• Circut Expression är ett utmärkt verktyg för att skapa skräddarsydda klippböcker, läromedel, dekorationer och mer.
 • Skärmaskinen är mycket enkel att använda och sparar mycket tid genom att skära upp mönster som skulle ta dig timmar av manuellt hantverk.
 • Även om avgiften i allmänhet är mycket problemfri, kanske vissa användare inte kan få den att fungera.
 • Problemet kan orsakas av en inkompatibel webbläsare eller felaktiga inställningar. Nedan finns steg-för-steg-instruktioner om hur du får det att fungera.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
 2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

 3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

 • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Circut Expression är ett utmärkt verktyg om du vill skapa klippböcker, läromedel och till och med konstprojekt.

Den elektroniska skärmaskinen kan spara mycket tid och ta bort risken för att förstöra dina mönster. Vissa användare kanske inte kan få maskinen att fungera.

Fungerar inte ditt Cricut-uttryck? Även om den här maskinen är superb och robust, kan du få fel här och där, som du snabbt kan fixa baserat på det specifika felmeddelandet.

Men om Cricut Expression inte fungerar, försök att använda en annan webbläsare och återställ den sedan om det inte fungerar att byta webbläsare.

Mitt Cricut-uttryck fungerar inte. Hur fixar jag det?

1. Använd en annan webbläsare

Cricut fungerar med de flesta webbläsare, men dess kompatibilitetsnivå varierar från webbläsare till webbläsare. Även om detta inte alltid är anledningen till att ditt Cricut-uttryck inte fungerar, rekommenderar vi att du först använder Cricut med en webbläsare som de rekommenderar innan du fortsätter.

De webbläsare som rekommenderas att använda med Cricut är Opera, UR Browser, Mozilla Firefox och Edge. För en djupgående jämförelse av dessa webbläsare, kolla in vår bästa webbläsare för Circut-guide.

När du har löst problemet med inkompatibilitet föreslår vi också att du tittar på hur bra din webbläsare fungerar i allmänhet. Vi rekommenderar att du använder en webbläsare med höga hastigheter som Opera.

Verktyget är modernt och lätt att använda och du kan verkligen göra det till ditt eget genom att använda ett av dess många teman, integrera de tillägg du behöver och integrera din e-post och sociala medieplattformar.

Webbläsaren innehåller också en gratis VPN som hjälper dig att hålla din surfaktivitet och identitet privat. Dessutom kommer du att kunna komma åt geografiskt begränsat innehåll. En annan gratis funktion integrerad i den här webbläsaren är en annonsblockerare som ger en mer sömlös upplevelse.

Skaffa Opera

2. Återställ maskinen

 1. Slå på enheten och se till att du inte laddar en patron.
 2. Rulla ner alla grå rattar – hastighet, tryck och storlek – till de lägsta inställningarna.
 3. Dra sedan den grå vagnsenheten med två fingrar med det guld- eller gröna cylinderbladet.
 4. Leta upp en röd knapp runt där den grå vagnen sitter. Håll knappen intryckt i några sekunder.
 5. Släpp knapparna och återställ den grå vagnen till sitt ursprungliga läge.
 6. Därefter, för att eliminera buggar, rulla varje ratt till toppen och sedan tillbaka ner. För alla rattar, upprepa denna procedur tre gånger.
 7. Slutligen, tryck Skära och stäng av maskinen och låt den förberedas i cirka 20 minuter.
 8. Efter det, ladda en patron, sätt på maskinen igen.

När ditt Cricut Expression inte fungerar, prova att använda en annan webbläsare – helst en rekommenderad. Lösningen är att återställa maskinen; du kan göra detta genom att följa stegen i guiden ovan.

Om du återställer Cricut-maskinen, och den fortfarande inte fungerar, kan din enhet vara defekt, och därför kan du behöva kontakta supportteamet.

Du kan ringa den avgiftsfria linjen på 1-877-727-4288 eller diskutera det med samhället på us.cricut.com/forum.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.