• Bluetooth-tangentbord är ett utmärkt sätt att skära ner på kablarna som är anslutna till din PC.
 • Vissa användare rapporterade dock att deras Bluetooth-tangentbord ibland släpar efter.
 • Problemet är lätt att åtgärda och bör inte ta mer än några minuter med våra lösningar.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Inmatningsfördröjning på en Bluetooth-enhet, särskilt tangentbordet och musen, kan vara mycket frustrerande, särskilt när du arbetar med något eller spelar ditt favoritspel och märker att något är något avstängt.

Det är redan tillräckligt stressigt att få ditt arbete gjort inom de angivna schemana, så när enheter som musen eller tangentbordet försenar, förvärrar de problemet, och du får mindre jobb gjort.

Potentiella orsaker till sådana fördröjningar beror på dina datorinställningar, operativsystem, kringutrustning som används och andra maskinvaruproblem som övergår som tangentbordsproblem. En annan orsak kan vara en inkompatibel enhetsdrivrutin.

Om du vill fixa Bluetooth-tangentbordsfördröjning, prova några av lösningarna nedan och se om det hjälper.

Contents

Varför är mitt Bluetooth-tangentbord försenat?

Långsamt tangentbordssvar på Windows är ett relativt vanligt problem, och det kan uppstå på grund av dina drivrutiner, så se till att du håller dem uppdaterade hela tiden. Det finns också ett Bluetooth-tangentbordsfördröjningstest som du kan utföra.

Om tangentbordet skriver fel tecken kan det finnas ett fel, och en inbyggd felsökare borde kunna fixa det.

Det är också möjligt att musen eller tangentbordet inte detekteras korrekt, och om det händer måste du kontrollera om din enhet är perfekt parad.

Har Bluetooth-tangentbord en fördröjning?

Helst borde Bluetooth-tangentbord inte ha några, men vissa billigare modeller uppvisar problem med fördröjning och latens. Detta beror vanligtvis på hårdvara och komponenter av låg kvalitet.

Om du skulle köpa ett pålitligt Bluetooth-tangentbord och hålla det inom det angivna intervallet, skulle det vara minimal eller ingen fördröjning. Och minimal fördröjning påverkar inte spelupplevelsen.

Hur fixar jag det laggy Bluetooth-tangentbordet i Windows 11?

1. Uppdatera eller installera drivrutiner

1.1 Uppdatera drivrutinerna manuellt

 1. Högerklicka på Start knappen och klicka på Enhetshanteraren.
  fixa Bluetooth-tangentbordsfördröjning
 2. Dubbelklicka sedan på Tangentbord inlägg här för att utöka och se det problematiska.tangentbord
 3. Högerklicka nu på det eftersläpande tangentbordet och välj Uppdatera drivrutinen från snabbmenyn.uppdatera drivrutiner för att fixa fördröjning av bluetooth-tangentbord
 4. Välj Sök automatiskt efter drivrutiner i fönstret som visas. Problemet med att Logitech Bluetooth-tangentbord släpar efter kommer att åtgärdas.sök automatiskt efter drivrutiner

Vänta tills operativsystemet automatiskt hittar och installerar den bästa tillgängliga drivrutinen på datorn och kontrollera sedan att det trådlösa tangentbordsfördröjningen är borta. Om inte, måste du manuellt hitta drivrutinen på tillverkarens webbplats och sedan installera den senaste versionen.

1.2 Uppdatera drivrutiner automatiskt

Att uppdatera drivrutiner manuellt kan ta lång tid, särskilt om du behöver uppdatera flera drivrutiner på din dator. Men som tur är finns det verktyg som DriverFix som hjälper dig med det.

Denna programvara kommer att skanna din dator efter inaktuella drivrutiner och låter dig uppdatera flera drivrutiner samtidigt. Det kommer också att säkerställa att all din hårdvara fungerar korrekt genom att hålla alla drivrutiner uppdaterade.

För det mesta uppdateras inte de generiska drivrutinerna för din dators hårdvara och kringutrustning korrekt av systemet. Det finns viktiga skillnader mellan en generisk drivrutin och en tillverkares drivrutin.Att söka efter rätt drivrutinsversion för var och en av dina hårdvarukomponenter kan bli tråkigt. Det är därför en automatisk assistent kan hjälpa dig att hitta och uppdatera ditt system med rätt drivrutiner varje gång, och vi rekommenderar starkt DriverFix. Så här gör du:

 1. Ladda ner och installera DriverFix.
 2. Starta programvaran.
 3. Vänta på upptäckten av alla dina felaktiga drivrutiner.
 4. DriverFix kommer nu att visa dig alla drivrutiner som har problem, och du behöver bara välja de som du vill fixa.
 5. Vänta tills appen laddar ner och installerar de senaste drivrutinerna.
 6. Omstart din dator för att ändringarna ska träda i kraft.
DriverFix

DriverFix

Se till att drivrutinerna för dina PC-komponenter fungerar perfekt utan att utsätta din PC för risker.

Gratis provperiod

Besök hemsida

Friskrivningsklausul: detta program måste uppgraderas från gratisversionen för att kunna utföra vissa specifika åtgärder.


2. Preliminär felsökning

 1. Tryck Windows + jag att öppna inställningar app och välj Uppdatering och säkerhet här.uppdatering och säkerhet
 2. Välj sedan Felsökning från vänster och klicka på Ytterligare felsökare.felsöka för att fixa Bluetooth-tangentbordsfördröjning
 3. Välj den Tangentbord och klicka sedan på Kör felsökaren knappen under den.kör felsökaren för att fixa Bluetooth-tangentbordsfördröjning
 4. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra processen. Efter detta kommer tangentbordskänsligheten i Windows 11 att fixas.felsökare

Att använda ett Bluetooth-tangentbord kan ge fler oväntade problem än du kanske vet, vanligtvis på grund av dåliga anslutningar eller inställningar. Och den dedikerade felsökaren bör få saker att fungera om Logitechs Bluetooth-tangentbord släpar efter.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Några första saker att prova inkluderar att hålla tangentbordet nära mottagaren och se till att det inte finns några andra enheter mellan din kringutrustning och mottagaren som kan störa signalen och orsaka fördröjning.

Flytta även datorns högtalare om de är i vägen och byt ut tangentbordsbatterierna för att säkerställa att det inte orsakar fördröjningen.

Ibland kan problemet vara med din dator, så att det gör att hela systemet släpar efter, som om det har låga resurser som RAM och processorkraft.

Detta ledde i sin tur till stamning och försenad tangentbordsinmatning, men det betyder inte alltid att du måste uppgradera hårdvaran. Istället kan du stänga oanvända appar och kontrollera om detta fixar Bluetooth-tangentbordsfördröjning.

3. Kontrollera USB-anslutningen mellan din dator och transceiver

 1. Koppla ur den trådlösa transceivern och anslut den igen.
 2. Koppla ur den och anslut den igen om den är ansluten till en USB-hubb.
 3. Försök att ansluta den trådlösa transceivern till en annan port på samma dator.
  • Om du har flera USB-portar ansluter du transceivern till en annan port på samma dator.
  • Om den är ansluten till en USB-hubb, koppla ur den och anslut den sedan direkt till USB-porten på samma dator (se till att det är en strömförsörjd hubb som är lämplig för USB-enheter med hög effekt).

Hjälpte detta? Om inte, prova nästa lösning.

4. Para ihop ditt tangentbord via SSP utan lösenord

 1. Tryck och håll ned Fn tangenten samtidigt som du trycker och håller ned knappen Anslut under tangentbordet.
 2. Efter 3 till 5 sekunder blinkar en liten lampa på toppen av tangentbordet växelvis grönt och rött. Det betyder att tangentbordet är upptäckbart för din enhet i sex minuter.
 3. Tryck på Windows + R för att öppna Kör, ange Kontrollpanelen i textfältet och klicka på OK.kontrollpanel
 4. Leta upp och klicka på Hårdvara och ljud.hårdvara och ljud för att fixa Bluetooth-tangentbordsfördröjning
 5. Välj Lägg till en enhet.Lägg till en enhet
 6. När tangentbordet är listat, välj det och följ instruktionerna för att lyckas para ihop ditt Wedge Keyboard med din dator.
Anteckningsikon
NOTERA

Om du vill para ihop ditt tangentbord med en surfplatta eller annan dator som stöder SSP med en lösenordsnyckel, tryck och håll ned Ansluta endast knappen.

5. Synkronisera om ditt tangentbord med mottagaren

 1. Tryck på knappen på mottagaren och kontrollera att lampan på mottagaren blinkar. Om det inte finns någon knapp visas en dialogruta på skärmen; Följ instruktionerna.
 2. Tryck och släpp Anslut kanal knappen under tangentbordet.
 3. Kontrollera om den gröna lampan lyser – en fast lampa betyder att synkroniseringen lyckades. Om problemet kvarstår, försök med stegen igen, så bör du kunna synkronisera om tangentbordet.

När det är gjort bör den här eller en av de tidigare metoderna ha fast Bluetooth-tangentbordsfördröjning i Windows 11.

Om du tycker att systemet tar längre tid att registrera tangentbordsinmatning i Windows 11, kör den dedikerade felsökaren och låt den försöka fixa saker. Om det inte fungerar kan du öka Upprepa hastighet för tangentbordet.

5 sätt att fixa Bluetooth-tangentbordsfördröjning i Windows 11

För dem som använder en app för att ändra tangentbordsbeteendet kan det också vara ansvarigt för fördröjningen. I det här fallet är det bästa alternativet att avinstallera appen omedelbart och kontrollera om det finns någon förbättring. Uppdatera även tangentbordsdrivrutinerna till den senaste tillgängliga versionen.

Är det bättre att ha ett trådbundet eller trådlöst tangentbord?

Den här debatten har pågått länge och gäller andra kritiska enheter, som mus, mikrofon eller hörlurar. Och svaret är ganska enkelt.

Trådbundna tangentbord presterar vanligtvis bättre jämfört med trådlösa tangentbord i samma prisklass. Och om du gillar aktivt spelande rekommenderar vi att du köper ett trådbundet tangentbord.

Men för vardagsbruk är de trådlösa lika bra eftersom du i allmänhet inte skulle märka eftersläpningen om det finns någon. Och du har den extra fördelen med rörlighet här. Så det är upp till slutanvändaren och deras krav och preferenser.

Det var allt tills vidare! Ditt Bluetooth-tangentbord borde inte visa några fördröjningar nu, och saker och ting borde fungera som tidigare.

Om du planerar att uppgradera och gå med ett nyare alternativ, kolla de bästa tangentborden på marknaden.

Låt oss veta om du kunde fixa Bluetooth-fördröjning med lösningarna ovan genom att lämna en kommentar i avsnittet nedan.