• Om du får händelse-ID 7045 beror det på att ett system har installerat en tjänst på din server.
 • Du kan bli av med meddelandet genom att utföra en fullständig genomsökning av skadlig programvara.
 • En annan effektiv lösning är att uppdatera all programvara på värdar med tillgång till Internet.

xINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
Bli av med drivrutiner som inte fungerar korrekt på din dator

SPONSRAD

Drivrutiner kan ofta bli skadade eftersom de kan störa systemfiler som inte fungerar, vilket gör att de installeras men inte fungerar korrekt. För att drivrutinerna ska fungera smidigt måste ditt Windows-operativsystem fungera ännu bättre. Få den i perfekt skick genom att följa stegen nedan:

 1. Ladda ner Fortect och installera det på din PC.
 2. Starta verktygsskanningsprocessen för att söka efter korrupta filer som är källan till ditt problem
 3. Högerklicka på Starta reparation så att verktyget kan starta reparationsalgoritmen

 • Fortect har laddats ner av 0 läsare denna månad, betygsatt 4,4 tum betrodd pilot

Händelse-ID 7045 indikerar att en tjänst har installerats på din server. Detta kan bero på en av dina användare eller ibland en hacker som fick tillgång till din server bakdörr.

Även om det här problemet kan verka hemskt, kan det åtgärdas genom att göra några justeringar här och där. I den här detaljerade guiden kommer vi att visa dig hur du blir av med detta meddelande för gott, precis som vi gjorde med händelse-ID 16.

Contents

Vad är händelse-ID 7045?

Händelse-ID 7045 visar att det angivna systemet installerade en ny tjänst på sin server. Ämnet för detta meddelande är vanligtvis det lokala systemet där tjänsten installerades som en del av de inbyggda Windows-komponenterna.

Därför är det svårt att avgöra vem som gjort förändringen. Denna händelse kan vara oroande om den nya tjänsten inte kommer från något av dina serversystem.

Dessutom kan det betyda en överträdelse om den nya tjänsten ser ovanlig resursanvändning. Men du har inget att oroa dig för om du kan identifiera den nya tjänsten.

Hur kan jag lösa händelse-ID 7045?

Innan du utforskar lösningarna i det här avsnittet, nedan är några av de grundläggande felsökningsstegen att tillämpa:

 • Inaktivera eller ta bort alla nya tjänster.
 • Uppdatera all programvara på värdar med internetåtkomst.

Om händelsen kvarstår kan du nu fortsätta med följande korrigeringar:

1. Konfigurera revisionspolicyer

 1. Logga in på din server som Domänadministratör.
 2. Starta nu Group Policy Management Editor genom att följa sökvägen nedan: Server Manager > Tools > Group Policy Management
 3. Expandera sedan Domänkontrollant organisatoriska enheter avsnitt och högerklicka Standardpolicy för domänkontrollanter.
 4. Välja Redigera. Observera att du kan använda Standardpolicy för domänkontrollanter eller en dedikerad GPO för att fastställa denna politik.
  redigera revisionshändelse ID 7045
 5. I det nya fönstret, gå till: Computer Configuration > Policies > Windows Settings > Security Settings
 6. Beroende på vilken policy du vill ändra gör du följande för Advanced Audit Policy Settings:
  • Navigera till Avancerade revisionspolicyinställningar > Revisionspolicyer.
   Avancerad
  • Låg Revisionspolicyerredigera de nödvändiga policyerna och välj Konfigurera följande granskningshändelser för båda Framgång och Fel evenemang.

Om du är säker på att händelse-ID 7045 inte är ett betydande problem kan du konfigurera dina granskningspolicyer för att ignorera det. Dessutom, om du tror att det finns en bakdörrsläcka, kan du ändra dina revisionspolicyer för att förhindra det.

2. Sök efter skadlig programvara

Om den nya tjänsten som orsakar händelse-ID 7045 orsakar problem på din server kan det vara en skadlig tjänst. Vad du behöver göra är att utföra en fullständig genomsökning av skadlig programvara med ett pålitligt antivirusprogram för att se till att systemet är säkert.

Till exempel kan det rekommenderade antivirusprogrammet erbjuda flerlagers antivirusskydd och en högre upptäcktshastighet av komplexa skadliga attacker.

Skaffa ESET Internet Security

Men om du känner till den specifika tjänsten som orsakar problemet, bör du ta bort den innan du utför en skadlig programvara.

Med detta kan vi nu avsluta den här guiden på Event ID 7045. Allt du behöver göra nu är att följa instruktionerna noggrant och allt ska vara tillbaka till det normala.

På samma sätt, om du får meddelande om händelse-ID 5145, kolla in vår detaljerade guide för att åtgärda det snabbt.

Låt oss gärna veta lösningen som hjälpte dig att fixa det här problemet i kommentarerna nedan.

Har du fortfarande problem? Lös dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Vissa drivrutinsrelaterade problem kan lösas snabbare med en anpassad drivrutinslösning. Om du fortfarande har problem med dina drivrutiner, installera helt enkelt OutByte Driver Updater och sätt i drift omedelbart. Så låt den uppdatera alla drivrutiner och fixa andra PC-problem på nolltid!