• Vanligtvis orsakas detta fel av en felaktig monitor eller ett fel i kabelanslutningen.
 • Om drivrutinerna är föråldrade eller korrupta kan detta problem lätt utvecklas.
 • Att avinstallera korrupta drivrutiner kan vara ett värdigt alternativ till att åtgärda det här felet.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
 2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

 3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

 • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Många användare föredrar att använda två eller flera bildskärmar för att öka sin produktivitet och även få mer arbetsyta. Vissa användare har dock framfört flera klagomål om detta, såsom; den andra bildskärmen fungerar inte efter uppdateringen av Nvidia-drivrutinen.

Vissa hävdar att Windows 11 bara upptäcker en av de två inkopplade bildskärmarna. Detta kan vara mycket frustrerande om båda bildskärmarna är i perfekt skick.

Vanligtvis är det ett drivrutinsproblem som borde vara mycket lätt att fixa. Vi har dock tillhandahållit flera korrigeringar i den här artikeln för att hjälpa dig att återställa din vy.

Contents

Varför slutade min andra skärm att fungera efter uppdatering av Nvidia-drivrutinen?

 • Ej ansluten till en strömkälla: Du vill först kontrollera om din andra bildskärm är ansluten till en strömkälla och om din bildskärm är påslagen. Därefter kan du hitta strömknappen längst ned till höger.
 • Använder fel kabel: Du kan använda äldre kablar som inte stöder UHD/4K-upplösningar. Se också till att ledningen är ordentligt ansluten i båda ändar. Du kanske också vill koppla bort HDMI- eller DisplayPort-kabeln, vänta några sekunder och återansluta.
 • Fel på in-/utgångsporten: Det kan vara så att din ingångs-/utgångsport inte fungerar. Om ditt system har flera portar kan du ändra och ansluta till olika portar för att se om det är någon skillnad.
 • Felaktig monitor: Din andra bildskärm kan också vara problemet. Försök att ansluta din bildskärm till en annan dator för att kontrollera om din bildskärm är i gott skick.
 • Föråldrad videodrivrutin: Videodrivrutinen du installerade kan vara föråldrad, vilket resulterar i inkompatibilitet. För detta kanske din andra bildskärm inte upptäcks i Windows 11

Hur får jag min andra bildskärm att fungera efter en uppdatering av Nvidia-drivrutinen?

1. Installera om dina videodrivrutiner

 1. tryck på Windows nyckel, sök efter Enhetshanteraren och starta den,
 2. Högerklicka på din adapter drivrutin och välj Uppdatera drivrutinen.Fix: Andra bildskärmen fungerar inte efter Nvidia-drivrutinsuppdatering
 3. Vänta tills processen är klar.
 4. Sedan kan du gå till Handling och välj Sök efter hårdvaruändringar.Fix: Andra bildskärmen fungerar inte efter Nvidia-drivrutinsuppdatering

Problemet med din andra bildskärm kan vara inkompatibilitet, därav behovet av att avinstallera och installera om nya och kompatibla drivrutiner.

Men om du inte är datorvan måste du vara försiktig så att du inte laddar ner fel drivrutin. Dedikerade verktyg kan automatiskt uppdatera alla dina drivrutiner med bara ett enda klick.

En effektiv lösning för att installera dina drivrutiner utan att påverka operativsystemet som vi rekommenderar är DriverFix.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

⇒ Skaffa DriverFix

2. Kontrollera dina kablar/hårdvara

Som fastställts ovan kan din kabel vara problemet. Därför måste du kontrollera kablarna du använder för att utveckla din anslutning till din externa bildskärm.

3. Kör felsökaren för maskinvara och enheter

 1. För att öppna Appen Inställningartryck på Windows tangenten + jag.
 2. Gå till Uppdatering och säkerhet avsnitt och välj Felsökning.
 3. Leta upp och kör felsökaren.Fix: Andra bildskärmen fungerar inte efter Nvidia-drivrutinsuppdatering
 4. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra processen.

Du kan också köra maskinvaran och felsökaren för enheter. Om du tycker att det är svårt att hitta appen Inställningar hjälper den här guiden.

4. Avinstallera din drivrutin och använd standarddrivrutinen

 1. Öppna ditt system Enhetshanteraren och gå till Grafikkort.Fix: Andra bildskärmen fungerar inte efter Nvidia-drivrutinsuppdatering
 2. Högerklicka på din adapter drivrutin och välj Avinstallera.Fix: Andra bildskärmen fungerar inte efter Nvidia-drivrutinsuppdatering
 3. Vänta tills processen är klar.
 4. När avinstallationsprocessen är klar startar du om datorn så kommer din standarddrivrutin att installeras automatiskt.

Efter det bör du kunna använda din andra bildskärm eftersom den nu måste köras med standarddrivrutinen. Ett nytt grafikkort kanske ibland inte upptäcker den andra bildskärmen. Därför bör denna korrigering lösa problemet.

Varför upptäcks min monitor men visas inte?

Du kan ha ändrat eller ännu inte aktiverat dina skärminställningar för dubbla bildskärmar. Om så är fallet kan du följa stegen nedan:

 1. Gå först till på din PC inställningar och klicka på Systemet.Fix: Andra bildskärmen fungerar inte efter Nvidia-drivrutinsuppdatering
 2. Under Skärminställningar avsnitt, hittar du alternativet att Ordna om dina skärmar.
 3. Klicka på den och klicka sedan på Upptäcka, detektera knapp.Fix: Andra bildskärmen fungerar inte efter Nvidia-drivrutinsuppdatering

Med detta bör din bildskärm kunna visa din projektion. Om du fortfarande vill lära dig mer, kolla in vår guide om att Windows 11 inte upptäcker den andra skärmen?

Vi har också en guide för att fixa den tredje bildskärmen som inte upptäckts i Windows 10/11. Lämna gärna dina kommentarer och förslag nedan. Vi vill gärna höra från dig.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.