• Fast på Det uppstod ett problem med att läsa det här dokumentet? Prova att reparera PDF-filen med specialverktyg.
 • Adobe-fel 14 kommer att hindra dig från att öppna din fil. Lyckligtvis finns det ingen brist på PDF-öppnare på marknaden.
 • Således kan olika program lika väl betyda slutet på PDF-fel 14.
 • En annan lösning på Acrobat Reader-fel 14 är att extrahera sidor från PDF-filen – se till att du provar!

Vad sägs om att använda den bästa dokumenthanteraren?Gör alla dina dokument tillgängliga och säkra med Adobe Acrobat Reader. Detta dokumenthanteringsverktyg låter dig också e-signera och skapa officiella formulär för att spara tid på jobbet. Skaffa den till din PC och du kommer att kunna:

 • Öppna, skriv ut och redigera alla dina PDF-filer och andra filtyper
 • Fyll i PDF-formulär lättare
 • Håll dina viktiga dokument krypterade

Få alla appar till ett specialpris!

Världens nummer 1 dokumenthanteringsprogram är nu till ett bra pris så skynda dig!

Adobe-fel 14 dyker upp för vissa användare när de försöker öppna PDF-dokument. Det fullständiga felmeddelandet säger: Dokumentet kunde inte sparas. det uppstod ett problem med att läsa detta dokument (14).

Följaktligen kan användare inte öppna PDF-filer i AR. Självklart kan du försöka reparera ditt dokument för att eliminera PDF-fel 14. Men det finns andra snabbare lösningar också. I slutändan är allt upp till dig.

Här är några lösningar som kan fixa Adobe Error 14: Det uppstod ett problem med att läsa det här dokumentet.

Contents

Hur fixar jag Adobe Reader-fel 14?

1. Uppdatera Adobe Reader

Adobe-felet 14 beror ofta på föråldrad Adobe-programvara. PDF-dokument som konfigurerats med den senaste Adobe-programvaran öppnas inte alltid i tidigare AR-versioner. Om du uppdaterar din AR-programvara till den senaste versionen kommer förmodligen problemet att lösas om det finns tillgängliga uppdateringar.

Du kan söka efter uppdateringar genom att öppna Adobe Reader och klicka Hjälp > Sök efter uppdateringar. Det öppnar ett uppdateringsfönster där du kan uppdatera programvaran.

I många fall kan versionen du har fortfarande ha problem efter att du har uppdaterat den eftersom den har tidigare funktionsfel. I det här fallet rekommenderar vi starkt att du kontrollerar källan igen om du använder äkta programvara. Om det inte är från den officiella Adobe-webbplatsen bör du avinstallera det och ta bort alla dess poster.

Efter det kan du få en kopia från den officiella webbplatsen. Kontrollera samma PDF för att se om felet det uppstod ett problem med att läsa det här dokumentet finns kvar.

2. Reparera PDF-filen

där var ett problem att läsa det här dokumentet felet kan också dyka upp om PDF-filen på något sätt är skadad. Därför kan du behöva reparera filen för att öppna den. Och du kan göra det enkelt med specialiserade PDF-reparationsverktyg.

Riktlinjerna är ganska enkla och liknar de flesta programvaror som finns på marknaden. För att underlätta din sökning rekommenderar vi att du använder Stellar PDF-reparation. Så här kommer:

 1. Ladda ner Stellar PDF Repair verktyg.
 2. Installera produkten och starta den sedan.
 3. Välj den PDF-fil du vill ha och klicka Reparera.
 4. Vänta tills programvaran har slutfört processen och försök sedan öppna PDF-filen.

3. Öppna PDF-filen med alternativ programvara

Denna upplösning kanske inte exakt är en fix, men det finns många alternativ till Adobe Reader. Om du förstår att det uppstod ett problem med att läsa det här dokumentfelet i Adobe, kan du prova det från en annan PDF-läsare.

Även webbläsare som Edge kan se dessa filer nu. Så varför inte ge det en chans? Vi rekommenderar att du väljer ett snabbt och lätt verktyg som kan fungera som PDF-öppnare och redigerare.

Hämta soda pdf

4. Extrahera sidor från PDF:en

Vissa användare har bekräftat att extrahering av sidor från PDF-dokument kan fixa Adobe-fel 14. Du måste öppna sidorna separat i Adobe Reader efter att ha extraherat dem.

Så här kan du extrahera sidor från PDF-filer med Sejda PDF-extraktor.

 1. Klicka här för att öppna Sejda PDF-extraktor i en webbläsare.
 2. tryck på Ladda upp PDF-filer för att välja ett dokument på din hårddisk. FIX: Det uppstod ett problem med att läsa det här dokumentet [Adobe error]
 3. Eller så kan du klicka på den lilla pilen för att välja en fil från Google Drive eller Dropbox.
 4. Välj sedan sidorna som ska extraheras från dokumentet genom att klicka på deras miniatyrbilder.
 5. tryck på Extrahera sidor knapp.
 6. Ett fönster öppnas där du kan klicka Ladda ner för att spara den extraherade PDF-filen.

Genom att följa något av dessa steg eller använda någon av programvarulösningarna nedan, bör du nu kunna fixa PDF-fel 14 och eventuella PDF-relaterade problem för den delen.

Låt oss veta vilket steg eller vilken produkt som hjälpte dig mest att dela din feedback i kommentarsfältet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.