• Om du avslutar programmet medan plånboken körs kommer det att resultera i skadade filer och orsaka att Ethereum-plånboken inte synkroniserar problem.
 • Att ändra klockan till realtid kan vara den enklaste lösningen som har bekräftats av många som den bästa lösningen.
 • Antivirus och brandväggar kan blockera alla aktiviteter relaterade till plånboksapplikationen, så det rekommenderas starkt att inaktivera dem.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Problemet med att Ethereum-plånboken inte synkroniserar, som har några lösningar och korrigeringar, är ett av de vanligaste problemen med Ethereum-plånboken.

Användare har hävdat att deras Ethereum-plånbok inte kommer att ansluta eller kommer att ta för lång tid att synkronisera.

Även om det inte finns någon officiell lösning på det här problemet, finns det några saker som kan göras för att lösa problemet.

Contents

Hur lång tid tar det för Ethereum-plånboken att synkronisera?

Synkroniseringsproceduren är lång och tar upp till 2-3 dagar. Synkroniseringshastigheten bestäms av din internethastighet, peer-antal och lagringsdiskens skrivhastighet.

Tveka inte att använda en av de bästa internethastighetstesterna för Windows 10/11 för att mäta både din uppladdnings- och nedladdningshastighet.

Nu när vi vet hur lång tid det kan ta plånboken att synkronisera, låt oss titta på hur man fixar Ethereum-plånboken som inte ansluter i Windows 10 och 11.

Vad kan jag göra om Ethereum-plånboken inte synkroniseras?

1. Slå på klockans automatiska justering

 1. Sök inställningar i aktivitetsfältet och välj det första programmet.sökinställningar i taskabr
 2. Efter det, klicka på Tid & Språk och välj sedan Datum Tid.tids- och språkinställning i inställningarna
 3. Sedan i Datum Tid inställningar, slå på Ställ in tiden automatiskt alternativ.slå på automatisk tidsjustering

2. Inaktivera brandväggen

 1. Sök först Kontrollpanel i aktivitetsfältet och klicka på programmet med samma namn.sök kontrollpanelen i aktivitetsfältet
 2. Klicka på System och säkerhet.system och säkerhetsinställning i kontrollpanelen
 3. Välj Windows Defender brandvägg.Windows Defender brandväggsinställning i kontrollpanelen
 4. Efter det klickar du på Slå på Windows Defender-brandväggen på eller av alternativ från den vänstra rutan.inställningen för att slå på och av brandväggen i contropanel

3. Åtgärda korrupt blockchain

Leta reda på mappen med dina plånboksprogramfiler och radera alla filer utom plånboken.dat fil. Efter att ha gjort det, starta helt enkelt synkroniseringsprocessen igen.

Denna lösning är för användare som tidigare har synkat sin plånbok men inte kan göra det längre. Det bästa sättet att förstöra dina plånboksfiler är att tvinga den att stängas av medan den körs.

Synkronisering av en Ethereum-plånbok kan ta lång tid och vara frustrerande om den fastnar i mitten.

De föregående lösningarna fungerar på en mängd olika operativsystem och enheter och har framgångsrikt löst problemet i många fall.

Det är värt att nämna att lösningarna i det här inlägget också kan användas om Ethereum-plånboken inte dyker upp i Windows 10. Tveka inte heller att kolla in den här artikeln om du letar efter den bästa kryptoplånboken på PC.

Låt oss veta om du har några andra lösningar för hur man åtgärdar problemet med Ethereum-plånboken som inte synkroniserar i kommentarsektionen nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.