• Många användare rapporterar att deras Sound Blaster Z-mikrofon inte fungerar och det finns inget felmeddelande som indikerar vad som är fel.
 • Att använda ett dedikerat verktyg för att hjälpa dig att uppdatera drivrutiner bör snabbt lösa Sound Blaster Z-mikrofonproblemet.
 • Försök att lösa det här problemet en gång för alla genom att se till att ljudinställningarna är korrekta.
 • Du kan kontakta kreativ support och förklara ditt problem för dem, eftersom något annat kan hända som behöver deras uppmärksamhet.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Sound Blaster Z är en fantastisk mikrofon som spelentusiaster väljer att använda tack vare de fantastiska specifikationer som den kommer med, vilket ger ett klart och skarpt ljud.

Tyvärr, användare rapporterar på forum att Sound Blaster Z-mikrofonen inte fungerar som den ska och det finns inget felmeddelande som skulle indikera orsaken.

Vi kommer att utforska i den här artikeln hur du enkelt kan lösa det här problemet en gång för alla genom att följa de angivna stegen, så se till att fortsätta läsa.

Contents

Vad ska man göra om Sound Blaster Z-mikrofonen inte fungerar?

1. Kontrollera kabeln

Innan du går vidare med några felsökningssteg rekommenderar vi att du helt enkelt kontrollerar att alla kablar fungerar och även porten på din enhet.

Du kan försöka använda en annan mikrofon med samma port och kontrollera om du stöter på samma problem eller inte som med Sound Blaster Z-mikrofonen.

Om porten fungerar som den ska och det inte finns några problem med kabelanslutningen kan du helt enkelt fortsätta med nästa steg.

2. Aktivera AutoPlay

 1. Gå till inställningar och lokalisera Enheter.
 2. Klicka på Enheter och välj Autospela från vänster sida.
 3. Nästa, aktivera AutoPlay genom att helt enkelt skjuta knappen till .

Ett tjusigt knep som bekräftats av många användare är just det här – försök bara aktivera AutoPlay och chansen finns att göra Sound Blaster Z-mikrofonproblem till ett minne blott på nolltid.

3. Uppdatera drivrutiner

 1. Typ Enhetshanteraren på fliken Windows Sök.FIX: Sound Blaster Z-mikrofonen fungerar inte
 2. Sök i listan efter kategori för mikrofondrivrutiner.
  FIX: Sound Blaster Z-mikrofonen fungerar inte
 3. Klicka på den och välj Uppdatera drivrutinen.
  FIX: Sound Blaster Z-mikrofonen fungerar inte
 4. Välj Sök automatiskt efter förare.
  FIX: Sound Blaster Z-mikrofonen fungerar inte
 5. Vänta på processen för att hitta de bästa tillgängliga drivrutinerna.
 6. Starta om din dator för att avsluta uppdateringen av din drivrutin.

Detta irriterande mikrofonproblem är ofta relaterat till drivrutiner som behöver din uppmärksamhet. För att vara säker på att du är redo för den här uppgiften, använd bara ett dedikerat programvaruverktyg.

Genom att välja en effektiv drivrutinsuppdatering som DriverFix försäkrar du ditt systems prestanda med den senaste drivrutinsversionen för mikrofonenheter och resten.

Du bör därför använda den här programvaran för att automatiskt hantera förarens problem och installera eller uppdatera rätt drivrutiner på din PC direkt på nolltid.

⇒ Skaffa DriverFix

4. Kontakta supporten

Om ovanstående steg fortfarande inte har löst problemet med Sound Blaster Z är det näst bästa vi rekommenderar dig att kontakta kreativ support.

På den kreativa supportsidan kan du också hitta användarhandboken och ett avsnitt med vanliga frågor som ger mer detaljerad information.

Det finns dock en chattikon längst ner på sidan som gör att du kan kontakta deras support och förklara problemet du står inför och vilka steg du redan har gjort.

Vi hoppas att ett av de presenterade stegen nedan hjälper dig att lösa Sound Blaster Z-mikrofonen som inte fungerar på din Windows 10-enhet.

I vilket fall som helst, du vägrar inte helt andra alternativ, så ta en närmare titt på de bästa trådlösa mikrofonerna också. Rädslan för att trassla ihop kablar har ingenting att göra med dina planer.

Om du har ytterligare rekommendationer eller förslag, tveka inte att skriva dem i kommentarsfältet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.