• Norton-felet Din dator har en fix på gång visas när antivirusprogrammet inte kan slutföra vissa uppdateringar.
 • Att stänga av din dator kan hjälpa uppdateringen att installeras och därmed lösa problemet.
 • En alternativ lösning som fungerar för många användare är att installera om appen med ett dedikerat verktyg.
 • Om felen kvarstår kan du överväga att använda ett annat pålitligt antivirus för att skydda din dator från skadlig programvara och andra hot, som inte har några problem.

Ett antal Norton Security Antivirus-användare har rapporterat att de har sett Din dator har en fix på gång meddelande dyker upp och programvaran fastnar här.

Detta kan bli extremt irriterande med tiden, eftersom popup-fönstret fortsätter att dyka upp slumpmässigt och inte tillåter dig att använda ditt antivirusprogram normalt.

Efter att vi utfört vår forskning angående det här problemet verkar det som om det är ett fel som orsakats av att Norton Antivirus inte kunde slutföra sin uppdatering.

Detta händer i Windows 10, och det enda sättet att installera uppdateringarna är genom att stänga av datorn. Felet uppstår efter att uppdateringen har initierats och det verkar ha fastnat och visar det popup-fönstret på grund av ett fel.

I dagens artikel kommer vi att diskutera de bästa metoderna för att hantera det här problemet och få full tillgång igen till ditt antivirusprogram. Läs vidare för att ta reda på hur du gör.

Contents

Hur kan jag åtgärda Norton-felet på datorn har en pågående fix?

1. Stäng av datorn

 1. Klicka på Start knappen i aktivitetsfältet.
 2. Klicka på Kraft knappen längst ned till vänster på skärmen.
 3. Välj Stänga av alternativet och vänta tills din dator stängs av helt.
  Stäng av Windows 10 - Din dator har en fix pågående Norton
 4. Vänta ett par minuter och slå sedan på datorn igen.

Detta borde ha gett Norton en chans att installera den eftersläpande uppdateringen, och popup-fönstret borde försvinna. Om det inte gör det, följ nästa metod.

Om din Windows 10-dator inte vill stängas av har du ett allvarligt problem. Du kan dock fixa det med hjälp av lösningarna från vår dedikerade guide.

2. Stäng av Snabbstart

 1. Tryck Win+R snabbtangenter på ditt tangentbord för att öppna Kör dialogrutan låda.Din dator har ett pågående korrigeringsfel i Norton Antivirus
 2. Typ powercfg.cpl slå sedan Stiga på.
 3. Klicka på i fönstret Energialternativ Välj vad strömknapparna gör från menyn till vänster på skärmen.Aktivera snabbstartsalternativet - Din dator har en fix pågående Norton
 4. Scrolla ner tills du hittar Avstängningsinställningar och avmarkera rutan för Slå på snabb start.
 5. Klicka på Spara ändringar och kontrollera om problemet är löst.

Om alternativen som nämns ovan är nedtonade och du inte kan välja dem, klicka på de Ändra inställningar som för närvarande inte är tillgängliga alternativ.

3. Installera om Norton 360

 1. Ladda ner och kör Norton Ta bort och installera om verktyg.
 2. Klicka på när du har läst licensavtalet Hålla med.
 3. Välj alternativet Ta bort och installera om.
 4. Klick Fortsätta eller Ta bort (varierar beroende på version).
 5. Välj Starta om nu alternativ när du uppmanas.
 6. Följ instruktionerna på skärmen för att installera om Norton.
 7. Springa det Direktuppdatering efter och starta om datorn igen.

Norton Remove and Reinstall är ett dedikerat verktyg som hjälper dig att enkelt installera om antivirusprogrammet på din Windows 10-dator.

För det första kommer den att avinstallera Norton och efter att datorn startat om kommer den automatiskt att installera den senaste versionen av antivirusprogrammet. Detta kan vara till stor hjälp för felet.

4. Använd ett annat pålitligt antivirus från tredje part

Norton antivirus är ett av de bästa säkerhetsverktygen, men om du kämpar med problem kan du överväga att använda ett annat pålitligt och felfri lösning.

Det här verktyget litar på av miljontals användare och kommer att skydda din dator mot alla typer av skadlig programvara, ransomware och andra onlinehot du kan tänka dig.

Dessutom kräver det inte många resurser från din PC, vilket innebär att din dator inte blir långsammare.

Dessutom, med dess Gamer Mode, kan du vara säker på att inga andra datorprogram och popup-fönster kommer att störa dig när du spelar.

⇒ Skaffa ESET Smart Security

Om du vill upptäcka vilka som är de bästa antivirusprogrammen för din Windows 10-dator, kolla vår detaljerade guide och välj det du föredrar.

I dagens fixartikel löste vi problemet med Norton Antivirus-popup-meddelandet Din dator har en fix på gång.

Vi skulle gärna vilja veta om den här guiden hjälpte dig att lösa ditt problem. Du kan meddela oss om det gjorde det genom att använda kommentarsektionen som finns under den här artikeln.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.