• Reddit är en mycket använd plattform när det gäller att lösa ett brett spektrum av problem därav de medföljande tilläggen för att förbättra användarupplevelsen.
 • Som många andra tillägg, plågas Reddit Enhancement Suite ibland av buggar och kan sluta fungera.
 • När du ställs inför sådana problem kan du alltid starta om din webbläsare och se om problemet kvarstår.

XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi Restoro PC Repair Tool:
Denna programvara kommer att reparera vanliga datorfel, skydda dig från filförlust, skadlig programvara, maskinvarufel och optimera din dator för maximal prestanda. Fixa PC-problem och ta bort virus nu i tre enkla steg:

 1. Ladda ner Restoro PC Repair Tool som kommer med patenterad teknologi (patent tillgängligt här).
 2. Klick Starta skanning för att hitta Windows-problem som kan orsaka PC-problem.

 3. Klick Reparera allt för att åtgärda problem som påverkar din dators säkerhet och prestanda

 • Restoro har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Reddit är en social medieplattform som låter användare dela, rösta och kommentera innehåll. Den innehåller ett brett utbud av ämnen i dess samhällen, som kallas subreddits.

Du kan också spåra ditt Reddit-flöde på Windows, vilket bara är en av dess många användbara funktioner. Medan det är en fantastisk plattform, tycker vissa användare att den inte är användarvänlig och vill hellre använda ett plugin för att förbättra sin upplevelse.

Reddit Enhancement Suite (RES) är ett webbläsartillägg för att förbättra användbarheten av Reddit-webbplatsen och ger flera funktioner som snabb åtkomst till många viktiga funktioner, som att rösta, kommentera, skicka meddelanden och spara länkar.

🖊️Snabbtips:

Reddit Enhancement Suite (RES) är tillgänglig i alla webbläsare, men du kan bli förvånad över hur smidigt det fungerar i Opera-webbläsaren. Du kan flytta alla dina tillägg, bokmärken, lösenord och annan lagrad data från din nuvarande webbläsare till Opera och uppleva ett helt optimerat tillägg.

Eftersom du har en webbläsare som gör att du har svårt att njuta av RES, kan du byta till Opera för att ta det här tillägget till nästa nivå av fantastiskhet.

Skaffa Opera

Contents

Vad gör Reddit Enhancement Suite?

Reddit Enhancement Suite är ett webbläsartillägg för Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox och Edge som förbättrar din Reddit-surfupplevelse.

Den är packad med en uppsättning funktioner som hjälper dig att få ut mer av din tid på Reddit som:

 • En knapp i webbläsarens verktygsfält som gör att du snabbt kan skapa nya inlägg, kommentarer och inlägg.
 • Ett gränssnitt för att se alla inlägg från en viss subreddit på en sida.
 • Levereras med hovringszoom som låter dig föra muspekaren över en bild för att zooma in på den. Du kan konfigurera detta så att det bara fungerar på bilder du vill se i hög upplösning.
 • En kraftfull anpassningsbar multireddit-funktion som låter dig skapa, dela och hantera multireddits från undermenyer.
 • Bläddra i ett läsvänligt format, med eller utan bilder, med eller utan kommentarer.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Så, hur använder du Reddit Enhancement Suite?

Enkelt, i din valda webbläsare, sök efter verktyget i den associerade butiken, installera plugin-programmet och börja använda det direkt.

Vad kan jag göra om Reddit-förbättringssviten inte fungerar?

1. Reddit förbättringssvit fungerar inte på Chrome

 1. Navigera till din webbläsare och ange följande adress i en ny flik: chrome://extensions/
 2. Lokalisera de RES förlängning och klicka Ta bort.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 3. Navigera igen till Chrome webbutiksöka efter RES och klicka Lägg till i Chrome.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar

2. Reddit förbättringssvit fungerar inte på Firefox

 1. Navigera till din webbläsare, tryck på ikonen för tre inställningar i det övre högra hörnet och välj Tillägg och teman.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 2. Klicka på de tre ellipserna bredvid Reddit Enhancement Suite och klicka på Ta bort.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 3. Bekräfta Ta bort i nästa fönster som dyker upp.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 4. Gå tillbaka till Firefox-tilläggen, hitta RES och klicka Skaffa sig för att lägga till det igen.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar

3. Reddit förbättringssvit fungerar inte på Safari

 1. Navigera till din Safari webbläsare, klicka på Safari, och välj Inställningar.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 2. Gå till Tillägg flik, hitta RESoch klicka på Avinstallera.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 3. Navigera till din Safari webbläsare, klicka på Safarioch välj Safari-tillägg.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 4. Söka efter RES och välj Installera.

4. Reddit förbättringssvit fungerar inte på Edge

 1. Navigera till din webbläsare och klicka på de tre horisontella ellipserna och välj Tillägg.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 2. Leta upp RES förlängning och klicka Ta bort.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 3. Klicka på Ta bort i nästa fönster som dyker upp.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar
 4. Gå tillbaka till butiken, hitta RES, och klicka på Skaffa sig knappen för att installera den igen.3 sätt att fixa Reddit Enhancement Suite om det inte fungerar

Vad kan jag göra om Reddit enhancement suite-filtret inte fungerar?

När du ställer in filter i RES vill du bara se vissa inlägg på din hemsida för att undvika att missa några viktiga uppdateringar.

Ibland kan filteralternativet misslyckas med att utföra sina uppgifter och ditt flöde kommer att vara fullt av alla Reddit-trådar som du inte vill se. Lösningen på detta problem är enkel.

Om du använder den omdesignade versionen behöver du bara ladda ner den gamla versionen av RES på old.reddit.com och det borde fungera bra.

Vi hoppas att du har kunnat få din RES-tillägg att fungera igen och kan fortsätta att njuta av dess många funktioner.

Skulle du stöta på andra relaterade problem som att Reddit inte fungerar på Chrome men vi har täckt det i vår expertguide.

Du kan också stöta på det obehöriga 401-felet men oroa dig inte eftersom vi har en expertguide som täcker grunderna.

Dela med oss ​​alla andra ytterligare tankar du kan ha om detta ämne i kommentarsavsnittet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.