• Även om LAN är dedikerat till att spela spel offline, kan du faktiskt spela LAN-spel online också via emulatorer.
 • En bra LAN-emulator låter dig spela med vänner oavsett var de befinner sig.
 • Kolla in vår lista för att hitta den bästa LAN-simulatormjukvaran för dig.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Vi älskar alla att spela våra favoritspel, men saker blir mycket mer intressanta när vi gör det med våra vänner eller familj.

Normalt är det enda sättet att uppnå en anslutning till en eller flera datorer att göra det över ett kabelanslutet LAN-nätverk.

Med de senaste framstegen inom datorteknik kan vi använda specialiserade LAN-emulatorer som låter dig skapa virtuella LAN-nätverk, som ger dina vänner kraften att ansluta till din PC via internet.

Här är de 5 bästa LAN-simulatorprogramvaran som gör det enkelt att spela spel med dina vänner.

Contents

Vilka är de bästa LAN-emulatorerna för spel?

LogMeIn Hamachi

LogMeIn Hamachi - spel över virtuellt LAN

LogMeIn Hamachi är ett av de mest populära programvarualternativen på marknaden som låter dig spela dina favoritspel med dina vänner genom att skapa en virtuell LAN-anslutning.

Denna LAN-emulator är mycket enkel att ställa in och hantera, och den ger dig kraften att skapa och hantera alla aspekter av ditt virtuella LAN-nätverk. De virtuella nätverk som skapas i denna programvara är säkrade och kan hanteras var som helst i världen.

Genom att använda denna app kan du skapa ett privat virtuellt nätverk, ge åtkomst för dina vänner och enkelt spela multiplayer-spel utan att behöva vara ansluten till internet.

Här är några av de bästa funktionerna i LogMeIn Hamachi:

 • Hantera och återställ nätverk från var som helst på planeten
 • Centraliserad distribution av programvara – överför enkelt virtuell nätverksklient till nya datorer
 • Kan köras i bakgrunden för att tillåta åtkomst även om värden inte är online
 • Tillåter säker åtkomst till ditt nätverk genom att använda LogMeIn Hamachi-gatewayen
 • Kan tillåter åtkomst av fjärranvändare med specifika datorer
 • Mesh-nätverk
 • AES 256-bitars kryptering

Hamachi kan användas gratis för 5 datorer, Standardutgåvan tillåter 6-32 datorer per nätverk, Premium-utgåvan tillåter 33-256 datorer per nätverk, och Multi-Network tillåter obegränsat antal användare.

Även om Hamachi har fantastiska funktioner inkluderade, är några av nackdelarna med att använda den här appen gränsen för gratisversionen till 5 klienter per nätverk (inklusive värd), och det faktum att användare har rapporterat att de har fördröjningsproblem.

Skaffa LogMeIn Hamachi

Nollnivå

ZeroTier - spela spel över virtuellt LAN

ZeroTier är ett av de bästa Hamachi-alternativen som låter dig skapa ditt eget virtuella LAN-nätverk och spela LAN-spel online med dina vänner.

Denna programvara är öppen källkod och innehåller även gratis appar för Android och iOS. ZeroTier är faktiskt en kombination mellan ett VPN (virtuellt privat nätverk), SDN (mjukvarudefinierat nätverk), och SD-WAN, under ett enda användarvänligt gränssnitt. Det är ett utmärkt val för en LAN-simulator.

Eftersom den är lätt att konfigurera, är ZeroTier en av de enklaste men mest avancerade mjukvarorna som enkelt kan skapa virtuella LAN-nätverk, erbjuder stora hastigheter och fungerar mycket bra både för spel och andra VLAN-funktioner.

ZeroTier släpptes i 4 olika versioner, var och en med sina egna möjligheter.

 • ZeroTier Free: Communitysupport, GPL-licens, support för upp till 100 enheter.
 • ZeroTier Basic innehåller alla funktioner i gratisversionen och lägger till biljettstöd och ett obegränsat antal enheter som stöds.
 • ZeroTier Professional innehåller alla funktioner som finns i de tidigare versionerna och lägger till stöd med högre prioritet än Basic-versionen
 • ZeroTier Enterprise erbjuder den högsta nivån av prioriterad support, icke-GPL-produktinbäddningslicens och liveprioriterad chatt med deras supportteam.

Skaffa ZeroTier

GameRanger

GameRanger - spela spel över virtuellt LAN

GameRanger är ett annat bra programvarualternativ som låter dig spela mer än 700 spel och demos med dina vänner och andra onlinemotståndare.

Den här programvaran har en stor uppsättning funktioner som snabbmeddelanden, spelarprofiler, kan skapa listor över vänner, rangordna funktioner och låter dig även kommunicera med dina spelkompisar genom röst medan du spelar.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Även om antalet funktioner som finns i GameRanger inte är lika stort som de andra programvarualternativen vi presenterade i den här artikeln, erbjuder den här appen den bästa säkerhetsnivån och stabiliteten på marknaden.

Det är värt att notera att programvarualternativ som Hamachi låter dig spela alla LAN-spel, medan GameRanger bara låter dig spela de spel som stöds. Du kan hitta en fullständig lista över spel som stöds här.

Så här installerar du GameRanger på din Windows 10-dator:

 1. Ladda ner .exe-filen och navigera på din dator till nedladdningsplatsen
 2. Högerklicka på GameRanger.exe och välj “Felsök kompatibilitet” och vänta på att tjänsten ska slutföras.
 3. Klicka på “Prova rekommenderade inställningar” – i mitt fall var det rekommenderade kompatibilitetsläget Windows Vista (SP2)
 4. Klicka på “Testa programmet”, så körs installationsprogrammet som vanligt

Skaffa GameRanger

DynVPN

DynVPN - spel över virtuellt LAN

DynVPN är ett annat bra programvarualternativ som låter dig enkelt skapa och hantera ditt eget virtuella privata nätverk. Denna programvara har en fantastisk nätverksvirtualiseringsplattform som heter NetVirt.

Efter att du har loggat in på DynVPN-instrumentpanelen kan du se en översikt över hela ditt nätverk och kan hantera åtkomst genom att använda peer-to-peer-krypterade kanaler.

Denna programvara är helt krypterad med AES256-SHA, och för ännu mer säkerhet har alla privata nätverk du skapat en unik CA (certifikatutfärdare).

Du kan använda den här programvaran för att ge anställda tillgång till resurserna i ditt företag, kan säkra inbäddade enheter, låter dig ställa in en nätverkssäkerhetskamera och ger dig kraften att spela spel över LAN eller Internet samtidigt som du erbjuder virtuella affärsnätverkslösningar .

Om du vill veta hur du kommer igång med att använda den här programvaran, kan du hitta ett bra utbud av steg-för-steg-vägledning genom att följa länken nedan.

Skaffa DynVPN

Radmin VPN

Radmin VPN - spel över virtuellt LAN

Radmin VPN är ett annat bra programvarualternativ för att skapa virtuella privata nätverk där du kan spela ett obegränsat antal spel.

På grund av den hastighet med vilken denna programvara fungerar, känns det som att du spelar spel på ditt lokala LAN-nätverk.

Denna programvara kan nå hastigheter på upp till 100 Mbps och erbjuder även en fantastisk säker VPN-tunnel. Den här funktionen krypterar ditt nätverk och upprätthåller säkerheten för alla nätverksnoder.

Här är några av de mest anmärkningsvärda funktionerna i Radmin VPN:

 • Lätt att ställa in och hantera för användare med alla kunskapsnivåer
 • Kan spela nätverksspel över Internet-Spela i samma hastigheter som ett LAN-spel skulle nå
 • Kan skapa och nätverka team distribuerade över hela världen (kan ansluta till fjärrdatorer gömda bakom brandväggar)

Skaffa Radmin VPN

Varför ska jag använda en LAN-emulator?

På grund av den stora populariteten för spel som stöder lokal multiplayer, använder programvara för virtuellt LAN ger dig många andra fördelar, som avancerat IP-skydd, möjligheten att dela filer, videoströmning och mycket mer.

Vi har också artiklar om den bästa LAN-övervakningsmjukvaran och den bästa VPN för LAN-spel som du kan kolla in för fler verktyg.

LAN-emulatoralternativen som vi presenterade i den här artikeln kommer säkerligen att täcka alla dina virtuella LAN-spelupplevelsebehov, och de erbjuder också användbara ytterligare funktioner.

Vi vill gärna ta reda på om du har några andra förslag på LAN-simulatorer för att spela spel på virtuellt LAN. Låt oss gärna veta hur din upplevelse var och vad ditt favoritmjukvarualternativ är.