• Windows kommer ibland kräver tillstånd från Trustedinstaller så att du kan göra ändringar i viktiga systemfiler.
 • I sådana fall bör du bara fortsätta när du är säker på att åtgärden inte skadar operativsystemet.
 • Om du är det kan du ta åtkomst till dessa filer/mappar med File Explorer och kommandotolken.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

TrustedInstaller är en legitim Windows-komponent och tillhör Windows Modules Installer. Och användare tar i allmänhet reda på det när de ser Du behöver tillstånd från TrustedInstaller för att göra ändringar i den här mappen fel.

TrustedInstaller är en av kärnkomponenterna i Windows Resursskydd, som ingår i varje iteration av Windows sedan Vista.

Även om du är inloggad i systemet med en Administratör konto, när du försöker komma åt, byta namn på eller ta bort vissa filer, kan du stöta på ett meddelande som lyder: Du behöver tillstånd från TrustedInstaller för att ta bort den här fileneller till och med angående andra ändringar.

Om du är säker på din handling och inser att det inte skulle påverka systemet negativt, finns det en justering du kan använda för att komma vidare.

Contents

Vad är TrustedInstaller-behörighet?

TrustedInstaller-behörigheter är i princip de som du behöver när du kommer åt, byter namn på eller tar bort vissa viktiga filer på datorn. Detta inkluderar bland annat systemfiler och mappen Windows.old (innehåller filer för föregående iteration efter att du har uppgraderat operativsystemet).

TrustedInstaller är ett inbyggt användarkonto med behörighet att komma åt dessa filer, och tills du har dem kan du inte göra några ändringar i filerna.

Se det som en ytterligare säkerhetsåtgärd som tillämpas av Windows för att förhindra användare från att göra drastiska ändringar på datorn som kan påverka operativsystemets funktion.

Var kan jag hitta TrustedInstaller?

 1. Tryck Windows + E att avfyra Utforskarenklistra in följande sökväg i adressfältet och tryck Stiga på:C:\Windows\servicingnavigera för att fixa du kräver tillstånd från Trustedinstaller
 2. Du hittar nu Pålitlig installerare filen som finns här.Pålitlig installerare

TrustedInstaller har en process som finns i systemenheten och kan lätt lokaliseras. Vi avråder starkt från att göra några ändringar i den.

Om du är intresserad, ta reda på allt om TrustedInstaller och hur du åtgärdar problem med det.

Nu när du har en grundläggande förståelse för TrustedInstaller, låt oss ta reda på hur du kan fixa Du behöver tillstånd från TrustedInstaller fel.

Hur får jag behörighet för TrustedInstaller?

1. Från fil/mappegenskaper

 1. Högerklicka på filen eller mappen du vill ändra eller ta bort och välj Egenskaper.Egenskaper för att fixa dig kräver tillstånd från trustedinstaller
 2. Gå nu till säkerhet fliken och klicka sedan på Avancerad.Avancerad
 3. Du kommer att se att ägaren till filen är Pålitlig installerare. Så Klicka på Förändra. (För äldre Windows-versioner finns det en separat flik för Ägare).ändra för att fixa du kräver tillstånd från Trustedinstaller
 4. I fönstret som dyker upp skriver du användarnamn du använder på datorn och klicka på Kontrollera namn knapp. Windows kommer automatiskt att kontrollera och fylla i det fullständiga objektnamnet. Klicka sedan på OK.kontrollera namn
 5. Markera även rutan innan Byt ut ägare på underbehållare och föremål), Klicka sedan OK.kryssa i kryssrutan
 6. I den Egenskaperklicka på igen Avancerad.Avancerad
 7. Klicka nu på Ändra behörigheter knappen under Behörigheter flik.ändra behörighet för att fixa du kräver tillstånd från Trustedinstaller
 8. Nästa, cslicka på Lägg till.Lägg till
 9. Klick Välj en rektor.välj en principal för att fixa du kräver tillstånd från Trustedinstaller
 10. Återigen, ange ditt användarkonto här, klicka på Kontrollera namnoch när den har identifierats och listats klickar du OK.kontrollera namn
 11. Markera kryssrutan för Full kontroll under Grundläggande behörigheteroch klicka OK.full kontroll
 12. Klicka igen OK för att tillämpa ändringarna.Ok
 13. Klicka slutligen Ja i bekräftelseprompten som dyker upp.ja

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Detta kommer att ändra ägande, och du bör inte se Du behöver tillstånd från TrustedInstaller för att göra ändringar i den här filen meddelande för den specifika filen.

2. Använd kommandotolken

Anteckningsikon
NOTERA

Innan du utför stegen som listas här, se till att du är inloggad med en Administratör konto. Om du använder en Standard konto, byt till ett Administratör konto och fortsätt sedan.

 1. Högerklicka på filen som du vill ta äganderätten till och välj Kopiera som sökväg.kopiera som sökväg
 2. Tryck nu Windows + Styp Terminal i textfältet högerklickar du på det relevanta sökresultatet och väljer Kör som administratör.Kör som administratör
 3. Klick Ja i UAC prompt.ja
 4. Tryck Ctrl + Flytta + 2 att öppna Kommandotolken.
 5. Klistra nu in följande kommando, följt av filsökvägen (utan parentes) som du kopierade tidigare, och tryck Stiga på:TAKEOWN /F (file path)kommando
 6. När det är gjort skulle du få Framgång: Filen (eller mappen): “filsökväg” ägs nu av användaren “ditt användarnamn”.Framgång

Det är allt! Kommandotolksmetoden är relativt enklare och snabbare. Med den detaljerade steg-för-steg-processen som listas här kan vem som helst fixa Du behöver tillstånd från TrustedInstaller fel i Windows.

Hur kan jag fixa Du kräver tillstånd från TrustedInstaller på Windows 11?

Det finns två sätt för det, antingen att gå till Avancerade säkerhetsinställningar och ta sedan över åtkomsten till den önskade filen eller kör ett enkelt kommando i Kommandotolken.

Båda metoderna har listats i föregående avsnitt, och du bör kunna åtgärda felet med någon av dem på nolltid.

Hur åtgärdar jag att jag behöver tillstånd för att utföra den här åtgärden?

Ett ganska vanligt fel, det uppstår när du försöker komma åt filer som ägs av en administratör på datorn. I det här fallet borde byta till ett administratörskonto göra susen.

Om det inte fungerar, konvertera alla andra kontotyper till Standardlogga in med den enda Administratör konto och försök utföra åtgärden.

Du kräver ersättning från TrustedInstaller [Delete/Change]

I vissa fall kommer felmeddelandet att ange vem som ska ta tillståndet från, oavsett om det är ett annat användarkonto eller TrustedInstaller. För de förra kan du be dem att ge den behörighet som krävs, och om det är den senare bör stegen i de tidigare avsnitten hjälpa.

Dessutom, kolla efter skadlig programvara, inaktivera tredjeparts antivirus eller annan säkerhetsprogramvara, och om inget annat fungerar, starta fönstret i felsäkert läge och utför sedan åtgärden.

Det är allt som finns med TrustedInstaller-felet i Windows 10 och 11. De metoder som anges här skulle också fungera när du hämtar Du behöver tillstånd från TrustedInstaller fel i Windows Server 2016.

Dessutom, ta reda på vad du ska göra i händelse av Du behöver administratörsbehörighet för att ta bort den här mappen fel.

Om du har några andra frågor eller vill att vi ska täcka ett specifikt ämne, skriv en kommentar nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.