XINSTALLERA GENOM ATT KLICKA PÅ LADDA FILEN
För att fixa olika PC-problem rekommenderar vi DriverFix:
Denna programvara kommer att hålla dina drivrutiner igång och därmed skydda dig från vanliga datorfel och maskinvarufel. Kontrollera alla dina drivrutiner nu i tre enkla steg:

  1. Ladda ner DriverFix (verifierad nedladdningsfil).
  2. Klick Starta skanning för att hitta alla problematiska drivrutiner.

  3. Klick Uppdatera drivrutiner för att få nya versioner och undvika systemfel.

  • DriverFix har laddats ner av 0 läsare denna månad.

Alla hjärtans dag är bara några dagar bort. Om du äger en surfplatta eller dator med Windows 10 och du också bryr dig om denna semester, måste du börja ladda ner några användbara appar. Microsoft har precis markerat en app i Windows Store som hjälper dig att göra dig redo för alla hjärtans dag.

Förra månaden delade vi Windows 10-appen Valentine Photos med dig. Samtidigt har Microsoft lagt till ett helt nytt avsnitt med förslag som innehåller Windows 10-appar som du kan installera på din Windows 10-enhet för att hjälpa dig skapa romantiska stunder.

Apparna nedan hjälper dig att laga en romantisk middag som en kock, söka efter presenter och ett ställe att äta och till och med leta efter din själsfrände på dejtingtjänster.

Contents

Windows 10-appar för romantiska stunder

Öppet bord

Windows 8 öppen bordsapp

Använd Windows 8 Öppna Table-appen att boka på mer än 20 000 restauranger i USA, Kanada och Mexiko och ta med din älskade på en romantisk middag på Alla hjärtans dag.

Match.com

match.com windows 8

Om du ännu inte har en speciell person att spendera den 14 februari med, måste du börja leta efter den. Match.com för Windows 8 är en app som du kan ladda ner gratis.

UPPDATERING: Appen är inte längre tillgänglig för nedladdning.

Kokbok

Windows 8 kokbok

Vi har delat med dig massor av Windows 8-appar för matlagning och recept, och CookBook är ett av de bästa valen du har till ditt förfogande.

Urbanspoon

windows 8 app urbanspoon

UrbanSpoon är en av de bästa apparna för restaurangrekommendationer i världen och den har också släppt en officiell version för Windows 8-användare.

Cocktailflöde

cocktailflöde

Om du vill överraska din speciella med dina färdigheter att göra cocktails kan du ladda ner den Cocktail Flow-appen för Windows 8 och börja skaka den där Margariten!

UPPDATERING: Appen är inte längre tillgänglig för nedladdning.

Amazon

Windows 8 amazon app

Att köpa rätt present till alla hjärtans dag är inte så lätt men genom att använda den officiella Windows 8 Amazon appökar du dina chanser att hitta den.

Cupid Dating HD

Windows 8 cupid app

En annan dejtingapp för Windows 8-användare är Cupid Dating HD, den officiella appen för webbtjänsten cupid.com. Den kommer med en högkvalitativ design som ser till att du kommer att kunna titta på bilder i bra kvalitet.

UPPDATERING: Appen är inte längre tillgänglig för nedladdning.

Alla recept

best-windows-8-recept-apps-cooking-apps (1)

En annan matlagningsapp för Windows 8, AllRecipes kommer med många recept och matlagningstips som du kan använda för att förvandla din Windows 8-surfplatta till en riktig matlagningshjälp.

För mer information om ytterligare receptappar och guider, kolla in den här artikeln.

Alla hjärtans kort

alla hjärtans kort för windows 8

Denna enkla och gratis Windows 8-app låter dig göra alla hjärtans dagskort av dig själv och din älskade direkt på din Windows 8-surfplatta. Börja släppa loss din kreativitet!

UPPDATERING: Appen är inte längre tillgänglig för nedladdning.

iCookBook

kokbok

För dem som har använt iCookBook på andra mobila plattformar är det meningslöst att påminna om hur fantastisk appen är. Och på Windows 8 behåller den samma kvalitet.

Peppar tallrik

windows 8 pepparplatta

Sist men inte minst är Pepperplate ännu en matlagningsapp för Windows 8 som också kommer med en meny och matlagningsplanerare, så att du kan vara säker på att din speciella inte kommer att bli besviken.

Alla hjärtans klistermärken

Alla hjärtans klistermärken app

Denna app låter dig skapa dina egna alla hjärtans dag-kort och klistermärken med hjälp av foton som lagras på din dator. Välj en bakgrundsbild, lägg till de klistermärken du vill ha, välj en ram, skriv ett kärleksmeddelande och du är klar. Det finns över 200 klistermärken som du kan välja mellan. Du kan ladda upp dina kort på sociala medier också.

RELATERADE GUIDE SOM DU BEHÖVER KONTROLLERA: