• Felet kan ha uppstått på grund av skadat RAM-minne, felaktig drivrutin eller skadad NTFS-enhetsvolym.
 • För att fixa det måste du uppdatera drivrutinerna, avinstallera säkerhetsprogrammet från tredje part eller köra kommandot CHKDSK.

xINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att felsöka Windows PC-system behöver du ett dedikerat verktyg

SPONSRAD

Fortect är ett verktyg som inte bara rengör din PC, utan har ett arkiv med flera miljoner Windows-systemfiler lagrade i sin ursprungliga version. När din dator stöter på ett problem kommer Fortect att fixa det genom att ersätta de felaktiga filerna med nya versioner. För att åtgärda ditt nuvarande PC-problem, här är stegen du måste följa:

 1. Ladda ner Fortect och installera det på din PC.
 2. Starta verktygsskanningsprocessen för att söka efter korrupta filer som är källan till ditt problem
 3. Högerklicka på Starta reparation så att verktyget kan starta reparationsalgoritmen

 • Fortect har laddats ner av 0 läsare denna månad, betygsatt 4,4 tum betrodd pilot

Att hitta ett sidfelsfel i det icke-sökta området i Windows 10 indikerar ett problem med din dators minne eller drivrutiner, vilket leder till systemkrascher eller den ökända Blue Screen of Death (BSoD).

I den här guiden kommer vi att utforska olika tekniker och lösningar för att lösa detta fel i Windows 10 och säkerställa stabiliteten och smidigt fungerande ditt Windows 10-system.

Contents

Varför uppstår ett Page Fault in Nonpaged Area-fel i Windows?

Det kan finnas flera orsaker till felet; några av de vanligaste nämns här:

 • Felaktigt eller inkompatibelt RAM-minne – Problem med din dators RAM-moduler kan utlösa detta fel. Kontrollera om det finns felaktig hårdvara och felaktig installation av komponenter på moderkortet.
 • Korrupta systemfiler – Om viktiga systemfiler blir skadade kan det orsaka detta fel. Prova att köra en SFC-skanning för att reparera systemfiler.
 • Föråldrade eller inkompatibla enhetsdrivrutiner – Inkompatibla eller inaktuella drivrutiner, särskilt de som är relaterade till diskenheter, grafikkort eller nätverkskort, kan orsaka konflikter och leda till det här problemet.
 • Hårdvaruproblem – Felaktiga hårdvarukomponenter som en defekt hårddisk, felaktiga kablar eller problematisk kringutrustning kan bidra till detta fel.
 • överklockning – Om du har överklockat din CPU eller RAM-minne utöver de stabila gränserna kan det leda till minnesrelaterade fel inklusive detta.

Nu när du vet orsakerna, låt oss dyka in och åtgärda detta frustrerande fel tillsammans.

Hur kan jag åtgärda sidfel i icke-sökt områdesfel i Windows 10?

Innan du utför avancerade felsökningssteg bör du överväga att utföra följande kontroller:

 • Kontrollera din dators RAM-minne för smuts och skräp och kontrollera om de sitter korrekt.
 • Kontrollera din hårddisk för fysisk skada.
 • Avinstallera antivirusprogram från tredje part.

När du har gjort dessa kontroller, låt oss gå vidare till lösningarna för att åtgärda det här problemet.

1. Kör SFC- och DISM-analys

 1. tryck på fönster Nyckeltyp cmdoch klicka Kör som administratör.Windows 10 Kommandotolkssidafel Kör som administratör i ett område som inte är sökt
 2. Skriv följande kommando för att reparera systemfiler och tryck Kom in i: sfc/scannowSkanna nu Windows 10-sidfel i icke-sidigt område av Windows 10
 3. Vänta tills kommandot är klart, kopiera och klistra sedan in följande kommando för att reparera Windows-operativsystemfiler och tryck Kom in i: Dism /Online /Cleanup-Image /RestoreHealthÅterhämta hälsan
 4. När kommandot har körts startar du om din dator för att ändringarna ska träda i kraft.

Att använda den här Windows-skanningsprocessen kan hjälpa dig, men det är inte garanterat att felet löses helt.

Därför kan du säkerställa att du helt diagnostiserar och reparerar korrupta systemfiler med hjälp av ett avancerade systemreparationsverktyg.

2. Kontrollera disken

 1. tryck på fönster Nyckeltyp cmdoch klicka Kör som administratör.Windows 10 Kommandotolkssidafel Kör som administratör i ett område som inte är sökt
 2. Skriv följande kommando för att kontrollera disken och försök reparera sektorer på din hårddisk och tryck Kom in i: chkdsk /f /rcHKDSK-sidfel i icke-sökt område i Windows 10

Söker igenom din hårddisk efter korrupta filer, reparerar fel och rensar diskutrymme för att upprätthålla din dators hälsa.

3. Uppdatera drivrutiner

 1. Tryck fönster + R att öppna Springa trösta.Enhetshanteraren Kör kommandosida fel i icke-sökt område av Windows 10
 2. Kille devmgmt.msc och klicka OK att öppna Enhetsadministratör.
 3. Kontrollera alla viktiga drivrutiner som grafikkort, nätverksadaptrar och enhetsprocessorer; Här kommer vi att visa hur man uppdaterar drivrutiner med hjälp av grafikkort.
 4. Lokalisera och Grafikkorthögerklicka på drivrutinen och välj sedan Uppdatera drivrutinen.Uppdatering av grafikdrivrutinen
 5. Klick Sök efter drivrutiner automatiskt.Uppdatera drivrutinen 2
 6. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra processen.

Kontrollera nu alla viktiga drivrutiner för att se till att de är uppdaterade och installerade korrekt.

Om den manuella processen inte löste Windows-problemet är det bättre att du kan uppdatera drivrutinen helt automatiskt med en dedikerad drivrutinsapp.

Skaffa Outbyte Driver Updater

4. Ändra systemegenskaper.

 1. Tryck fönster + min öppen Filhanterare.Den här datorn har sidfelsegenskaper i icke-sökt område i Windows 10
 2. Höger knapp på musen Den här datorn och välj Egenskaper.
 3. Klicka nu Avancerade systeminställningar.Avancerade systeminställningar
 4. Om honom Systemegenskaper fönster, gå till AvanceradOch under Prestandaklick inställningar. Sidfel i det icke-sidiga området i Windows 10 Advanced, och under Prestanda, klicka på Inställningar.
 5. Gå till Avancerad fliken nedan Virtuellt minneoch klicka Förändra.Förändra
 6. Ta bort bocken bredvid Hantera personsökningsfiler automatiskt för alla enheterklick PlatsOK.Hantera personsökningsfiler automatiskt för alla enheter
 7. återgå till Systemegenskaper fönster nedan Start och återställningoch klicka inställningar.klicka på Inställningar
 8. Ta bort bocken bredvid Skriv en händelse till systemloggenoch Starta om automatiskt alternativ.Skriv en händelse till systemloggen och starta om automatiskt
 9. Klick OKOK i meddelandet för att bekräfta,
 10. Klick Tillämpa och OK för att stänga fönstret. Du kommer att få ett meddelande om att starta om datorn för att spara ändringarna.

5. Testa RAM

 1. tryck på fönster Nyckeltyp Windows minnesdiagnostikoch klicka Öppen.Windows-minnesdiagnostiksidfel i icke-sökt område i Windows 10
 2. Välj Starta om nu och leta efter problem (rekommenderas). Innan du väljer det här alternativet, se till att du har sparat ditt arbete och stängt alla andra fönster.minnesdiagnostikverktyg 3
 3. Din dator kommer att starta om och skanningen börjar. Det kan ta upp till 20 minuter. När detta är gjort kommer datorn att starta om igen och du kommer att kunna se resultatet när du loggar in.minnesdiagnostikverktyg

Om inga fel visas efter skanningen, men felet kvarstår, försök att återställa Windows till den tidigare versionen eller starta om datorn. Det finns dock fel; Troligtvis är ditt RAM-minne defekt. Försök att ta bort och rengöra minnet och andra platser. Om andra hårdvaruproblem upptäcks har vi en expertguide om hur du åtgärdar det här problemet.

Så det här är metoder som du kan följa för att åtgärda felet Sidfel i Nonpaged Area i Windows 10. Om ingenting har fungerat för dig kan du behöva byta ut hårddisken på din maskin eftersom det kan vara den enda. problemet. misstag.

Ge oss gärna all information, tips och din erfarenhet av ämnet i kommentarsfältet nedan.