• Denna bild kan för närvarande inte visas på webbplatsen. Det är ett fel som användare stöter på när de försöker komma åt vissa bilder på en webbplats.
 • Om bildens webbadress är felaktig eller har fel namn kan det ha varit utlösaren för felet.
 • Du kan också kontrollera behörigheterna i din webbläsare för att åtgärda problemet.

Kämpar du med olika webbläsarproblem? Prova ett bättre alternativ: Opera OneDu förtjänar en bättre webbläsare! Mer än 300 miljoner människor använder Opera One dagligen, en komplett webbupplevelse som kommer med flera integrerade paket, förbättrad resursförbrukning och en fantastisk design. Så här kan Opera One göra:

 • Optimera resursanvändning: Opera One använder din Ram mer effektivt än Brave
 • AI och lätt att använda: Ny funktion tillgänglig direkt från sidofältet
 • Inga annonser: Integrerad annonsblockerare snabbar upp sidladdningen och skyddar mot datautvinning
 • Lämplig för spel: Opera GX är den första och bästa webbläsaren för spelare
 • ⇒ Skaffa Opera One

Den här bilden kan för närvarande inte visas. Felmeddelandet visas vanligtvis när en bild inte laddas eller återges på en enhet eller webbsida. Felet åtföljs vanligtvis av en platshållare eller ikon som indikerar att bilden inte är tillgänglig.

Eftersom flera av våra läsare upplever det här felet har vi i den här artikeln sammanställt användbara metoder för att åtgärda problemet.

I den här artikeln

Contents

Vad är det som gör att den här bilden för närvarande inte visas på webbplatsen?

Den här bilden kan för närvarande inte visas. Felmeddelandet på en webbplats kan uppstå av olika anledningar. Nedan följer några möjliga orsaker:

 • Bildfilen saknas eller är otillgänglig – Om bildfilen inte finns på servern eller har tagits bort kommer webbläsaren inte att kunna visa den. Detta kan hända om bilden raderades eller om det uppstod ett problem under uppladdningsprocessen.
 • Felaktig bild-URL eller trasig länk – En annan möjlig orsak är att om det finns stavfel i bildens URL eller länken till bilden är trasig, kan webbläsaren inte hitta bildfilen, vilket resulterar i ett felmeddelande.
 • Åtkomstbehörigheter eller begränsningar – Vissa webbplatser har åtkomstkontroller eller begränsningar för vissa bilder. Om du inte har nödvändiga behörigheter för att komma åt bilden kommer den inte att visas och du kommer att se att den här bilden för närvarande inte kan visas med ett felmeddelande.
 • Webbläsarrelaterade problem – Ibland kan webbläsartillägg, tillägg eller föråldrade webbläsarversioner störa bildåtergivningen.

Nedan är några av de möjliga orsakerna bakom felet. Observera att det specifika felmeddelandet kan variera beroende på vilken webbplats och webbläsare som används, så stegen för att lösa problemet kan också variera.

Hur kan jag fixa den här bilden som för närvarande inte kan visas på webbplatsen?

Innan du fördjupar dig i mer detaljerade lösningar för den här bilden kan för närvarande inte visas på webbplatsfrågan, är det en bra idé att utföra följande förberedande kontroller:

 • Uppdatera sidan.
 • Se till att din internetanslutning är stabil.
 • Byt till en annan fungerande webbläsare.
 • Kontrollera om bildens URL är korrekt.
 • Kontakta webbplatsens administratör eller support

Om felmeddelandet kvarstår efter att ha provat ovanstående kontroller kan du ta till följande lösningar.

1. Utför ett hastighetstest av ditt nätverk

 1. Besök hos officeren webbplats för hastighetstestning av Ookla och klicka på för att starta testet.
 2. Hastighetstestet kommer att köra en serie tester för att mäta hastigheten och prestanda för din nätverksanslutning.Fix: Denna bild kan för närvarande inte visas på webbplatsen
 3. När testet är klart kommer du att se resultaten som visas på webbplatsen.
 4. Kontrollera om hastigheterna matchar din internetplan eller förväntningar.

Alternativt kan du använda dig av rapid.com. Om resultaten indikerar lägre hastigheter än förväntat beror felmeddelandet på nätverksproblem. Annars fortsätter du med nästa lösning.

2. Kontrollera bildens URL

 1. Kontrollera igen bild URL för att säkerställa att den är korrekt och fullständig.
 2. Kopiera och klistra sedan in URL i en ny webbläsarflik för att verifiera dess riktighet.Fix: Denna bild kan för närvarande inte visas på webbplatsen
 3. Om han URL är felaktig eller leder till en trasig länk, åtgärda det eller kontakta webbplatsens administratör för att få rätt URL.Fix: Denna bild kan för närvarande inte visas på webbplatsen

När du har rätt URL, försök att komma åt bilden igen. Om problemet kvarstår, försök med följande lösning.

3. Kontrollera bildbehörigheter

 1. Öppna en webbläsare och navigera till webbplatsen där bilden finns.
 2. Klicka på Visa webbplatsinformation ikonen i adressfältet och välj Webbplatskonfiguration.Fix: Denna bild kan för närvarande inte visas på webbplatsen
 3. Leta upp Bilder och klicka på rullgardinsmenyn bredvid den.
 4. Välj Tillåta från listan med alternativ.Fix: Denna bild kan för närvarande inte visas på webbplatsen

Flera inbyggda webbläsarfunktioner hindrar sidgrafik från att laddas. Så om webbplatsen inte visar din bild, kontrollera dess behörigheter och aktivera uppladdning.

För mer hjälp kan du utforska vår detaljerade guide om hur du får JPG-bilder att visas på webbplatsen. Förhoppningsvis hjälper en av de inkluderade metoderna dig att lösa problemet.

Outlook-användare kan också besöka vår. Den här bilden kan för närvarande inte visas i Outlook-inlägget för förenklade steg om hur man åtgärdar problemet.

Om du har några frågor eller förslag, använd gärna kommentarsektionen nedan.