi rekommenderar att du provar DriverFix, ett dedikerat verktyg som automatiskt söker efter den bästa drivrutinsversionen och håller alla installerade uppdaterade.

3. Installera en kompatibel drivrutin manuellt

 1. Tryck Windows + X eller högerklicka på Start ikonen för att starta Snabb åtkomst menyn och välj Enhetshanteraren från listan med alternativ.Enhetshanteraren för att fixa mördande trådlösa 1535-problem
 2. Dubbelklicka på Nätverksadaptrar alternativ.Nätverksadaptrar
 3. Högerklicka sedan på Wi-Fi post och välj sedan Uppdatera drivrutinen från snabbmenyn.Uppdatera nätverksdrivrutiner
 4. Välj Bläddra efter drivrutiner på min dator i Uppdatera drivrutiner fönster.Bläddra på min dator efter drivrutiner för att fixa problem med killer wireless 1535
 5. Klicka sedan på Låt mig välja från en lista över tillgängliga drivrutiner på min dator för att se de olika kompatibla drivrutinerna som är lagrade i systemet.Låt mig välja från en lista över tillgängliga drivrutiner på min dator
 6. Leta upp och välj Qualcomm drivrutinen och klicka på Nästa på botten.Välj Qualcom-drivrutin för att fixa problem med killer wireless 1535

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Efter manuell installation av den kompatibla drivrutinen, starta om datorn för att ändringarna ska träda i kraft och kontrollera om Killer Wireless 1535-problemen är eliminerade i Windows 11. Om dessa kvarstår, gå till nästa metod.

4. Inaktivera prioritering via Killer Control Center

Prioritering är en funktion i Killer Wireless Control Center som hjälper till att identifiera de pågående nätverksrelaterade uppgifterna och rangordna dem efter deras behov. Säg att du spelar ett spel, så det kommer automatiskt att prioritera det framför andra uppgifter som kräver internet.

Den här funktionen är dock känd för att påverka funktionen och orsaka problem med Killer Wireless 1535 i Windows 11. Så det är bäst att du inaktiverar funktionen.

Hitta helt enkelt alternativet för Prioritering, och stäng av reglaget för det. När du är klar, starta om datorn för att ändringarna ska träda i kraft och kontrollera om felet är åtgärdat.

Har du problem med Killer Wireless 1535? Fixa dem nu
Inaktivera prioritering i Killer Wireless Control Center

Om du ser ett annat gränssnitt är det mest troligt att du använder en uppdaterad version av kontrollcentret. I så fall kan du kontrollera FAQ-sektionen på deras officiella webbplats eller kontakta supportteamet för de exakta stegen för att inaktivera prioritering.

5. Inaktivera startappar

 1. Tryck Ctrl + Flytta + Esc att starta Aktivitetshanterarenoch navigera till Börja flik.starta Aktivitetshanteraren
 2. Leta upp och välj posterna här relaterade till Killer trådlösoch klicka sedan på Inaktivera knappen längst ner. Gör detta för detta alla poster individuellt.Inaktivera startappar för att fixa problem med killer wireless 1535
 3. När du har inaktiverat dem startar du om datorn.

Om ingen av korrigeringarna ovan har fungerat, är det troligt att bakgrundsprocesserna kan skyllas. Så för att fixa problem med Windows 11 Killer Wireless 1535 är det bäst att inaktivera alla relaterade program från att starta vid start.

Problem med Wi-Fi-nätverksanslutning är vanliga, men det är enkelt att lösa dem och kräver i de flesta fall ingen avancerad felsökning.

Ett av de vanligaste problemen är att Wi-Fi försvinner i Windows 11, så lär dig hur du fixar det. Ta också reda på hur du eliminerar Wi-Fi kan inte ansluta till det här nätverket fel.

Har du problem med Killer Wireless 1535? Fixa dem nu
Wi-Fi-inställningar i Windows 11

Men även när du är ansluten till Wi-Fi-nätverket tenderar långsam internethastighet att påverka våra framsteg och försämra upplevelsen. Läs den här artikeln för att lära dig hur du ökar internethastigheten i Windows 11.

Det enda problemet som är mer störande och irriterande än ett långsamt internet är att inte kunna ansluta till det. Och oavsett vilken nätverksadapter du använder, inklusive Killer Wireless 1535, skulle metoderna som anges ovan och de länkade guiderna lösa problemen åt dig.

Ta också reda på hur du lägger till en nätverkshastighetsmonitor i Windows 11 för att hålla koll på internethastigheten i realtid för både nedladdningar och uppladdningar.

Berätta för oss vilken fix som fungerade eller om du känner till andra metoder som kunde, i kommentarsfältet nedan.