• Disney+ är en av världens ledande streamingtjänster och är hem för många älskade franchiseföretag.
  • Tyvärr rapporterade användare frysningar och buffringsproblem när de använde tjänsten.
  • För att åtgärda detta kan du prova att öppna appen igen, slå på enheten och mer.
  • Genom att följa stegen nedan bör du kunna njuta av Disney+ till fullo.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
  2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

  3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

  • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Disney Plus har äntligen lanserats för massorna och verkar vara en succé. Men nya tekniska problem rapporteras ständigt av abonnenter. När buffringsproblem invaderar dina Disney-, Pixar-, Marvel-filmer eller högprofilerade program som The Simpsons, är saker allt annat än trevliga.

Det förväntas av alla datoriserade system; det är inte ovanligt att se uppspelningsproblem som buffring, så låt oss hjälpa dig. Vår rekommendation är att kolla Netflix om du har en prenumeration, någon annan liknande streamingplattform eller helt enkelt ladda upp YouTube.

Om strömmen inte buffrar längre är detta isolerat till Disney Plus. Här är några knep du kan använda för att minimera detta buffringsproblem du stöter på.

Contents

Vad kan jag göra om Disney Plus fortsätter att buffra/frysa?

1. Avinstallera och installera om Disney Plus

Om dessa inte fungerar och strömmen fortfarande buffrar, kom ihåg att appen bara kan ha några problem. Att avinstallera det och sedan installera om det löser ofta de flesta problem.

Därför kan du prova att avinstallera appen, starta om din enhet och sedan ladda ner appen till din enhet tillbaka. Tveka inte att logga in igen med ditt kontos e-postadress och lösenord och se om problemet är löst.

Skaffa Disney+

2. Stäng Disney Plus-appen och försök sedan igen

Det finns några saker du måste prova, men först stäng din Disney Plus-app helt. Börja med att avsluta Disney Plus och alla andra appar eller program som körs i bakgrunden och försök sedan öppna det igen.

3. Kontrollera din anslutning

Låga nedladdningshastigheter eller en inkonsekvent trådlös anslutning kan ofta leda till problem med att använda Disney Plus-appen. Vi vill också påminna dig om att alla större streamingplattformar – Netflix, Amazon Prime eller Apple – har sina alldeles egna rekommendationer för hur snabb din internethastighet bör vara.

Disney Plus är inget undantag. Den rekommenderar dessa internethastigheter för deras HD- och 4K UHD-videokvalitetsströmning på Disney Plus:

  • 5,0 Mbps för High Definition
  • 25,0 Mbps för 4K UHD

Kör omedelbart ett hastighetstest på din enhet och jämför resultaten med ovanstående rekommendationer.

4. Slå på strömmen till dina enheter

Att utföra en strömcykel är ett av de första stegen för att felsöka ett buffringsproblem. Denna standarddiagnostiksprocedur innebär att du helt enkelt stänger av din enhet.

Gör samma sak för modemet och routern, om tillämpligt. Vänta några minuter och slå sedan på dem igen.

Med lite tur borde Disney Plus sluta buffra. Tänk på att efter att du har återställt en internetenhet kan det ta en eller två minuter att återansluta.

5. Sök efter Disney Plus/appuppdateringar

En annan sak du kan behöva göra om Disney Plus fortsätter att buffra är att leta efter app- och systemuppdateringar. Om du inte kör den senaste versionen kan den här lilla saken ha en enorm inverkan på videouppspelningsproblemen du upplever.

Besök enhetens appbutik för att hitta nya Disney Plus-uppdateringar. Gå sedan in i enhetens inställningsmeny för att söka efter systemuppdateringar.

Om du är en nuvarande Disney Plus-användare bör problem som buffring inte skrämma dig. Saker och ting kommer med största sannolikhet att förbättras under de kommande månaderna.

Om buffringsproblemen kvarstår, särskilt med vissa titlar, ta hänsyn till att Disney Plus drar in många prenumeranter nu för tiden.

En av våra läsare kom runt det här problemet genom att ändra kvaliteten från automatisk till standard i Inställningar så se till att du också provar det.

Vissa program har stor efterfrågan, så det finns tillfällen då den enda rekommendationen som finns är att vänta lite och försöka igen senare. Hur som helst, filmen du är sugen på att se kommer fortfarande att finnas där i morgon.

En bra idé kan också vara att rensa cache och data. Om du behöver hjälp med att radera webbhistoriken, följ vår detaljerade guide. Efter att ha rensat cachen loggar du tillbaka in på Disney Plus.

Vet du något annat sätt att lösa problemet? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan!