• Vissa Windows 10-användare hävdade att Det går inte att deserialisera superhemliga filhashar felet orsakar olika krascher på deras dator.
 • Använd en pålitlig antiviruslösning från tredje part och utför en djupsökning av ditt operativsystem.
 • För att undvika fler problem bör du också se till att du har den senaste versionen av Windows.
 • Du bör också reparera HP Active Health genom att följa vår steg-för-steg-guide nedan.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
 2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

 3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

 • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Att köra en hälsosam bärbar dator är viktigt, men vissa användare rapporterade Det går inte att deserialisera superhemliga filhashar fel.

Dessa problem kan leda till krascher och den ökända BSoD och är nära besläktade med programvaran HP Active Health. Men vi har några lösningar för dig.

Det slutade på något sätt med att jag läste händelser på min dator i Event Viewer, jag har förresten en HP Omen och Windows 10 som jag inte använder för tillfället, men det är den som har Event 80 på sig. Hur som helst, jag stötte på den här händelsen som får mig att snubbla. Formuleringen är galen och jag har ingen aning om vad det betyder. Jag hoppas att någon kan berätta för mig vad det betyder och om jag snubblar utan anledning eller om jag har en bra anledning att snubbla! Jag var i Event Viewer>Administrativa händelser>(varav det fanns 2 284 händelser)>Fel>Händelse 80>HP Active Health. Under fliken Allmänt stod det SÄKERHETSVARNING – Det går inte att deserialisera superhemliga filhashar. Kommer att anta att det onda är på väg – allt Validera 0-anrop kommer att returnera DOESNT_MATCH hos HP. Aktiv hälsa. Commons. Säkerhet. Hash butik. Loadhashesfromfile0

Contents

Hur åtgärdar jag detta fel?

1. Reparera HP Active Health

 1. Gå över till din Start menyoch öppna din inställningar panel.
 2. Navigera till Appar sektion.
 3. Därefter ska du välja Appar och funktioner och välja HP Active Health från en lista över installerade program.
  appar och funktioner Kan inte avserialisera Super Secret File Hashes
 4. Klicka på den och välj Avinstalleraoch när processen är klar, installera om den helt enkelt från HP:s officiella webbplats.

Alternativt kan du ta bort den här programvaran genom att använda effektiv avinstallationsprogramvara som kan avinstallera alla program utan att lämna extra filer efter sig.

2. Skanna din maskin efter skadlig programvara

 1. Starta ditt antivirusprogram. Om du inte har ett antivirus från tredje part, börja Windows Defender.
 2. Välj den Snabbskanning alternativet och för medan din dator skannas.
 3. Om snabbsökningsalternativet inte fungerar föreslår vi att du försöker köra en fullständig systemsökning.

Det bästa tillvägagångssättet i den här situationen skulle vara att använda ett pålitligt antivirus från tredje part, och om du letar efter ett nytt antivirus.

Genom att välja ett av dessa användbara verktyg kommer du att öka din digitala säkerhet tack vare anti-malware-funktioner och möjlighet till djupsökning.

Därför bör du prioritera säkerhetsfrågor och ha det senaste antivirusskyddet för att upptäcka utvecklade hot som kan infektera ditt system och orsaka denna typ av fel.

3. Uppdatera din Windows

 1. Från din Start menytyp uppdateringar i sökfältet.
 2. Välj Sök efter uppdateringar.
  leta efter uppdateringar Det går inte att avserialisera Super Secret File Hashes
 3. Alternativt kan du öppna Appen Inställningar och gå till Uppdatering och säkerhet och klicka Sök efter uppdateringar knapp.

4. Kör HP Support Assistant

 1. Avinstallera HP Support Assistant ansökan genom att följa stegen från Lösning 1.
  appar kan inte avserialisera Super Secret File Hashes
 2. Ladda ner HP Support Assistant från dess officiella webbplats och installera den igen.
 3. När nedladdningen är klar, starta Support Assistant och se om några problem kvarstår.

HP Support Assistant är ett verktyg för att felsöka dina HP-enheter så se till att du provar det.

5. Uppdatera drivrutiner för BIOS och chipset

Experterna från HP rekommenderar också att du uppdaterar dina BIOS- och chipsetdrivrutiner för att säkerställa att din enhet fungerar som den ska.

För att göra det, gå över till HP:s officiella supportsida och gå igenom felsökningsstegen för att få saker gjorda enligt boken.

Där har du, det här är några enkla lösningar som kan hjälpa dig att fixa Det går inte att deserialisera superhemliga filhashar fel.

Var noga med att prova alla våra lösningar och låt oss veta i kommentarsektionen vilken lösning som löste problemet åt dig.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.