• Invalid Drive-fel visas vanligtvis när du försöker installera viss programvara. Detta kan hända på grund av att enheten inte är tillgänglig längre eller att en systeminställning är felaktigt konfigurerad.
 • Fel 1327 kan åtgärdas genom att återansluta den saknade enheten om möjligt. Kontrollera annars en av lösningarna som presenteras och följ instruktionerna.
 • Om du vill lösa några problem med installationsprogrammet, kolla in Windows Installer Errors Hub för artiklar som löser dessa problem.
 • Att åtgärda fel är vår specialitet. Vi letar igenom webben för att hitta även de konstigaste felrapporterna och lösa dem i avsnittet Windows 10-fel.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Contents

Steg för att åtgärda fel 1327 Invalid Drive

 1. Ta bort enhetsbeteckningen med kommandotolken
 2. Installera om programmet
 3. Koppla bort nätverksenheten
 4. Återassociera enhetsbeteckningen med en tillfällig plats
 5. Skapa ett nytt användarkonto
koppla bort nätverksenhet wind8apps

Om fel 1327 dyker upp när du försöker installera ett visst program eller mjukvara och talar om för dig att du har ogiltig Drive: P:/ (eller kanske någon annan bokstav), har du kommit till rätt plats. I den här artikeln hittar du några lösningar på det här felet, och du kommer att kunna installera dina program normalt.

Den här felkoden kan komma i olika former och påverkar olika program. Så, användare kan stöta på en av följande fel 1327-variationer:

 • Fel 1327 ogiltig enhet H:
 • Fel 1327 ogiltig enhet U:
 • Fel 1327 ogiltig enhet E:

Dessa verktyg verkar påverkas av fel 1327 oftare än andra:

 • Autocad
 • Adobe
 • Arcgis
 • Kaspersky
 • Episka spel
 • Minecraft
 • Hamachi

Varför uppstår fel 1327 Invalid Drive i första hand?

Det här problemet kan uppstå om systemmappen är mappad som har kryssrutan Återanslut vid inloggning markerad, eller om du av misstag ändrade enhetsbeteckningen för några av dina CD- eller DVD-enheter. Detta kan förhindra att vissa program, som Adobe Photoshop eller Microsoft Office, installeras. Så här är vad du bör göra för att lösa detta.

Hur fixar jag fel 1327 ogiltig enhet i Windows 10?

Lösning 1: Ta bort enhetsbeteckningen med kommandotolken

Kommandot du kommer att utföra låter dig ansluta och koppla bort enhetsbeteckningen till en virtuell plats. Om du kopplar bort en bokstav bör ditt program kunna installeras utan att generera ett felmeddelande. Så här är vad du behöver göra:

 1. Gå till Sök, skriv cmd och öppna Kommandotolken
 2. Skriv följande rad i kommandotolken och tryck på Retur:
  • subst /P (drivrutinsbokstav)
 3. Stäng kommandotolken och försök installera ditt program

Lösning 2: Installera om programmet

Om det här felet uppstår när du försöker installera en programvara som tidigare tagits bort kan några av resterna av det gamla programmet skapa en konflikt.

Vad du bör göra är att se till att helt rengöra systemet från gammal eller oanvänd programvara. Det finns specialiserade verktyg för att skanna varje del och upptäcka och ta bort rester.

Vi rekommenderar att du använder en av de bästa avinstallationsprogrammen eftersom de helt kan ta bort varje fil som är relaterad till appen du vill ta bort, vilket gör att du kan installera om utan problem.

Lösning 3: Koppla bort nätverksenheten

Den här lösningen fungerar bara om en nätverksenhet visas i den här datorn, annars håll dig till den tidigare lösningen. Följ dessa steg för att koppla bort nätverksenheten för att eliminera fel 1327:

 1. Gå till Sök, skriv filutforskaren och öppna Filutforskaren
 2. Gå till den här datorn
 3. Tryck på ctrl + F1 för att öppna bandet med verktyg
 4. Under Karta nätverksenhet gå till Koppla från nätverksenhet
 5. Försök att installera programmet igen
 • RELATERAT: Fix: Intern hårddisk visas inte i Windows 10

Lösning 4: Återassociera enhetsbeteckningen med en tillfällig plats

Den här metoden låter dig länka en enhetsbeteckning till en virtuell enhetsplats. På detta sätt kommer installationsprogrammet att hitta respektive temporär sökväg och använda den för att installera den problematiska programvaran.

Notera: Om den tillfälliga sökvägen inte finns måste du skapa den.

 1. Starta kommandotolken som administratör
 2. Ange subst [Driver Letter]: C:temp > tryck på Enter
  Stäng kommandotolken > installera om programvaran.
 3. Starta kommandotolken igen och ange kommandot: subst /D [Driver Letter]: för att ta bort programvarans koppling till den tillfälliga sökvägen > tryck på Enter.

Lösning 5: Skapa ett nytt användarkonto

Du kan också försöka logga in på ett annat användarkonto och se om felet fortfarande uppstår. Om du inte har ett sekundärt användarkonto på din maskin måste du skapa ett nytt konto.

Fungerade några av dessa korrigeringar för dig? Berätta mer om din erfarenhet av det här problemet i kommentarerna. Vi skulle vilja veta mer om det och kanske ge dig några ytterligare lösningar om de ovan nämnda metoderna inte räckte.