• CACHE_MANAGER-felet i Windows kan uppstå av olika orsaker, som föråldrade drivrutiner.
 • Kontrollera om det finns några Windows-uppdateringar om din Windows 11 kraschar med stoppkoden CACHE_MANAGER.
 • För att eliminera CACHE_MANAGER-felet kan du använda ett tredjepartsverktyg som åtgärdar BSoD-problem.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
Fixa Windows 11 OS-fel med Restoro PC Repair Tool:Denna programvara reparerar vanliga datorfel genom att ersätta de problematiska systemfilerna med de ursprungliga fungerande versionerna. Det håller dig också borta från kritiska filförluster, maskinvarufel och reparerar skador som orsakats av skadlig programvara och virus. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows 11-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Eftersom BSoD-fel kan vara problematiska, visar vi idag hur du fixar BSoD-felet för stoppkodcachehanteraren.

Blue Screen of Death-fel kan få din dator att starta om ofta. Dessa fel kan påverka alla operativsystem, och Windows 11 är inget undantag. Låt oss ta dig igenom allt du borde veta om det här felet i Windows 11.

Contents

Vad är Cache Manager?

Minneshanteraren och cachehanteraren arbetar tillsammans och tillhandahåller datacache för Windows-filsystemdrivrutinerna. Det är en samling av kärnlägesoperationer och systemtrådar (både nätverk och lokalt).

Cachehanterare fungerar som en behållare för att organisera en samling cacher till en enda hanteringsenhet som kan startas och stoppas samtidigt.

Vad orsakar Cache Manager blå skärm?

 • Hårdvaruenheter – Om det finns defekter eller fel med hårdvarukomponenter som din hårddisk kan du uppleva det här felet. Du bör bara använda de bästa hårddiskarna för din Windows-dator.
 • Dåliga eller inaktuella drivrutiner – Windows-användare kan förvänta sig varierande fel, inklusive cachehanteringsblåskärmsfelet när drivrutiner inte har uppdaterats.
 • Korrupt system- och OS-filer – Att underhålla korrekta system- och appfiler minskar risken för att uppleva detta fel på en Windows-enhet.
 • Problem med programvara eller antiviruskompatibilitet – När en app har kompatibilitetsbrister utlöser den fel i operativsystemet. Vi rekommenderar alltid endast de mest kompatibla programmen och antivirusprogrammen på dina Windows-enheter.

Hur åtgärdar jag Cache Manager-felet med blå skärm?

Innan du hoppar in i dessa lösningar, tillämpa följande:

 • Se till att du har ett regelbundet uppdaterat operativsystem, på så sätt kan du undvika små buggar eller defekter som kan utlösa detta fel.
 • Du bör också se till att din hårdvara fungerar bra och byta felaktiga enheter om det finns några. För att kontrollera ditt RAM-minne måste du använda verktyg som MemTest86+. Sätt bara verktyget på ett USB-minne och starta datorn från det. Låta MemTest86+ springa ett par timmar.

1. Använd en tredjeparts BSoD-fixer

Restoro reparation

Restoro drivs av en onlinedatabas som innehåller de senaste funktionella systemfilerna för Windows 10-datorer, så att du enkelt kan ersätta alla element som kan orsaka ett BSoD-fel.

Denna programvara kan också hjälpa dig genom att skapa en återställningspunkt innan du påbörjar reparationerna, vilket gör att du enkelt kan återställa den tidigare versionen av ditt system om något går fel.

Så här kan du fixa registerfel med Restoro:

 1. Ladda ner och installera Restoro.
 2. Starta applikationen.
 3. Vänta tills programvaran identifierar stabilitetsproblem och eventuella skadade filer.
 4. Tryck Starta reparation.
 5. Starta om din dator för att alla ändringar ska träda i kraft.

Så snart åtgärdsprocessen är klar bör din dator fungera utan problem, och du behöver inte oroa dig för BSoD-fel eller långsamma svarstider någonsin igen.

⇒ Skaffa Restoro


Varning: Detta program måste uppgraderas från gratisversionen för att kunna utföra vissa specifika åtgärder.


2. Kör BSOD-felsökaren

 1. Öppna Appen Inställningar och gå till Uppdatering och säkerhet sektion.6 metoder för att lösa Stop Code Cache Manager
 2. Välj Felsökning från menyn till vänster och välj sedan BSOD från den högra rutan och klicka Kör felsökaren.6 metoder för att lösa Stop Code Cache Manager
 3. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra felsökaren.

3. Uppdatera dina drivrutiner

Många BSoD-fel orsakas av föråldrade drivrutiner som inte är helt kompatibla med Windows. Att söka efter drivrutiner på egen hand kan vara tidskrävande.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

En automatisk drivrutinsuppdatering sparar dig ansträngningen att manuellt leta efter drivrutiner och säkerställer att ditt system har de senaste tillgängliga drivrutinerna.

Drivrutinsuppdateringar som DriverFix kan också reparera skadade eller saknade drivrutiner. Du kan schemalägga regelbundna uppdateringar och drivrutinssökningar för att säkerställa att din enhet alltid är helt optimerad.

Programvaran är mycket lätt, så den kan köras tyst på din maskin utan att störa andra appar eller använda för många resurser.

Skaffa DriverFix

4. Kör SFC-skanningen

 1. Högerklicka på Windows-sökning och typ cmdKlicka sedan Kör som administratör.6 metoder för att lösa Stop Code Cache Manager
 2. Skriv in följande rad och tryck Stiga på: sfc/scannow
  stoppa kodcachehanteraren
 3. Vänta tills processen är klar (det kan ta ett tag); om lösningen hittas kommer den att tillämpas automatiskt.
 4. Stäng nu kommandotolken och starta om datorn.

5. Kör DISM

 1. Högerklicka på Windows-sökning och typ cmdKlicka sedan Kör som administratör.
  6 metoder för att lösa Stop Code Cache Manager
 2. Skriv in följande rad och tryck Stiga på:
  DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  stoppa kodcachehanteraren
 3. Vänta tills skanningen är klar, starta sedan om datorn och försök att uppdatera igen.

6. Kör chkdsk

 1. Högerklicka på Windows-sökning och typ cmdKlicka sedan Kör som administratör.
  6 metoder för att lösa Stop Code Cache Manager
 2. När Kommandotolken startar, skriv in skriptet nedan och tryck Stiga på att köra den.
  chkdsk /f /r C:
 3. Du måste utföra den här skanningen för varje hårddiskpartition, så se till att byta ut C mot en matchande hårddiskbokstav.
  chkdsk-cmd

Blue Screen of Death-fel som stoppkodscachehanterarens fel kan vara besvärliga, men du kan enkelt fixa dem genom att använda några av våra lösningar.

I värsta fall kan du behöva byta ut din hårddisk eller försöka om din hårddisk fungerar på en annan dator. Låt oss veta vilka lösningar som fungerade bäst för dig.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.