• Användare har rapporterat att de stöter på nedladdningsfelet 0x800c0008 när de försöker installera Games for Windows Live.
 • Om du tar bort programmet och följer våra riktlinjer i den här frågan ser du till att du är på väg att lösa problemet effektivt.
 • Vi rekommenderar också att du använder specialiserad programvara för att hjälpa till med det här nedladdningsfelet för GFWL.
 • Att ändra inställningarna för ditt antivirusprogram kan också visa sig vara effektivt när du försöker lösa det här problemet för gott.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Games for Windows Live var en populär onlinespeltjänst som gjorde det möjligt för spelare från hela världen att ansluta och njuta av sina favoritspel.

Och även om GFWL har avvecklats, förblev själva tjänsten i drift, vilket gör att användarna fortfarande kan komma åt tidigare köpt innehåll via klientprofilen.

Om du spelar en titel som kräver att du använder GFWL men inte kan ladda ner och installera den, fortsätt att läsa vår artikel.

Contents

Hur kan jag åtgärda fel 0x800c0008 på Games for Windows Live?

1. Installera om Games for Windows Live i kompatibilitetsläge

 1. Börja med att avinstallera Microsoft Games för Windows Marketplace och Microsoft Games för Windows Live Redistributable.
 2. Omstart din dator efter att avinstallationsprocessen är klar.
 3. Sök efter Microsoft Games for Windows – LIVE 3.5.95.0 och ladda ner GFWL-installationsprogrammet, se bara till att du får en legitim version.
 4. Högerklicka på installationsprogrammet och välj Egenskaper.
 5. Välj Kompatibilitet fliken och markera sedan rutan bredvid Kör det här programmet i kompatibilitetsläge i Windows 7 eller Windows 8.
 6. När du är här, markera även rutan bredvid Kör det här programmet som administratör.
 7. Spara inställningarna genom att klicka Tillämpasedan OK knappen för att avsluta.
 8. Installera Spel för Windows Live.
 9. När det är installerat, kör ditt GFWL-spel och hämta din Gamertag-profil om det behövs. Om du inte har en profil, tryck Alt+Enter för att skapa ett privat konto på Windows Live.

Du kan också använda dedikerad programvara som hjälper dig med avinstallationsprocessen och dessutom ta bort eventuella filer och Windows-registerposter som finns kvar.

Programvaran låter dig se alla installerade program på din PC i en enda ruta. Dessutom kan den ta bort alla beständiga appar du behöver radera från systemet.

Du kan hantera olika typer av filer, från spelappar till webbläsartillägg eller plugins som är oanvändbara för dig nu. Vidta därför åtgärder med den bästa avinstallationsmjukvaran för Windows-datorer.

2. Installera spel för Windows Live manuellt

Installera spel för Windows Live manuellt
 1. Ladda ner installationsprogrammet för spel för Windows Live.
 2. När du klickar Installerabör du få ett nätverksfel och ta dig till en mapp som heter Loggar.
 3. Navigera till följande plats på din hårddisk: C:UsersnameAppDataLocalMicrosoftGFWLive
 4. Klicka på Nedladdningar.
 5. Här bör du hitta två filer. Klicka och Installera båda två.
 6. Du bör nu ha Games for Windows Live installerat och fungerande.

3. Kör Windows 7 eller 8 i en virtuell dator för Windows 10

Ett virtuellt maskinprogram för Windows 10 låter dig köra flera operativsystem på samma dator så att du kan installera GFWL och spela dina spel utan några fel.

Genom att välja en virtuell maskinlösning kan du undvika inkompatibilitetsfel och växla mellan flera plattformar. Så det finns ingen anledning att använda olika stationära datorer eller andra enheter för att köra ett annat operativsystem.

Därför bör du enkelt köra andra Windows-versioner och fixa den här typen av fel med praktisk hjälp från de bästa virtuella maskinerna som finns tillgängliga just nu.

4. Tillfälligt daktivera antivirussäkerhetsprogrammet

 1. Gå till Kontrollpanelen och välj System och säkerhet.
 2. Klicka på det första alternativet Säkerhet och underhåll.
 3. Från den vänstra rutan klickar du på Ändra inställningar för säkerhet och underhåll för att ändra inställningarna för Windows Defender och ditt antivirusprogram.

5. Gör en ren start

FIX: Ladda ner fel 0x800c0008 på Games for Windows Live
 1. Högerklicka på Start knappen och välj Springa.
 2. I körrutan anger du följande: msconfig
 3. Tryck på Enter för att öppna fönstret Systemkonfiguration.
 4. Gå till Tjänster fliken och klicka för att välja Dölj alla Microsoft-tjänster kryssrutan och klicka sedan Inaktivera alla.
 5. Gå till Börja fliken och klicka Öppna Aktivitetshanteraren.
 6. På fliken Startup i Aktivitetshanteraren väljer du och Inaktivera varje program och stäng sedan fönstret.
 7. Tillbaka på fliken Startup i rutan Systemkonfiguration, klicka på OKstarta sedan om datorn.

Genom att följa dessa steg noggrant bör du kunna lösa nedladdningsfelet 0x800c0008 på GFWL. Om du har några frågor eller förslag angående ämnet, berätta för oss i kommentarsfältet nedan.