• Ibland blockerar Avast PayPal eftersom det felaktigt betraktar det som en skadlig webbplats.
 • För att förhindra att detta händer, se till att dess virusdefinitioner är uppdaterade.
 • Lägg till PayPal till listan över betrodda webbplatser. Därför bör det ses som säkert att komma åt av ditt säkerhetsverktyg.
 • Om Avast blockerar flera webbplatser kan du överväga att använda ett annat pålitligt antivirus som inte på ett felaktigt sätt stör din onlineaktivitet.

Även om betalningar via PayPal kan verka som en bris varje gång du loggar in på ditt konto, kanske varje dag inte alltid är densamma.

Det kommer en tid då du kanske ser att Avast antivirus blockerar PayPal och du kan inte komma åt eller ens logga in för att göra några transaktioner.

De flesta PayPal-användare kanske inte vet vad de ska göra när antivirusprogrammet kommer i vägen för deras vanliga betalningsaktiviteter, men vi har några lösningar som kan hjälpa dig att lösa problemet.

Här är de bästa lösningarna att testa för att stoppa ditt Avast-antivirus från att blockera PayPal i Windows 10.

Contents

Vad kan jag göra om Avast blockerar PayPal i Windows 10?

1. Uppdatera ditt Avast-antivirus

 1. Öppna Avast och från Meny Välj inställningar.Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 2. Gå till Allmän och klicka sedan Uppdatering.
 3. Här, klicka på båda Sök efter uppdateringsknappar.Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet

Det finns användare som har klagat på att deras antivirus blockerar PayPal-webbplatsen från att öppna, men vad de kanske inte har kontrollerat är versionen av deras antivirus som de använder för närvarande.

Föråldrade versioner gör vanligtvis att antivirusprogram blockerar andra program från att fungera. Uppdatera ditt Avast-antivirus till den senaste versionen och kontrollera sedan om problemet kvarstår.

Om du stöter på problem när du försöker uppdatera Avast-virusdefinitioner kan du använda vår dedikerade guide för att åtgärda problemet.

2. Lägg till PayPal på betrodda webbplatser

 1. Klick Start och sök efter Internet Explorer. Välj den för att öppna webbläsaren.Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 2. Klicka på Inställningsikonvälj sedan Internet-alternativ. Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 3. I det här nya fönstret, gå till Fliken Säkerhet.antivirus som blockerar PayPal
 4. Välj Pålitliga sidor, klicka sedan på Knappen Webbplatser.
 5. Skriv PayPals webbadress i den öppna rutan för Lägg till denna webbplats i zonen.Det finns ett problem med den här webbplatsens säkerhetscertifikat Firefox
 6. Klick Lägg till och stäng fönstret Internetalternativ.

Denna lösning bör lägga till PayPals webbplats i en lista med alla betrodda länkar, så att ditt antivirus inte blockerar det. Kontrollera om detta hjälper, om inte, gå till nästa lösning.

3. Starta i felsäkert läge och försök sedan komma åt PayPal

 1. Klicka på Start knappen och välj inställningar.Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 2. Klick Uppdatering och säkerhet, välj sedan Återhämtning.
 3. Gå till Avancerad start och klicka Starta om nu.Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 4. Välj Felsökning från skärmen Välj ett alternativ och klicka sedan på Avancerade alternativ.Windows kunde inte starta. En ny maskin- eller mjukvaruändring kan vara orsaken
 5. Gå till Startinställningar och klicka Omstart.datorn har fastnat på moderkortets startskärm
 6. När din dator startar om kommer en lista med alternativ att dyka upp.
 7. Välj 4 eller F4 för att starta din dator Säkert läge.startinställningar

Felsäkert läge startar din dator med begränsade filer och drivrutiner men Windows körs fortfarande. För att veta om du är i felsäkert läge ser du orden Säkert läge i hörnen på skärmen

Om problemet med antivirusblockerande PayPal inte finns i felsäkert läge, bidrar inte dina standardinställningar och grundläggande drivrutiner till problemet.

Ibland fungerar inte Windows 10 felsäkert läge och din dator startar normalt. När detta händer kan du använda vår detaljerade guide för att åtgärda felet.

4. Placera ditt system i ett Clean Boot-läge

 1. Se till att du är det inloggad som administratör.
 2. Gå till sökrutan och skriv msconfig.
 3. Välj Systemkonfiguration.Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 4. Hitta Tjänster fliken och välj Dölj alla Microsoft-tjänster box.Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 5. Klick Inaktivera alla och starta om din dator.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Om du lyckas starta i felsäkert läge, utför en ren start för att eliminera eventuella programvarukonflikter som kan orsaka Avast för att blockera PayPal i Windows 10.

Dessa konflikter kan orsakas av applikationer och tjänster som startar och körs i bakgrunden när du startar Windows 10 normalt.

Du kommer att ha en ren startmiljö efter att alla dessa steg har följts noggrant, varefter du kan försöka kontrollera om du har tillgång till PayPal.

5. Utför en genomsökning av systemfilen

 1. Gå till sökfältsrutan och skriv cmd.
 2. Gå till Kommandotolken och välj Kör som administratör.Avast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 3. Skriv följande kommando och tryck sedan på Enter: sfc/scannowAvast blockerar PayPal: bästa sätten att lösa det här problemet
 4. Starta om din dator

En genomsökning av systemfilsgranskaren kontrollerar eller skannar alla skyddade systemfiler och ersätter sedan de felaktiga versionerna med de äkta, korrekta Microsoft-versionerna.

Om Sfc /scannow stannar på din Windows 10-dator, kolla vår omfattande guide inklusive de bästa lösningarna för att lösa problemet.

6. Använd ett annat pålitligt antivirusprogram

Avast är ett fantastiskt gratis antivirusprogram som skyddar din dator från hot. Men om det stör din aktivitet kan du överväga att ändra det med ett annat verktyg.

Vi rekommenderar dig ett antivirusprogram den där har rankats högt i oberoende tester och innehåller innovativa flerskiktsförsvar som blockerar alla former av skadlig hot.

Dess flerskiktsskydd kombinerar traditionella signatur-baserat skydd med beteendebaserat skydd för att skydda mot kända och nya skadliga utbrott, med branschledande upptäcktshastigheter.

Skaffa ESET Internet Security

Ovanstående lösningar bör hindra Avast från att blockera PayPals webbplats och låta dig hantera ditt konto efter behov.

Om du vill upptäcka ännu fler cybersäkerhetsalternativ för att skydda din dator som inte blockerar dina betrodda webbplatser, ta en titt på dessa bästa antivirus utan falska positiva resultat.

Har någon av ovanstående lösningar hjälpt till att lösa problemet med PayPal-antivirusblockering? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.