• KB5008295-uppdateringen utanför bandet är Microsofts officiella lösning för problemet med klippverktyget.
  • Användare som uppgraderat sina enheter till Windows 11 kan inte ta skärmdumpar.
  • Enligt Microsoft var det ett problem med Microsofts digitala certifikat.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
  2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

  3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

  • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Windows 11 är Microsofts senaste OS, den första stabila versionen släpptes faktiskt i oktober. Som sagt, det finns ett par användare som lämnar in klagomål som indikerar att några av nyckelfunktionerna inte fungerar effektivt.

Skärningsverktyget måste specifikt fixas. I den senaste versionen kan användare ta skärmdumpar och göra anteckningar i realtid.

När användarna väl gjorde uppdateringen till Windows 11 kunde de inte använda klippverktyget ordentligt.

Vad är nytt

Det fanns många verktyg integrerade i den nya Windows-uppdateringen. Användare kan nu använda klippverktyget på två sätt, det första är att använda ikonen eller genom att trycka på en kombination av specifika tangenter som hjälper till att starta klippverktyget.

Trots dessa ansträngningar har användarna ännu inte tillgång till applikationen. Alla dessa ansträngningar har gjorts meningslösa. Användare anger att appen kraschar när de försöker starta appen med ikonen.

Användare har inte lyckats använda tangentkombinationen för att starta applikationen, verktyget vägrar att öppna igen.

Identifierade motgångar

Därför kan användare som gjorde Windows 11-uppdateringen inte ta några skärmdumpar med hjälp av verktyget. Denna fråga hindrar människor från att sköta sina dagliga aktiviteter både i skolan och på jobbet.

Microsoft har identifierat problemen för de användare som gjorde uppdateringen till Windows 11, särskilt när det gäller Skärmklippverktyget.

Enligt Microsoft finns det ett problem med Microsofts digitala certifikat. Som sådan har Microsoft planer på gång för att säkerställa att de kan åtgärda situationen. De har dock inte satt en tidsstämpel på när de tänker göra denna release.

Trovärdiga alternativ

Men under tiden har Microsoft rekommenderat en lösning för att säkerställa att användarna är fullt tillgodosedda. Hacket är att använda Print Screen Key på tangentbordet och klistra in skärmdumpen på dokumentet.

Användare kan också klistra in det i Paint för att välja och kopiera objektet till önskat avsnitt. Användare uppmanas att vänta på den nya utvecklingen från Microsoft.

Lösningen

Den 8 november bekräftade Microsoft att problemet nu är ett minne blott tack vare KB5008295-uppdateringen utanför bandet. Uppdatera till denna version för att kunna kringgå detta problem!

Har du upplevt detta problem tidigare? Låt oss veta hur det har påverkat dig i kommentarsfältet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.