• Även om Dell XPS är en kraftfull enhet, har flera användare klagat på att hörlursuttaget i den inte fungerar.
 • För att åtgärda problemet, prova antingen att ladda ner den senaste drivrutinen från Dells webbplats eller aktivera Waves MaxxAudio Service Application för att starta vid start.
 • Ta också reda på det bästa tredjepartsverktyget för att automatiskt uppdatera de installerade drivrutinerna.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Dell XPS är en av de bästa serierna från tillverkaren, som erbjuder kraftfull prestanda, fantastisk skärm och pekskärmsalternativ för vissa varianter. Men många användare klagar på att hörlursuttaget i Dell XPS inte fungerar.

Vi gick igenom flera forum där användare delade med sig av sina problem och kontrollerade svaren på dessa också. Baserat på det och vår forskning kunde vi komma fram till de mest effektiva lösningarna för problemet.

Så, utan vidare, låt oss se vad du kan göra om Dell XPS-hörlursuttaget inte fungerar, så att du kommer att återgå till att använda din PC normalt så snart som möjligt.

Vad gör jag om Dell XPS-hörlursuttaget inte fungerar?

1. Ladda ner Realtek High Definition Audio Driver från Dells webbplats

 1. Öppna Googlesök efter Realtek ljud drivrutiner för din datormodelloch klicka på Supportsida för tillverkarens webbplats från sökresultaten.Sök efter drivrutin för att fixa dell xps hörlursuttag som inte fungerar
 2. Scrolla ner och klicka på Hitta drivrutiner alternativ bredvid Hitta en specifik drivrutin manuellt.Hitta drivrutiner
 3. Gå in nu Realtek ljud i Nyckelord fältet, välj Operativsystem (OS)och klicka sedan antingen på Sök ikon eller träff Stiga på.Fyll i poster
 4. Klicka sedan på Ladda ner knappen bredvid Realtek High Definition Audio-drivrutin.Ladda ner för att fixa att dell xps hörlursuttag inte fungerar
 5. När den har laddats ner, dubbelklicka på filen för att starta installationen och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationsprocessen.
 6. När installationen är klar startar du om datorn för att ändringarna ska träda i kraft.

Stegen som listas här är att manuellt söka efter och installera Realtek HD-ljuddrivrutinen. Du kan dock också använda det inbyggda verktyget på Dells webbplats som identifierar din datormodell och listar alla tillgängliga drivrutinsuppdateringar.

Om allt detta låter lite för komplicerat kan du använda en pålitlig tredjepartsapp. Vi rekommenderar att du använder DriverFix, ett dedikerat verktyg som automatiskt installerar drivrutinsuppdateringar och håller dem på ditt system uppdaterade.

Efter att ha uppdaterat Realtek HD-ljuddrivrutinen, kontrollera om Dell XPS hörlursuttag inte arbetssätt problemet är fixat.

2. Aktivera programmet Waves MaxxAudio Service för att starta vid uppstart

 1. Tryck Ctrl + Flytta + Esc att starta Aktivitetshanterarenoch navigera till Börja flik.Startfliken för att åtgärda dell xps hörlursuttaget som inte fungerar
 2. Leta upp och välj nu Waves MaxxAudio Service Applicationoch klicka på Gör det möjligt knappen längst ner.Aktivera appen
 3. När du är klar, starta om datorn.

De Waves MaxxAudio Service Application är avgörande och hjälper till att förbättra ljudprestandan på din dator. Om det är inaktiverat kan du stöta på att Dell XPS-hörlursuttaget inte fungerar.

När du har gjort dessa ändringar bör felet elimineras. Om datorn visar att hörlurar inte är anslutna, kontrollera hur du åtgärdar problemet.

Dessutom skulle det vara användbart för vissa användare att ta reda på vad de ska göra om din bärbara Dell XPS 17 bärbara dator fryser ofta. Att ha tillgång till snabb information när en situation uppstår kan göra stor skillnad.

Använd gärna kommentarsektionen nedan och berätta vilken fix som fungerade för dig, eller om du har några förslag eller råd.