• Gpapi.dll-fel kan orsakas av virus eller vissa registerproblem på din enhet.
 • Vi har täckt alla möjligheter i den här guiden. Se till att först utföra en återställning av den skadade dll-filen.
 • Ett annat enkelt sätt att lösa gpapi.dll-felet är att använda ett dedikerat verktyg som hjälper dig att uppdatera alla felaktiga drivrutiner.
 • Att utföra en PC-återställning genom att följa stegen som presenteras i den här artikeln är ännu ett effektivt sätt att lösa detta dll-fel.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa fel orsakade av DLL:er rekommenderar vi Restoro:Denna programvara kommer att ersätta de trasiga eller skadade DLL-filerna med deras fungerande versioner från en dedikerad databas där verktyget har de officiella DLL-filerna. Verktygen kommer också att hålla dig borta från maskinvarufel och skadlig programvara. Åtgärda PC-problem och ta bort virusskador nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta DLL-filer som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att ersätta trasiga DLL-filer med fungerande versioner

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Som en viktig komponent som säkerställer att Windows 10-program fungerar korrekt är inte en överraskning att eventuella fel relaterade till gpapi.dll-filerna kan skapa huvudvärk.

För att inte tala om hur tidskrävande det kan vara att försöka ta reda på varför de dök upp och hur man fixar det. Vanligtvis indikerar felmeddelanden relaterade till gpapi.dll-filer att filen kan ha installerats felaktigt, skadats eller till och med tagits bort.

Vi har i den här artikeln samlat en lista med enkla steg som hjälper dig att lösa gpapi.dll-felet på nolltid, så kolla in det.

Vad kan orsaka ett gpapi.dll-fel?

 • På grund av ett fel som kan leda till att data förloras är filen gpapi.dll otillgänglig eller skadad.
 • Antivirusprogrammet kan ha blockerat åtkomsten till filen gpapi.dll.
 • Windows-registrets databas är skadad.

Vanliga gpapi.dll-fel inkluderar:

 • gpapi.dll saknas
 • gpapi.dll-fel vid laddning
 • gpapi.dll kraschar
 • gpapi.dll hittades inte
 • gpapi.dll kunde inte hittas
 • gpapi.dll Åtkomstöverträdelse
 • Proceduren ingångspunkt gpapi.dll fel
 • Kan inte hitta gpapi.dll
 • Kan inte registrera gpapi.dll

Contents

Hur kan jag fixa gpapi.dll-felet i Windows 10?

1. Använd ett dedikerat DLL-reparationsverktyg

Det snabbaste sättet att lösa gpapi.dll-felet är att hitta och ladda ner filen till den ursprungliga mappen. Du kan göra detta genom att gå till ett dedikerat dll-bibliotek och ladda ner rätt igdumdim64.dll-fil baserat på din enhet.

Dessa bibliotek uppdateras vanligtvis ofta och genom att söka i filen baserat på dina systemdetaljer (64- eller 32-bitars) bör du inte ha några problem med att hitta rätt.

Om du vill spara lite tid och se till att du får en smidig upplevelse kan du använda en särskild programvara för DLL-hantering.

I detta avseende är vårt bästa val Restoro eftersom det är ett fullfjädrat optimeringsverktyg som hjälper dig att fixa och återställa DLL-filer såväl som andra systemfiler.

Den använder sin egen Windows-systemfildatabas för att ersätta alla korrupta eller saknade filer med färska, välfungerande filer.

Skaffa Restoro

2. Skanna din enhet

Ibland är gpapi.dll-felet benäget att hända på grund av ett virus eller en skadlig programvara på din enhet. Ett skadligt program kan avsiktligt skada DLL-filerna för att ersätta dem.

Att köra en virussökning med ditt antivirusprogram för att avgöra om ditt system är virusfritt rekommenderas

3. Uppdatera drivrutiner

Du kan manuellt uppdatera drivrutinerna för det associerade programmet där gpapi.dll-felet visas men det kan vara lite tidskrävande.

Se också till att du inte installerar fel drivrutiner är viktigt för att undvika mer skada på din enhet.

För att undvika att allt detta händer rekommenderar vi att du använder ett dedikerat tredjepartsverktyg som gör detta åt dig automatiskt.

DriverFix är ett pålitligt verktyg som kommer att hålla drivrutinerna uppdaterade hela tiden och tack vare det inbyggda biblioteket vet du säkert att alla drivrutiner är uppdaterade.

Verktyget kan skanna hela din dator och upptäcka om du har några problematiska drivrutiner. Det kan enkelt fixa korrupta och saknade drivrutinsproblem och även uppdatera dem.

DriverFix kan uppdatera dina drivrutiner i bulk och du kan också ställa in den för att regelbundet skanna och hålla dem i schack.

⇒ Skaffa DriverFix

4. Utför en systemfilkontroll

 1. Gå till Söktyp cmd i sökrutan och högerklicka sedan på Kommandotolken.
 2. Klicka sedan på Kör som administratör.
 3. Vid kommandotolken skriver du följande kommando: sfc /scannow
 4. Skriv Enter och låt processen fortsätta.

Om din DLL-fil tillhandahålls av Microsoft kommer systemfilsgranskaren att ersätta den skadade kopian av filen dbghelp.dll med den cachade.

5. Återställ din enhet

 1. I den Windows sökruta stiga på återställ den här datorn.
 2. Klicka på Återställ den här datorn och tryck på Komma igång knapp.FIX: Gpapi.dll-fel i Windows 10
 3. Välj Behåll mina filer alternativ från den visade listan.FIX: Gpapi.dll-fel i Windows 10
 4. Tryck slutligen på Nästa knapp och Återställa att bekräfta.

Problematiska applikationer eller till och med föråldrade drivrutiner kan orsaka gpapi.dll-felet och du kan enkelt åtgärda det här problemet genom att följa stegen som anges i den här artikeln.

Vi hoppas definitivt att genom att följa stegen som anges i den här guiden har lyckats hjälpa dig att lösa gpapi.dll-felet.

Tveka inte att dela med oss ​​i kommentarsfältet nedan för alla andra rekommendationer eller förslag du kan ha.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.