• Om felet kommer från Midjourney-servern kommer du inte att kunna komma åt tjänsten förrän utvecklarna fixar det.
 • Att starta om Discord-appen eller återansluta till servern är bra alternativ för att försöka fixa Midjourney-felet.

Midjourney är ett av de mest populära AI-programmen som genererar bilder av hög kvalitet genom att helt enkelt skriva kommandon eller en beskrivning av bilden. Men inte alla användare kan använda denna programvara eftersom många har stött på felet att inte kunna bearbeta kommandot.

Denna bugg hindrar användare från att utföra kommandon när de uppmanas och gör programvaran oanvändbar. I den här artikeln kommer vi kortfattat att beskriva några av anledningarna till att du upplever det här felet och ger dig steg som hjälper dig att åtgärda det.

DE BÄSTA VPN-RNA VI REKOMMENDERAR

ExpressVPN

Surfa på webben från flera enheter med förbättrade säkerhetsprotokoll.

4.9/5
Dra nytta av rabatten
Privat internetåtkomst

Få tillgång till innehåll runt om i världen med högsta hastighet.

4.7/5
Dra nytta av rabatten
cyberghost

Anslut till tusentals servrar för kontinuerlig och smidig surfning.

4.6/5
Dra nytta av rabatten

Contents

Vilka orsaker misslyckades med att bearbeta kommandot mittströmsfel?

Följande är några av de vanligaste orsakerna till att du upplever Ditt kommando kunde inte bearbetas mellanvägsfel:

 • Serverproblem: För det mesta orsakas felet Ditt kommando kunde inte behandlas av tekniska problem med Midjourney-servern. Dessutom kan servern genomgå en uppdatering eller en cyberattack, vilket hindrar användare från att komma åt tjänsten. Om Midjourney-servern upplever driftstopp kommer du sannolikt att slå på ditt kommando kunde inte bearbetas misstag.
 • Platsbegränsningar: Detta är ett ganska sällsynt fall, men ibland kan användare aktivera ditt kommando kunde inte bearbetas fel på Midjourney om ditt hemland är förbjudet att använda Midjourney-tjänster. Om du bor i något av de länder som för närvarande är blockerade från att komma åt Midjourney, kommer Midjourney-felet att utlösas.
I den här artikeln

Hur kan jag åtgärda felet när jag bearbetade Midjourney-kommandot?

1. Få tillgång till Midjourney med ett VPN

I sällsynta fall kan mittvägsfelet utlösas på grund av användarens plats eller bostad. De flesta tjänsteleverantörer har vanligtvis platsbegränsningar baserat på deras speciella villkor. Om du har problem med att komma åt Midjourney kan du ha ett platslås.

Du kan dock enkelt kringgå platsblockeringar genom att använda tjänsterna i ett virtuellt privat nätverk (VPN). En VPN kommer att ändra din IP-adress och förse dig med en fiktiv IP som du kan använda för att komma åt tjänster som är blockerade i ditt hemland.

Se till att du gör ordentlig forskning innan du väljer ett VPN, eller ännu bättre, läs vår guide som visar dig de bästa VPN:erna som finns tillgängliga på Windows.

2. Gå med i mid-trip-servern igen

 1. Tryck först på fönster Nyckeltyp Disharmoni i sökfältet och tryck Kom in i för att öppna applikationen.
 2. I Discord-fönstret letar du upp och öppnar Robot mitt på resan. Klicka på Pil ner bredvid Midway och klicka Logga ut från servern.Ditt kommando kunde inte bearbetas [Midjourney Error Fix]
 3. Tryck sedan på fönster ange namnet på din webbläsare och tryck Kom in i.
 4. Navigera till i ditt webbläsarfönster Midjourney officiella hemsida för att lokalisera Discord inbjudningslänk.
 5. Klicka på Midjourneys webbsida Gå med i betanoch klicka Acceptera inbjudan att gå med på Midjourney-servern igen.Ditt kommando kunde inte bearbetas [Midjourney Error Fix]
 6. Kontrollera om felet är åtgärdat genom att köra några kommandon.

3. Starta om din Discord-app

 1. Starta Disharmoni genom att klicka på programikonen på skrivbordsskärmen.
 2. I Discord-fönstret, navigera till inställningar.Ditt kommando kunde inte bearbetas [Midjourney Error Fix]
 3. Skrolla igenom Windows/Mac-inställningar och kontrollera om minimera till facket Alternativet är inaktiverat. Klicka sedan på växlingsknappen bredvid minimera till fack för att stänga av alternativet.Ditt kommando kunde inte bearbetas [Midjourney Error Fix]
 4. Tryck nu på X-knappen överst i fönstret för att stänga Disharmoni Ansökan.
 5. Starta sedan om discord-appen från skrivbordet för att kontrollera om felet är åtgärdat.Ditt kommando kunde inte bearbetas [Midjourney Error Fix]

Ibland kan Discord-appen uppleva problem som hindrar den från att fungera korrekt.

Dessutom kan fel, som att ditt kommando inte kunde bearbetas, uppstå om programmet inte fungerar korrekt. Att starta om Discord-appen kan fixa Midjourney-felet och få appen att fungera korrekt.

Midjourney är en mycket användbar programvara som används av massor av människor runt om i världen. Om du inte har kunnat använda tjänsten på grund av ett fel när du bearbetade ditt kommando, hoppas vi att stegen som markeras i den här artikeln hjälper dig att lösa felet.