• De WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL fel i Windows 10 kan uppstå på grund av felaktig maskinvara eller föråldrade drivrutiner.
 • För att åtgärda det här problemet, se till att du har installerat alla nödvändiga uppdateringar för ditt system.
 • Om du stöter på Arbetstråden returnerades med dålig IO-prioritet fel, kör Windows inbyggda felsökningsverktyg.
 • BSoD-problem kan lösas genom att använda ett tredjepartsverktyg som automatiskt diagnostiserar din dator och tillämpar nödvändiga korrigeringar.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Blue Screen of Death-fel kommer ofta att krascha ditt Windows 10-system och starta om din persondator för att förhindra skador på programvara eller hårdvara.

BSoD-fel är svåra att felsöka och diagnostisera. De kan dock skada din dator, så du måste vidta åtgärder så fort du stöter på ett sådant problem.

Dessa fel kan skapa många problem, och idag ska vi visa dig hur du åtgärdar WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL-felet.

Det här problemet liknar WORKER_THREAD_RETURNED_RETURNED_WHILE_ATTACHED_TO_SILO BSoD-fel, så du kan följa stegen nedan.

Contents

Hur åtgärdar jag WORKER_THREAD_RETURNED BSoD-felet?

1. Använd ett dedikerat verktyg för BSoD

Att hitta orsaken och dessutom lösningarna för att fixa datorfel som BSoD kan vara en komplicerad uppgift. Lyckligtvis utvecklades verktyg för att hjälpa dig.

Till exempel är Restoro ett fullfjädrat PC-reparations- och optimeringsverktyg som kan upptäcka roten till Windows-felet och fixa det på bara några minuter.

Verktyget använder en mycket omfattande databas med systemfiler och när det upptäcker en skadad fil på ditt system ersätter det den med en ny och välfungerande.

Det kan också hjälpa dig att underhålla din hårdvara och ge några bedömningar om dess prestanda.

Skaffa Restoro

2. Håll Windows 10 uppdaterat

BSoD-fel orsakas ofta av hårdvaru- och mjukvaruproblem, och för att åtgärda dessa problem måste du uppdatera Windows 10.

Nya patchar släpps ofta, och många av dessa patchar löser både hårdvaru- och mjukvaruproblem. Du kan enkelt ladda ner de senaste patcharna via Windows Update.

Microsoft arbetar ständigt med Windows 10, så om du vill hålla din dator stabil och felfri rekommenderar vi starkt att du laddar ner de senaste patcharna.

3. Ta bort problematiska applikationer

Tredjepartsprogram kan ofta orsaka dessa typer av fel, därför är det viktigt att du hittar och tar bort alla program som kan orsaka detta fel.

Enligt användarna kan applikationer som ASUS AI Suite orsaka dessa fel, så om du använder den här eller någon annan liknande applikation, se till att du tar bort den.

En annan vanlig orsak kan vara ditt antivirusprogram eller brandvägg, därför måste du ta bort alla antivirusprogram från tredje part från din dator för att åtgärda detta fel.

Även om du tar bort ditt för närvarande installerade antivirus, kommer din dator fortfarande att skyddas av Windows Defender, så du behöver inte oroa dig för onlinesäkerhet.

Vi måste nämna att avinstallation av antivirusprogrammet kanske inte löser problemet eftersom många antivirusprogram tenderar att lämna vissa filer och registerposter bakom när du avinstallerar dem.

För att helt ta bort alla filer som är associerade med ditt antivirusprogram rekommenderar vi starkt att du använder ett dedikerat borttagningsverktyg. Många antivirusföretag har dessa verktyg för sin programvara.

Enligt användare var McAfee antivirus orsaken till detta fel, men kom ihåg att nästan alla antivirusprogram kan orsaka att detta fel visas.

Vi måste nämna att ibland kan drivrutiner orsaka dessa typer av fel, därför kan du behöva avinstallera en viss drivrutin från din PC.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Användare rapporterade problem med Broadcom CrystalHD Video Decoder-drivrutinen, och enligt dem var det enda sättet att åtgärda felet att ta bort den drivrutinen.

4. Kör felsökaren för maskinvara

 1. Öppna appen Inställningar och gå till Uppdatering och säkerhet sektion.FIXA: ARBETSTRÅDEN ÅTERKOMMER VID DÅLIG IRQL i Windows 10/11
 2. Välj Felsökning från menyn till vänster.
 3. Välj BSOD från den högra rutan och klicka Kör felsökaren.FIXA: ARBETSTRÅDEN ÅTERKOMMER VID DÅLIG IRQL i Windows 10/11
 4. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra felsökaren.

Nu ska vi söka hjälp från Windows 10:s felsökningsverktyg. Det första verktyget är den inbyggda felsökaren. Det här verktyget kan hjälpa dig att lösa olika problem, inklusive BSOD-problemen.

5. Uppdatera dina drivrutiner

Snarare orsakas Blue Screen of Death-fel av inaktuella eller buggiga drivrutiner och den enda lösningen är att uppdatera de problematiska drivrutinerna.

Att uppdatera drivrutiner är inte så svårt, och du kan göra det helt enkelt genom att besöka din hårdvarutillverkares webbplats och ladda ner de nödvändiga drivrutinerna för din enhet.

Tänk på att du kan behöva uppdatera drivrutiner för alla större komponenter för att åtgärda detta fel. Att söka efter drivrutiner på egen hand kan vara tidskrävande.

Så vi råder dig att använda ett verktyg som gör detta åt dig automatiskt. Att använda en automatisk drivrutinsuppdatering kommer säkerligen att spara dig från besväret med att söka efter drivrutiner manuellt.

Detta verktyg hjälper dig att uppdatera drivrutiner automatiskt och förhindra PC-skador som orsakas av installation av fel drivrutinsversioner.

⇒ Skaffa Driverfix

6. Kör SFC-skanningen

 1. Öppna Windows sökfält och skriv cmd och öppna Kommandotolken som administratör.FIXA: ARBETSTRÅDEN ÅTERKOMMER VID DÅLIG IRQL i Windows 10/11
 2. Skriv in följande rad och tryck på Enter: sfc/scannowFIXA: ARBETSTRÅDEN ÅTERKOMMER VID DÅLIG IRQL i Windows 10/11
 3. Vänta tills processen är klar (det kan ta ett tag).
 4. Om lösningen hittas kommer den att tillämpas automatiskt.
 5. Stäng nu kommandotolken och starta om datorn.

Nästa verktyg vi ska använda är SFC-skanningen. Detta är ett kommandoradsverktyg som kommer att skanna ditt system efter potentiella problem och lösa dem på vägen, naturligtvis, om möjligt.

Om du stöter på problem när du kör SFC, det slutar eller fungerar inte alls på Windows 10, använd vår dedikerad guide för att lösa problemet.

7. Kör DISM-verktyget

 1. Följ de två första stegen från ovanstående lösning för att öppna Kommandotolken som admin.
 2. Klistra in följande kommando och tryck på Enter:
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthFIXA: ARBETSTRÅDEN ÅTERKOMMER VID DÅLIG IRQL i Windows 10/11
 3. Vänta tills skanningen är klar.
 4. Starta om datorn och försök att uppdatera igen.

Och det sista felsökningsverktyget vi ska använda är DISM. Det här verktyget är kraftfullare än de två föregående, eftersom det distribuerar systembilden igen.

8. Återställ din Windows 10

 1. Starta om datorn några gånger under startsekvensen för att starta automatisk reparation.
  Yellow Screen of Death i Windows 10
 2. . Du kan också göra det genom att hålla ned Flytta och klicka på Omstart knapp.
  bugcode-id-driver-restart
 3. Välj Felsökning > Återställ den här datorn > Ta bort allt. Du kan bli ombedd att sätta in Windows 10 installationsmedia, så var redo att göra det.FIXA: ARBETSTRÅDEN ÅTERKOMMER VID DÅLIG IRQL i Windows 10/11
 4. Välj Endast enheten där Windows är installerat > Ta bara bort mina filer.
 5. Klick Återställa för att starta Windows 10-återställningen och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra den.

Om WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL-felet orsakas av viss programvara, kanske du kan åtgärda det genom att utföra en Windows 10-återställning.

För att utföra Windows 10-återställning måste du säkerhetskopiera alla viktiga filer från din C-partition och skapa ett startbart USB-minne med hjälp av Media Creation Tool.

Om Automatic Repair inte kunde reparera din Windows 10-dator kan du kontrollera stegen från vår dedikerade guide och enkelt lösa problemet.

9. Kontrollera din dator för felaktig hårdvara

Blue Screen of Death-fel orsakas ofta av din hårdvara, därför uppmanar vi dig att ta bort all nyligen installerad hårdvara eftersom den kanske inte är helt kompatibel med din PC.

Om den nyligen installerade hårdvaran inte är problemet, är en av dina komponenter förmodligen felaktig och du måste byta ut den.

En vanlig orsak till dessa fel är ditt RAM-minne, men vi rekommenderar dig också att kontrollera alla andra större hårdvarukomponenter, eftersom många av dem kan orsaka detta fel.

WORKER_THREAD_RETURNED_AT_BAD_IRQL BSoD-fel kan vara problematiskt, men du kan enkelt åtgärda det här felet om du följer stegen i den här guiden.

Om du löste problemet med någon av dessa lösningar eller om du har ett förslag, vänligen lämna en kommentar nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.