• När du ser Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare fönstret, vänta lite tid för videon att bearbetas.
 • Om problemet inte löser sig av sig självt på Google Drive, logga in på ditt konto igen eller rensa webbläsarens cacheminne, bland andra metoder här.
 • För samma problem på YouTube kan du inaktivera webbläsartillägg som hanterar uppladdningar eller prova de andra korrigeringarna.

Har du problem med din nuvarande webbläsare? Uppgradera till en bättre: OperaDu förtjänar en bättre webbläsare! 350 miljoner människor använder Opera dagligen, en fullfjädrad navigeringsupplevelse som kommer med olika inbyggda paket, ökad resursförbrukning och fantastisk design. Så här kan Opera göra:

 • Enkel migrering: använd Opera-assistenten för att överföra spännande data, såsom bokmärken, lösenord, etc.
 • Optimera resursanvändningen: ditt RAM-minne används mer effektivt än i andra webbläsare
 • Förbättrad integritet: gratis och obegränsad VPN integrerad
 • Inga annonser: inbyggd annonsblockerare snabbar upp laddningen av sidor och skyddar mot datautvinning
 • Spelvänligt: ​​Opera GX är den första och bästa webbläsaren för spel
 • Ladda ner Opera

Google Drive och YouTube är båda fantastiska plattformar för att lagra och dela videor. Den förra är relativt intim jämfört med den senare. Men på båda dessa plattformar rapporterade flera användare att de hade stött på dem Vi bearbetar den här videon. kom tillbaka senare fel.

Detta är fallet när du försöker komma åt en video som laddats upp på någon av dessa plattformar, och det finns en massa faktorer bakom det. Problemet kan ha att göra med internethastigheten eller plattformens server, bland andra faktorer.

Men som är fallet med andra frågor, Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare Felet är också lätt att fixa med några snabba metoder.

Contents

Hur lång tid tar en video att bearbeta på Google Drive?

Det finns inget definitivt svar på denna fråga. Det är väldigt likt att fråga hur lång tid det skulle ta att nå från en plats till en annan. Det finns flera faktorer inblandade och om alla dessa utspelar sig till vår fördel kan vi komma med en siffra, men det skulle också vara en ungefärlig sådan.

Till exempel bör bearbetningen av en 50MB-video ta cirka 2-5 minuter medan en 1 GB-video skulle ta i genomsnitt 10-15 minuter. Att bearbeta ett gäng stora videor kan ta timmar. Detta ger dig en rättvis uppfattning om hur länge Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare fel skulle finnas.

3 enkla sätt att åtgärda Vi bearbetar det här videofelet 2022

Men återigen, det är inte bestämt. Google Drive gör flera ändringar i videon innan den laddas upp och bearbetas för att göra den tillgänglig på alla enheter. Och om det finns många ändringar som ska göras över en dålig anslutning, kan du se en längre handläggningstid.

En annan kritisk faktor här är enhetens prestanda. Om den du använder för att få åtkomst till Google Drive är hopsatt kommer det att ta längre tid. Så se till att öka din dators prestanda för att minska videobearbetningstiden på Google Drive.

Detta bör ge dig en grundläggande uppfattning om videobehandlingstiden på Google Drive. Nej, låt oss se de mest effektiva lösningarna för Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare fel.

Hur fixar du Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare?

Anteckningsikon
NOTERA

Alla webbläsarrelaterade korrigeringar som anges nedan skulle vara för Google Chrome och bör ge dig en grundläggande förståelse av konceptet. Om du har en annan webbläsare, kolla dess officiella webbplats för de exakta stegen.

1. På Google Drive

1.1 Logga in på ditt Google-konto igen

 1. Klicka på din Profil ikonen nära det övre högra hörnet och klicka sedan på Logga ut knapp.Logga ut för att fixa att vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare
 2. När du har loggat ut anger du dina inloggningsuppgifter igen för att logga in igen.

När du har loggat in på Google Drive igen, kontrollera om du kan komma åt videon som tidigare visade Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare fel.

1.2 Rensa webbläsarens cache och cookies

 1. Tryck Ctrl + H att starta Historia avsnittet i din webbläsare.
 2. Klicka sedan på Rensa surfhistoriken alternativet till vänster.rensa surfhistoriken
 3. Välj nu önskat alternativ från Tidsintervall rullgardinsmenyn, avmarkera alternativet för Sökhistorikoch klicka sedan på Radera data på botten. Rensa cacheminnet för att åtgärda. Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare
 4. När data har rensats startar du om webbläsaren för att ändringarna ska träda i kraft.

I de flesta fallen, Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare felet bör nu elimineras, om det orsakades av en korrupt webbläsarcache.

1.3 Ladda ner videon

 1. Högerklicka på videon som ger felet och välj Få länk alternativ från snabbmenyn.Få länk för att fixa vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare
 2. Klicka nu på Kopiera länk knappen, välj de nödvändiga delningsinställningarna från rullgardinsmenyn och klicka på Gjort.Kopiera länk
 3. Klistra in länken du kopierade i en ny flik och klicka på Ladda ner ikonen uppe till höger för att få videon.Ladda ner

Om du försöker se videon som kastar Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare fel, skulle en enkel lösning vara att ladda ner den. Med rätt delningsinställningar på plats kan andra också ladda ner det även om det inte är helt bearbetat av Google Drive.

Om dessa tre metoder inte fungerade kan du använda tillförlitlig programvara för videokomprimering, och när storleken på videon har minskat bör den snabbt bearbetas på Google Drive.

Experttips:

SPONSRAD

Vissa PC-problem är svåra att ta itu med, särskilt när det kommer till skadade arkiv eller saknade Windows-filer. Om du har problem med att åtgärda ett fel kan ditt system vara delvis trasigt.
Vi rekommenderar att du installerar Restoro, ett verktyg som skannar din maskin och identifierar vad felet är.
Klicka här för att ladda ner och börja reparera.

Storleken på videon är en av de tre kritiska faktorerna som påverkar behandlingstiden, de andra två är internethastigheten och enhetens prestanda.

Så från och med nu bör du kunna eliminera Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare fel, och om inte, åtminstone kunna se videon.

2. På YouTube

2.1 Uppdatera webbläsaren

 1. Klicka på ellipsen uppe till höger, håll muspekaren över Hjälpoch välj Om Google Chrome från utfällningsmenyn.Om Google Chrome
 2. Nu, om en uppdatering är tillgänglig för webbläsaren, kommer den att laddas ner automatiskt.Uppdatera webbläsaren för att fixa att vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare
 3. När webbläsaren har uppdaterats klickar du på Starta om knappen för att ändringarna ska träda i kraft.Starta om

2.2 Använd en pålitlig VPN

Om du använder ett VPN kan det vara orsaken till att du stöter på Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare fel. Du kan verifiera det genom att avinstallera det och sedan skaffa ett pålitligt och effektivt VPN.

Flera VPN: er är kända för att strypa internethastigheten, vilket är en av de troliga orsakerna bakom problemet. Byt till ett VPN som hjälper till att upprätthålla optimal internethastighet när du byter server för att eliminera felet.

Om du inte är säker på var du ska börja söka efter en pålitlig VPN-leverantör med öppen källkod rekommenderar vi Privat Internetåtkomst (PIA).

Den är designad för att passa in i den prisbelönta VPN-tjänsten eftersom den använder WireGuard-tunnelprotokollet och är helt öppen källkod.

Du kan ställa in en WireGuard-tunnel för att ansluta automatiskt vid start, öppna en port och vidarebefordra den till överföring, för en stadig och snabb anslutning.

 1. Klicka på Tillägg ikonen i webbläsarens verktygsfält och välj Hantera tillägg.Hantera tillägg för att fixa. Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare
 2. Klicka nu på Ta bort knappen under det uppladdningsrelaterade tillägget.Ta bort tillägget för att fixa. Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare
 3. Återigen, klicka Ta bort i bekräftelseprompten som dyker upp.Bekräfta

Om någon av tilläggen som lagts till i webbläsaren handlar om uppladdningar är det dags att du tar bort dessa för att fixa problemet Vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare fel på YouTube. Vissa av dessa är kända för att komma i konflikt med uppladdningsprocessen på YouTube, och det är bäst att inaktivera alla liknande.

Hur snabbar jag upp Google Drive-behandlingen?

 1. Klicka på ellipsen nära det övre högra hörnet och välj inställningar från menyn.inställningar
 2. Klicka sedan på Avancerad alternativet för att visa flikarna under den.Avancerad
 3. Välj Systemet flik.System för att fixa vi bearbetar den här videon. Vänligen återkom senare
 4. Se till att Använd maskinvaruacceleration när det är tillgängligt alternativet är aktiverat. Om inte, klicka på reglaget för att göra det.Hårdvaruacceleration

Detta är ett av de enklaste, bland de många, sätten att påskynda Google Drive-behandlingen. Bortsett från detta kan du prova metoderna som listats tidigare, till exempel att komprimera videon, ta bort motstridiga tillägg eller rensa webbläsarens cacheminne.

Det här är alla sätt du kan fixa Vi bearbetar den här videon. lease kolla tillbaka senare fel vid åtkomst till nyligen uppladdade videor på Google Drive och YouTube.

Tveka inte heller att ta reda på de bästa Google Drive-alternativen med låg bearbetningstid för att snabbt och säkert säkerhetskopiera dina data.

Glöm inte att berätta vilken fix som fungerade och vilken plattform du stötte på problemet på, i kommentarsfältet nedan.

Har du fortfarande problem? Fixa dem med det här verktyget:

SPONSRAD

Om råden ovan inte har löst ditt problem kan din dator uppleva djupare Windows-problem. Vi rekommenderar att du laddar ner det här PC-reparationsverktyget (betygsatt som utmärkt på TrustPilot.com) för att enkelt åtgärda dem. Efter installationen klickar du bara på Starta skanning knappen och tryck sedan på Reparera allt.