XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
  2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

  3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

  • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Musikkvaliteten på datorer har förbättrats under åren, tack vare framsteg i ljudfunktionerna i stationära operativsystem som Windows. Ändå tar många användare fortfarande till equalizers för att få en extra skjuts i ljudprestanda.

Även om det inte erbjuder en betydande förbättring, ger den lilla bumpen i musikkvalitet fortfarande en premiumkänsla till den.

Ett sådant verktyg är EqualizerPro, vilket gör att du kan förbättra ljudet från din PC, oavsett din mediaspelare. Programvaran omdefinierar hur du tittar på film, lyssnar på musik eller spelar spel på din dator.

Du kan använda den med iTunes, Windows Media Player, Real Player eller någon annan mediaspelare som du har installerat på din PC.

EqualizerPro Nyckelfunktioner

EqualizerPro programvara

EqualizerPro innehåller en uppsjö av fiffiga funktioner som erbjuder förstklassig ljudkvalitet.

Dessa inkluderar följande:

  • 10 bands equalizer: Med 10-bands equalizern har du mer kontroll över ton och tonhöjd. Lek med banden, flytta dem upp och ner och få en känsla för effekten de gör på ljudet. En liten justering kan ha stor inverkan. Detta är bara en av anledningarna till att EqualizerPro av många anses vara den bästa musikequalizern som finns.
  • Basförstärkningseffekt: Basförstärkning är en ljudeffekt som förstärker låga frekvenser i ljudet. Förstärk din baston utan att maskera den, vilket ger en jämn ren boost.
  • 20+ förinställningar för equalizer: EqualizerPro kommer med över 20 förprogrammerade förinställningar, speciellt designade för populära lyssningslägen. Du hittar till exempel de vanliga förinställningarna “Rock” eller “Jazz”, såväl som unika förinställningar som “Vocal Booster”.
  • Anpassade förinställningar: Skapa anpassade förinställningar att använda med dina olika program. Vi har alla olika preferenser när det gäller att lyssna på musik, titta på film eller spela spel på din PC. Gör unika förinställningar och spara dem för senare användning.
  • Förförstärkare volymkontroll: Med detta enda band kan du förstärka låga toner och förbättra den övergripande ljudutgången utan att behöva justera varje band separat.
  • Enkel på/av-brytare: Med den användarvänliga och lättanvända designen av EqualizerPro kan du enkelt slå på och av programmet efter dina behov.

Du kan använda EqualizerPro med olika program, inklusive Pandora, Skype och Microsoft Windows Media Player. EqualizerPro finns att ladda ner från dess officiella hemsida.

Ladda ner EqualizerPro

Det finns en 7-dagars gratis provperiod som låter dig testa verktygets funktioner och se om det matchar dina behov.

Verktyget är kompatibelt med följande Windows-versioner: Windows 7, 8, 8.1 och Windows 10.

Att njuta av den bästa möjliga ljudupplevelsen har aldrig varit enklare. EqualizerPro är mycket lätt att använda och har ett mycket användarvänligt gränssnitt som låter dig snabbt lära dig vad varje alternativ gör.

Om du redan använt EqualizerPro på din Windows-dator, berätta mer om din upplevelse i kommentarerna nedan.