• Du kanske märker att DLL-felet inte stöds i dotPeek när du försöker dekompilera en DLL med verktyget.
 • Ett virus kan ha skadat DLL:n, så dotPeek stöder det inte längre.
 • Du kan använda en dedikerad DLL-reparatör för att fixa DLL-relaterade problem så att de enkelt kan dekompileras.

xINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa DLL-fel rekommenderar vi Fortect:

SPONSRAD

Detta verktyg kommer att ersätta skadade eller korrupta DLL-filer med deras funktionella motsvarigheter med hjälp av dess dedikerade arkiv där du har de officiella versionerna av DLL-filer.

 1. Ladda ner och installera Fortect på din dator
 2. Starta verktyget och Starta skanning för att hitta DLL-filer som kan orsaka problem på datorn

 3. Högerklicka på Starta reparation för att ersätta trasiga DLL-filer med fungerande versioner

 • Fortect har laddats ner av 0 läsare denna månad, betygsatt 4,4 tum betrodd pilot

DotPeek, som ägs av JetBrains, är en populär dekompileringsprogramvara som integreras i Visual Studio och gör det enkelt att dekompilera alla typer av sammansatta filer, inklusive dynamiska bibliotek eller DLL:er.

Flera av våra läsare har dock rapporterat att de inte kan komma åt eller dekompilera en .dll-fil med hjälp av dotPeek eftersom DLL-filen inte stöds.

Contents

Varför får jag ett felmeddelande som inte stöds av DLL i dotPeek?

Om en DLL är markerad som inte stöds i dotPeek-sammansättningslistan kan det bero på följande orsaker:

 • Applikationsstörningar – Windows Defender och antivirus från tredje part blockerar vanligtvis DLL-filen av säkerhetsskäl.
 • virusattack – Förekomsten av virus och skadlig programvara på din dator är en annan anledning till varför DLL-filer försvinner eller inte stöds.
 • Korrupta eller saknade systemfiler – Felaktiga eller korrupta systemfiler orsakar många DLL-relaterade fel och kan vara anledningen till att dotPeek inte stöder det.
 • Diskfel – En fysiskt skadad hårddisk och diskfel som dåliga sektorer kan också orsaka DLL-relaterade problem.
 • Applikationen installerades inte korrekt – Om en applikationsinstallation inte lyckas, kommer de relaterade DLL-filerna att vara skadade och inte längre läsbara.

Om du också kämpar med samma problem är det här de beprövade sätten att lösa problemet.

Hur fixar jag felet som inte stöds i dotPeek?

Innan du går vidare till de komplexa lösningarna nedan, utför följande åtgärder:

 • Uppdatera eller installera om dotPeek.
 • Skanna din dator med ett antivirus från tredje part efter virus- och skadlig programvara.

Om problemet kvarstår, använd följande lösningar.

1. Använd en dedikerad DLL-reparatör

Det finns flera anledningar till att ett sådant fel uppstår i dotPeek, och det är svårt att åtgärda dessa problem på systemnivå. Därför rekommenderas det att använda ett dedikerat DLL-reparationsverktyg som kan fixa DLL-relaterade fel utan att du behöver ingripa.

Verktyget har ett stort lager av DLL-filer, vilket gör att programvaran snabbt kan ersätta skadade och korrupta versioner av DLL-filer som inte stöds. Det är lätt att använda och diagnostiserar framgångsrikt underliggande problem, vilket gör din dator mer optimerad än någonsin.

2. Reparera systemfiler.

 1. tryck på Fönsters i aktivitetsfältet för att visa Börja menytyp cmd i sökfältet högst upp och välj Kör som administratör. DotPeek DLL stöds inte
 2. Klick Ja om honom Kontroll av användaråtgärder meddelande för att starta Symbol för systemet med förhöjda behörigheter.
 3. Skriv eller klistra in följande kommando och tryck på knappen Kom in i för att köra genomsökningen av systemfilsgranskaren. sfc /scannowDotPeek DLL stöds inte
 4. När verifieringen är 100 % klar, skriv eller kopiera och klistra in följande kommando och tryck på knappen Kom in i nyckeln för att utföra det. DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthDotPeek DLL stöds inte

SFC- och DISM-verktyg kommer att skanna alla skyddade systemfiler på din dator och ersätta skadade eller modifierade systembilder med den cachade versionen lagrad i en komprimerad mapp.

När reparationen är framgångsrik kommer du inte längre att stöta på det ostödda DLL-felet i dotPeek och kommer att kunna dekompilera det framgångsrikt.

3. Inaktivera realtidsskydd

 1. Använd fönster + Yo kortkommando för att öppna inställningar Ansökan.
 2. Välja Sekretess och säkerhet från den vänstra navigeringsrutan och klicka sedan på fönstersäkerhet alternativ som finns i den högra delen.DotPeek DLL stöds inte
 3. Välj sedan Skydd mot virus och hot alternativ.DotPeek DLL stöds inte
 4. Klick Hantera inställningar närvarande under Skydd mot virus och hot sektion.
 5. Spak Av omkopplaren för Realtidsskydd alternativ.DotPeek DLL stöds inte

Windows Defender och antivirus från tredje part betraktar ofta vissa DLL-filer som ett potentiellt hot och begränsar och blockerar dem på din dator. För att förhindra att Windows Defender gör detta kan du inaktivera realtidsskyddsfunktionen i Windows Security innan du startar dotPeek-applikationen.

Om du litar på ett antivirus från tredje part för att hålla dig skyddad kan du skapa ett undantag för den berörda DLL-filen för att tillåta den att kringgå begränsningarna.

4. Ladda ner en DLL manuellt

Även om vi inte föredrar nedladdning av programvara, applikationer och DLL-filer från slumpmässiga onlinekällor, om felet kvarstår kan du manuellt ladda ner och ersätta DLL-filen som inte stöds av dotPeek med en legitim version.

Det är dock extremt nödvändigt att fortsätta med försiktighet och bara ladda ner filer från betrodda webbplatser som dll_filer.comsom är värd för äkta DLL-filer och inte skadlig programvara som imiterar dem.

När nedladdningen är framgångsrik, extrahera DLL-filen från ZIP- eller RAR-arkivet och ersätt sedan den icke-dotPeek-stödda DLL-filen med den här versionen.

När du har utfört dessa steg, starta om din dator och starta om dotPeek-applikationen. Du kommer inte längre att stöta på felet som inte stöds när du öppnar DLL-filer med dotPeek.

Det är de korrigeringar som kommer att vara effektiva när du inte kan dekompilera en DLL-fil eftersom den inte stöds av dotPeek.

Om du inte kan starta olika program på din dator på grund av att DLL-filer saknas, kan du hänvisa till den här guiden för att hitta lösningarna.

Vilka av korrigeringarna i den här guiden fungerade för dig? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.