• Många användare klagar på att deras dator inte kan projicera till en annan skärm efter att ha installerat de senaste Windows 10-uppdateringarna.
 • Att kontrollera hårdvaran är en av de första sakerna som ska göras för att lösa detta problem.
 • Du bör överväga att installera om dina videodrivrutiner genom att använda en pålitlig uppdateringsprogramvara.
 • Starta också din dator med endast en minimal uppsättning drivrutiner och program.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
 2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

 3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

 • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Windows 10 och 11 är utmärkta projektionsverktyg, tack vare de inbyggda funktionerna som gör att du kan utöka din skärm till en annan skärm. Det är dock inte helt enkelt, med användare som rapporterar skärmdelningsproblem som dubbla skärmar som inte sträcker sig på Windows 10/11.

Ett annat vanligt problem är relaterat till följande meddelande eller varning: Din dator kan inte projicera till en andra skärm. Testa att installera om drivrutinen eller använd ett annat grafikkort.

Det här felmeddelandet påverkar alla Windows-versioner. Det verkar dock som att det är utbrett för Windows 10. Av denna anledning hänvisar lösningarna som beskrivs i den här guiden huvudsakligen till Windows 10 men fungerar även för andra versioner av Windows.

Contents

Varför projiceras inte min dator till en annan skärm?

En av de främsta anledningarna till att din dator inte kan projicera till en annan skärm är felaktiga eller inaktuella drivrutiner. Detta kan åtgärdas genom att avinstallera och installera om din grafikdrivrutin manuellt eller med ett dedikerat verktyg.

Problemet kan också bero på anslutningen mellan din dator och den andra skärmen. Slutligen kan din dator inte projicera till en annan skärm felmeddelande kan bero på trasiga systemfiler.

Du kan fixa detta med det inbyggda filreparationsverktyget eller dedikerad programvara.

Vad ska du göra om din dator inte kan projicera till en annan skärm?

1. Installera om dina videodrivrutiner

 1. tryck på Windows tangenten + X och välj Enhetshanteraren.
  enhetshanteraren din dator kan inte projicera till en annan skärm
 2. Dubbelklicka på Grafikkort möjlighet att utöka den.
  bildskärmsadapter
 3. Högerklicka på din bildskärmsdrivrutin och välj Avinstallera enheten.
  avinstallera enheten
 4. Klicka nu på Avinstallera för att bekräfta åtgärden.
  avinstallera din dator kan inte projicera till en annan skärm
 5. Slutligen klickar du på Sök efter hårdvaruändringar ikon.
  skanna efter din dator kan inte projicera till en annan skärm

Din dator kan inte projicera till en annan skärm på grund av ett problem med drivrutinkompatibilitet. Det händer eftersom dina drivrutiner är föråldrade efter uppdatering till Windows 10.

Därför måste du tillämpa kompatibla uppdateringar med det nya operativsystemet. Och det bästa är att avinstallera videodrivrutinerna och installera om dem efteråt.

Du kan också ladda ner de kompatibla drivrutinerna med Windows 10-systemet direkt från tillverkarens officiella webbplats för att säkerställa att du får rätt drivrutiner.

Men vi måste notera att du måste vara försiktig, eftersom det kan vara tråkigt att ladda ner drivrutiner manuellt, speciellt om du inte är datorvan. Tack och lov finns det dedikerade verktyg som DriverFix som automatiskt kan uppdatera alla dina drivrutiner med bara ett enda klick.

Således kommer du att hålla ditt system borta från permanent skada genom att ladda ner och installera fel drivrutinsversioner.

Så om du vill ha en effektiv lösning för att installera dina drivrutiner i enlighet därmed, utan att påverka operativsystemet, kan du lita på DriverFix.

5 sätt att fixa din dator Kan inte projicera till en annan skärm?

DriverFix

Håll dina enhetsdrivrutiner uppdaterade hela tiden och höj din dators prestanda.

Gratis provperiod Ladda ner nu

2. Kontrollera din hårdvara

Du bör också kontrollera de kablar du använder för att upprätta din anslutning till dina externa bildskärmar.

I vissa fall stöder Windows 10 inte analoga kablar för andra bildskärmar som är anslutna. Så innan du försöker något annat är det bästa att prova en direkt DVI-anslutning.

Ibland är den perfekta lösningen för att din dator inte kan projicera till en annan skärm på en bärbar dator från HP, Lenovo eller Dell Windows 10 att se till att din HDMI-kabel är väl ansluten.

Så, innan du går över till andra sofistikerade lösningar, se till att alla delar är korrekt anslutna.

3. Kör SFC

 1. tryck på Windows nyckel och typ cmd.
 2. Välj Kör som administratör alternativ under Kommandotolken.
  cmd
 3. Skriv kommandot nedan och tryck Stiga på. sfc /scannow
  sfc scannow
 4. Vänta tills skanningsprocessen är klar och starta sedan om datorn.

Din dator kan inte projicera till en annan skärm problem kan bero på korrupta systemfiler. För att åtgärda detta problem måste du köra en SFC-skanning. Verktyget System File Checker analyserar och reparerar snabbt systemfilproblem.

Alternativt kan du använda ett dedikerat systemreparationsverktyg i Restoro för att utföra en djupsökning och åtgärda alla felaktiga filer. Det här verktyget fixar inte bara trasiga och korrupta filer utan säkerställer också att din dator är i perfekt skick.

Skaffa Restoro

4. Renstarta datorn

 1. tryck på Windows nyckel och typ msconfig.
 2. Välj Systemkonfiguration.
  msconfig
 3. Välj Tjänster fliken överst.
  tjänster
 4. Kontrollera Dölj alla Microsoft-tjänster rutan och klicka på Inaktivera alla knapp.
  inaktivera alla dina PC kan inte projicera till en annan skärm
 5. Välj nu Börja fliken och klicka Öppna Aktivitetshanteraren.
  inaktivera
 6. Högerklicka på varje startobjekt och välj Inaktivera alternativ.
  inaktivera
 7. Gå nu tillbaka till Tjänster fliken och klicka på Tillämpa knappen, följt av OK.
  ansök ok

Ibland kan olika appar och program störa din projektor och få din bärbara dator att visa att din dator inte kan projicera till ett annat skärmfelmeddelande.

För att åtgärda detta måste du starta din dator med endast en minimal uppsättning drivrutiner och program genom att följa stegen ovan.

Om du vill veta hur du lägger till eller tar bort startappar på Windows 10, kolla in vår enkla guide och lös det här problemet på nolltid.

5. Använd ett annat användarkonto

Om du använder en dator med flera konton, kom ihåg att inte alla användarkonton som är tillgängliga på respektive dator kanske har åtkomst eller behörighet att projicera till en annan skärm.

Att använda ett annat användarkonto kan lösa ditt problem, så se till att prova det. Hur som helst, prova ovanstående felsökningslösningar och se om du kan fixa dina tekniska problem.

Hur fixar jag att din dator inte kan projicera till en annan skärm i Windows 11?

Precis som på Windows 10, orsakas det här problemet främst av drivrutinsproblem. För att fixa din dator som inte kan projicera till en annan skärm på Windows 11, försök att installera om grafikdrivrutinen.

Du kan också med säkerhet använda alla andra lösningar i den här guiden för att lösa det här problemet.

Hur projicerar jag till en annan skärm i Windows 10?

 1. Anslut de bildskärmar du vill använda.
 2. tryck på Windows tangenten + P för att öppna projektmenyn.
 3. Välj Förlänga möjlighet att projicera din skärm på alla tillgängliga skärmar.
  projektmenyn

Med detta kommer innehållet på din Windows 10-skärm att visas på de andra skärmarna.

Kolla också in vår detaljerade guide om hur du ansluter en projektor till din Windows 10-dator och håller ditt affärsmöte.

Din dator kan inte projicera till en annan skärm kan vara frustrerande, eftersom det tar bort en viktig skärmdelningsfunktion. Men vi hoppas att du kan lösa problemet med lösningarna i den här guiden.

Medan du fortfarande har problem med skärmdelning, kolla vår detaljerade guide för att fixa den andra bildskärmen som inte upptäckts på Windows 10 om du har ett liknande problem.

Låt oss veta om problemet kvarstår genom att använda kommentarsfältet nedan. Ge oss mer information så ska vi försöka hjälpa dig så snart som möjligt.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.